2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba,ben bugün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Keseyi ve kalp atışlarını gördüm. 3.5 yaşında bir oğlum var.Tahmini doğum tarihi 30 mart söylendi.Allah hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kod:
Kızlar sizdede şişkinlik var mı? Her göre aaa kilomu aldın vs diyor hamile olduğumu bilmeyenler bile ama tartıda aynı hatta 1 kğ vermişim....

Bende şişkinlik çok doktor yemeklerle su içme falan dedi birde meyve karpuz kavun ama hava çok sıcak dayanamıyorum yiyorum susuyorum kiloda aldım offf ya ne yapıcan ben çok korkuyorum bu arada ben söyledim hamile oldugumu en azından çok kilo almışsın diyip moralimi bozmuyorlar hamileyim ışte oh sefam olsun 20 kilo alicam siz arkamdan şişko şişko diye konuşun bakalım bebeğim doğdun 38 beden olacağım duyup kendimi avutuyorum ohhhhhhh

Hayırlı olsun sağlıkla kucağımiza alırız insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Azaldı ama devam.parça kopmadıkça bişey olmaz dedi doktor.kanama alanı başka yerde dedi burda ki özel doktor.rahmim kalp şeklindeymiş bu arada valla şaştım.

Benimde baska yerdeymis tehlikeli yerde degil dedi ins bise olmicak bebislerimize Allah in izniyle.bugun dr gunun senin değilmi hayirli haberlerle gel ins

Benimde baska yerdeymis tehlikeli yerde degil dedi ins bise olmicak bebislerimize Allah in izniyle.bugun dr gunun senin değilmi hayirli haberlerle gel ins

Alttanmi bakti kanama varken yoksa usttenmi

Gunaydinnnn herkese .. Kizlar aksamlari karnim sisiyooo bebis buyudu diyorum sabah eskiye donuyo bebis kuculuyo :) artik hissetmek istiyorum :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlar merhaba..
herkese sağ salim anne olmasını diliyorum.size sorum olacak tecrübeli arkadaşlarin bilgisine ihtiyacım var.ben tup bebek ile hamile kaldım 6 hafta 5 gunluk ken kalp atışını duyamadi doktor.ve 1 hafta sonra tekrar bakalım eğer yine duyulmazsa gebeliği sonlandırmak gerekiyor dedi..çok yıkıldık ultrason resimlerini de paylaşıyorum inşallah ji fikriniz vardır.

Eklentiler

• $1407303684281.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 57
Fatmabol

Alttan baktilar

Fatmabol

Alttan baktilar

Tatlim bu kanama boyle peceteye silerken geliyo sabaha kadar yoktu ptogestani kullandim belliki aksam boyle kanama pihti yapmis onu atti progrstani kullaninca oluyo tuhaf geldi...kusura bakmayin cok soruyorum ama siz drneyimlediniz bunlari yardimin icin sagol

Cok erken daha uzulup cocugunuda uzme

Gunaydinnnn herkese .. Kizlar aksamlari karnim sisiyooo bebis buyudu diyorum sabah eskiye donuyo bebis kuculuyo :) artik hissetmek istiyorum :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Senle günümüz aynı canım ve ben de tam olarak öyleyim :) ama genel olarak da bi şişkinlik halim var..gün içinde bazen 5 aylık gıbı oluyorum..sabahları normale dönüyor

bence almazsın zaten çok nadir işilerdn duyuyorum ilk üç ayda kilo alındığını .. birde 20. haftaya kadar pek almamaya dikkat etmek gerek ondan sonra zaten hızla alıyosun.ben 20 ye dek 6 kilo aldım fazlaydı yani, şimdi o zman dikkat etmeye çalışırım ama aşırı acıkıyorum (

ya hiçbişeyden tiksinmedim ama iştahım gitti midemde giderek küçüldü çok az yiyorum ama pantolonların beli olmuyor aslında yeme alışkanlığımı çok değiştirdim kahvaltı dışında hiç ekmek yemiyorum günde en az bir öğünde çorba ve bol su içiyorum makarna pilav çok nadir ve 3 kaşık yiyorum sadece ama tuvalete pek çıkamıyorum bi sürü tartıda tartıldım 6 kilo farkeden var o kadarda almış olamam yani bugün doktorda tartılcam ben zaten baya kiloluyum moralim bozuluyo bu yüzden

Günaydın Anne adayları,
ben dündende iyiyim.midem bulanmıyor.midem bulanmayıncada bebeğime bişey oldu diye korkuyorum.benimle aynı durumda olan varmı???

Rabbimin dediği olur..Allaha bırak..gönlünü ferah tutmaya çalış...başka bi doktora daha git gerekirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…