insallah ise yarar cnm yaz gelismeleri ne kadara aldin?
canım öglen gibi taktım düne göre bulantım hafifledi ama birgün sonra etkısını asıl gösteriyormuş öle okumuştum birde gittigidiyor dan aldım 36 tl 4 lirada kargo bedelı var okdar yarın net olarak sonucunu sölerm
Nedir bu arkadasım adı ne ?
>>Rabbim saglık sıhhat versin <<
Nedir bu arkadasım adı ne ?
>>Rabbim saglık sıhhat versin <<
Canım seab band dıe bişi araştırdım herkes memnun bende bugün taktım düne göre baya iyiyim şuan en azından yemek yıyebıldm ara ara bulantı gelsede hafif yokluo geçıo bulantıları çok olanlar düşünsün derim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar sizdede şişkinlik var mı? Her göre aaa kilomu aldın vs diyor hamile olduğumu bilmeyenler bile ama tartıda aynı hatta 1 kğ vermişim....Kod:
Bebişler inin kalbi duran arkadaşlarım allah sabır versin.benim gibi kanaması olanlar geçmiş olsun.yarın doktor günüm bakalım bana ne dicekler korkuyorum.
merhaba,ben bugün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Keseyi ve kalp atışlarını gördüm. 3.5 yaşında bir oğlum var.Tahmini doğum tarihi 30 mart söylendi.Allah hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.
Azaldı ama devam.parça kopmadıkça bişey olmaz dedi doktor.kanama alanı başka yerde dedi burda ki özel doktor.rahmim kalp şeklindeymiş bu arada valla şaştım.
Azaldı ama devam.parça kopmadıkça bişey olmaz dedi doktor.kanama alanı başka yerde dedi burda ki özel doktor.rahmim kalp şeklindeymiş bu arada valla şaştım.
Benimde baska yerdeymis tehlikeli yerde degil dedi ins bise olmicak bebislerimize Allah in izniyle.bugun dr gunun senin değilmi hayirli haberlerle gel ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fatmabol
Alttan baktilar
Kızlar merhaba..
herkese sağ salim anne olmasını diliyorum.size sorum olacak tecrübeli arkadaşlarin bilgisine ihtiyacım var.ben tup bebek ile hamile kaldım 6 hafta 5 gunluk ken kalp atışını duyamadi doktor.ve 1 hafta sonra tekrar bakalım eğer yine duyulmazsa gebeliği sonlandırmak gerekiyor dedi..çok yıkıldık ultrason resimlerini de paylaşıyorum inşallah ji fikriniz vardır.
Gunaydinnnn herkese .. Kizlar aksamlari karnim sisiyooo bebis buyudu diyorum sabah eskiye donuyo bebis kuculuyo :) artik hissetmek istiyorum :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Cok erken daha uzulup cocugunuda uzme
Kızlar merhaba..
herkese sağ salim anne olmasını diliyorum.size sorum olacak tecrübeli arkadaşlarin bilgisine ihtiyacım var.ben tup bebek ile hamile kaldım 6 hafta 5 gunluk ken kalp atışını duyamadi doktor.ve 1 hafta sonra tekrar bakalım eğer yine duyulmazsa gebeliği sonlandırmak gerekiyor dedi..çok yıkıldık ultrason resimlerini de paylaşıyorum inşallah ji fikriniz vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?