2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıca net okuyamadım ama 6 hafta 1 günlük yazıyor sanki..

Günaydın Anne adayları,
ben dündende iyiyim.midem bulanmıyor.midem bulanmayıncada bebeğime bişey oldu diye korkuyorum.benimle aynı durumda olan varmı???

günaydın limon....kalbine vesvese verme..yavş yavaş azalıyor bulantılarım benimde en azından yemek yediğimde bulanmadan yiyorum...ama sabahları bulantı ara ara devam ediyor

Merhaba hepinize... Pazartesi doktor kontrolüm vardı bebeği gördük ve kalp atışlarını dinledik. Kanama alanı vardı hala görünüyor tehlikemiz geçmemiş. Bu benim ikinci bebeğim 11 aylık bir kızım var. Rutin kan testlerinde karaciğer enzimlerim aşırı yüksek çıktı. Doktor dahiliyeye yönlendirdi. Ultrasona girdim safra kesemde taş varmış bu da karaciğerimi etkiliyormuş. Sıkı diyet yapmam lazım 1 aya kadar değerlerim düşerse diyetle devam dedi. Düşmezse ne yapılacak bilmiyorum. Başına böyle bişey gelen var mı?

erken değilmi cnm alttanmı baktı dr.

ben 6+1de duydumama dr. bile duyduguna şaşırdı karından bakmıştı erken olabilir.kesen çok düzgün içide dolu gözüküyor bence inşallah pıtpıtları duyarsın ama 2.bir dr.a gitmeden kürtajı düşünme

Merhaba canım moralini hemen bozma arkadaşın da söylediği gibi ölçümü 6+1 görülmüş zaten çok erken bana göre 2 hafta daha beklemelisin. Kalbini bozma herşey gönlünce olsun

6+5 dedi doktor ama hiç ultrasonda yazdığını bilmiyordum ben...
bu cumartesi tekrar gideceğim inşallah bir gelişme olmuştur.
tşk ederim fikirleriniz için sağolun

6w1d yazıyor alt köşede ben onun açılımını 6 week 1 day olarak biliyorum...tabi doktor daha ii bilir

günaydın limon....kalbine vesvese verme..yavş yavaş azalıyor bulantılarım benimde en azından yemek yediğimde bulanmadan yiyorum...ama sabahları bulantı ara ara devam ediyor

bu endişe bu vesvese bitmiyor..doktorum mide bulantısı kesilirse kötü demişti.bebeğin gelişiminde problem olup hormonlar azalınca mıde bulantısı kesiliyormuş.internettende baktım.geçende bir ara kesilmişti umarım öyle bişeydir.durdurmaya çalışıyorum korkumu ama başarılı değilim
Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin..

Gunaydin kizlar, bugun 9+4'umdoktor randevuma daha iki hafta var, 1 ay sonraya randevu vermisti. Bugun dayanamayip is yerinin polikliginine gittim ama doktor izindeymis cok odaklanmistim gitmeye, stres yapmistim.... Simdi aksam baska doktora gitsem mi bilmiyorum, kalbi duranlari falan duyunca korkuyorum.

Herhangi bir belirti oluyor mu kalbi durunca?

Kizlar bu sabah hani böyle üşütünce adet zamanı pıhtılı olur ya.öyle pıhtı gelmiş pedime akşam.doktorda sıra bekliyorum.benimde başka yerde kanama alanı yukarda ama bilmiyorum..bilmediğim için çok korkuyorum.bebegimi kaybetmek istemiyorum.bugün normalde kontrol günümdü zaten pıt pıtlar için.rabbim onu bağışlar inşallah.

Bende aynı streslerdeyim kilo problemi mahvediyorlar. Dün bende bir tartildim 2 kilo artmis im. Bugün yok.su tutuyoruz arkadaşlar bol su icmem iz lazım yoksa ödem problemi oluşuyor işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb..maşallah kalp atışarınıda duymuşsun....benim bi bilgim yok:26:

iyide herkesin mide bulantısı olacak die bi kaide yok ki..ne demek mide bulantın kesilirse kötü.benim doktorumda..mide bulantısı stresten ve mide boş olduğunda olur demişti...ki zaten yavaş yavaş bulantıların azalmasıda gerekmiyormu o ilk haftaları geride bırakıyoruz...sadece mide bulantısına bağlamamk gerekiyor...çok edişe ediyorsanda devlete git bi görün derim

Son düzenleme:

canım alttan baktı... 6 hafta sonu günlük dedi..bakalım inşallah bu cumartesi farklı 2 doktora gidip o a göre karar veririm heralde çünkü doktorlar çok abartılı davranıyor sanırım..inşallah sende miniğini kucağına alırsın canim

inşallah diyetle düzelir cnm diyetin taşı etkileyeceğini sanmam ama en azından karaciğere olan etkisi azalır.

Canim tup bebek farklimidir yani beklemek iyimidir değil midir bilmiyorum ama 9 haftalikken duyaar varki arkadasimi 9 . Haftaya kadar beklegmiati mesela dr u

Peçete ye siler kende geliyor bazen ic camasirada lekelenme oluyor yatip bol bol dinlen sende ben oyle yapiyorum dr kalkmak yok dedi icerdeki kan disari atiyor kendini biraz daha sürecek bu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…