Kızlar merhaba..
herkese sağ salim anne olmasını diliyorum.size sorum olacak tecrübeli arkadaşlarin bilgisine ihtiyacım var.ben tup bebek ile hamile kaldım 6 hafta 5 gunluk ken kalp atışını duyamadi doktor.ve 1 hafta sonra tekrar bakalım eğer yine duyulmazsa gebeliği sonlandırmak gerekiyor dedi..çok yıkıldık ultrason resimlerini de paylaşıyorum inşallah ji fikriniz vardır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın Anne adayları,
ben dündende iyiyim.midem bulanmıyor.midem bulanmayıncada bebeğime bişey oldu diye korkuyorum.benimle aynı durumda olan varmı???
ayrıca net okuyamadım ama 6 hafta 1 günlük yazıyor sanki..
Kızlar merhaba..
herkese sağ salim anne olmasını diliyorum.size sorum olacak tecrübeli arkadaşlarin bilgisine ihtiyacım var.ben tup bebek ile hamile kaldım 6 hafta 5 gunluk ken kalp atışını duyamadi doktor.ve 1 hafta sonra tekrar bakalım eğer yine duyulmazsa gebeliği sonlandırmak gerekiyor dedi..çok yıkıldık ultrason resimlerini de paylaşıyorum inşallah ji fikriniz vardır.
Kızlar merhaba..
6+5 dedi doktor ama hiç ultrasonda yazdığını bilmiyordum ben...
bu cumartesi tekrar gideceğim inşallah bir gelişme olmuştur.
tşk ederim fikirleriniz için sağolun
günaydın limon....kalbine vesvese verme..yavş yavaş azalıyor bulantılarım benimde en azından yemek yediğimde bulanmadan yiyorum...ama sabahları bulantı ara ara devam ediyor
bence almazsın zaten çok nadir işilerdn duyuyorum ilk üç ayda kilo alındığını .. birde 20. haftaya kadar pek almamaya dikkat etmek gerek ondan sonra zaten hızla alıyosun.ben 20 ye dek 6 kilo aldım fazlaydı yani, şimdi o zman dikkat etmeye çalışırım ama aşırı acıkıyorum(
ya hiçbişeyden tiksinmedim ama iştahım gitti midemde giderek küçüldü çok az yiyorum ama pantolonların beli olmuyor aslında yeme alışkanlığımı çok değiştirdim kahvaltı dışında hiç ekmek yemiyorum günde en az bir öğünde çorba ve bol su içiyorum makarna pilav çok nadir ve 3 kaşık yiyorum sadece ama tuvalete pek çıkamıyorum bi sürü tartıda tartıldım 6 kilo farkeden var o kadarda almış olamam yani bugün doktorda tartılcam ben zaten baya kiloluyum moralim bozuluyo bu yüzden
Merhaba hepinize... Pazartesi doktor kontrolüm vardı bebeği gördük ve kalp atışlarını dinledik. Kanama alanı vardı hala görünüyor tehlikemiz geçmemiş. Bu benim ikinci bebeğim 11 aylık bir kızım var. Rutin kan testlerinde karaciğer enzimlerim aşırı yüksek çıktı. Doktor dahiliyeye yönlendirdi. Ultrasona girdim safra kesemde taş varmış bu da karaciğerimi etkiliyormuş. Sıkı diyet yapmam lazım 1 aya kadar değerlerim düşerse diyetle devam dedi. Düşmezse ne yapılacak bilmiyorum. Başına böyle bişey gelen var mı?
bu endişe bu vesvese bitmiyor..doktorum mide bulantısı kesilirse kötü demişti.bebeğin gelişiminde problem olup hormonlar azalınca mıde bulantısı kesiliyormuş.internettende baktım.geçende bir ara kesilmişti umarım öyle bişeydir.durdurmaya çalışıyorum korkumu ama başarılı değilim
Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin..
erken değilmi cnm alttanmı baktı dr.
ben 6+1de duydumama dr. bile duyduguna şaşırdı karından bakmıştı erken olabilir.kesen çok düzgün içide dolu gözüküyor bence inşallah pıtpıtları duyarsın ama 2.bir dr.a gitmeden kürtajı düşünme
Merhaba hepinize... Pazartesi doktor kontrolüm vardı bebeği gördük ve kalp atışlarını dinledik. Kanama alanı vardı hala görünüyor tehlikemiz geçmemiş. Bu benim ikinci bebeğim 11 aylık bir kızım var. Rutin kan testlerinde karaciğer enzimlerim aşırı yüksek çıktı. Doktor dahiliyeye yönlendirdi. Ultrasona girdim safra kesemde taş varmış bu da karaciğerimi etkiliyormuş. Sıkı diyet yapmam lazım 1 aya kadar değerlerim düşerse diyetle devam dedi. Düşmezse ne yapılacak bilmiyorum. Başına böyle bişey gelen var mı?
Kızlar merhaba..
Tatlim bu kanama boyle peceteye silerken geliyo sabaha kadar yoktu ptogestani kullandim belliki aksam boyle kanama pihti yapmis onu atti progrstani kullaninca oluyo tuhaf geldi...kusura bakmayin cok soruyorum ama siz drneyimlediniz bunlari yardimin icin sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?