bu endişe bu vesvese bitmiyor..doktorum mide bulantısı kesilirse kötü demişti.bebeğin gelişiminde problem olup hormonlar azalınca mıde bulantısı kesiliyormuş.internettende baktım.geçende bir ara kesilmişti umarım öyle bişeydir.durdurmaya çalışıyorum korkumu ama başarılı değilim
Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin..
Günaydın Anne adayları,
ben dündende iyiyim.midem bulanmıyor.midem bulanmayıncada bebeğime bişey oldu diye korkuyorum.benimle aynı durumda olan varmı???
Merhaba canım moralini hemen bozma arkadaşın da söylediği gibi ölçümü 6+1 görülmüş zaten çok erken bana göre 2 hafta daha beklemelisin. Kalbini bozma herşey gönlünce olsun
Gunaydin kizlar, bugun 9+4'umdoktor randevuma daha iki hafta var, 1 ay sonraya randevu vermisti. Bugun dayanamayip is yerinin polikliginine gittim ama doktor izindeymiscok odaklanmistim gitmeye, stres yapmistim.... Simdi aksam baska doktora gitsem mi bilmiyorum, kalbi duranlari falan duyunca korkuyorum.
Herhangi bir belirti oluyor mu kalbi durunca?
6w1d yazıyor alt köşede ben onun açılımını 6 week 1 day olarak biliyorum...tabi doktor daha ii bilir
Kizlar bu sabah hani böyle üşütünce adet zamanı pıhtılı olur ya.öyle pıhtı gelmiş pedime akşam.doktorda sıra bekliyorum.benimde başka yerde kanama alanı yukarda ama bilmiyorum..bilmediğim için çok korkuyorum.bebegimi kaybetmek istemiyorum.bugün normalde kontrol günümdü zaten pıt pıtlar için.rabbim onu bağışlar inşallah.
Canim tup bebek farklimidir yani beklemek iyimidir değil midir bilmiyorum ama 9 haftalikken duyaar varki arkadasimi 9 . Haftaya kadar beklegmiati mesela dr u
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende şişkinlik çok doktor yemeklerle su içme falan dedi birde meyve karpuz kavun ama hava çok sıcak dayanamıyorum yiyorum susuyorum kiloda aldım offf ya ne yapıcan ben çok korkuyorum bu arada ben söyledim hamile oldugumu en azından çok kilo almışsın diyip moralimi bozmuyorlar hamileyim ışte oh sefam olsun 20 kilo alicam siz arkamdan şişko şişko diye konuşun bakalım bebeğim doğdun 38 beden olacağım duyup kendimi avutuyorum ohhhhhhh
yok yok doğrudur benimde hatırladğım prospektüste vajinal yazmıyor..Sagol kotktum doktoru aradim progestan 100 mg yumusak kapsul al dedi bi agizdan birde aksam vajinaya koy dedi prospektuste yazmiyo vajina yanlid ilacmi aldim merak ettim
inş test sonuçları güzel çıkar ve inş dr unda doğum yapmakta nasip olur ...zaten bi dünya test verdi banada eşimede yapılacak:44: seviyorum doktorumu yaonunda morali bozuldu en başından beri hep ona gidiyorum Allah nasip ederse doğumumuda o yaptırsın istiyorum:44:
sağol canım...
bende öyle gerginlik yok canım bence progestandan değil o ... kanama zamanımda da gerginlik değil aksine aşırı kasık ve bel ağrım olmuştu öyle başlamıştı kanamam.Kanama alani olan arkadaslar sanci agrim yok fakat karnimda bi kasilma var bunu ilk hamileligimden biliyorum sanki 7 aylik bebek var gibi gergin sizlerdede progestan kullanan arkadaslar kanama boylemi gerceklesmisti...bunun kanamayla bir alakasi varmi ckk soru sordum bugun ama bana cokda yardimci oldunuz etrafimda baskada kimse yok.
canım çok rahatsız ediyorsa bu düşüncelerini dr unla paylaş ama bence almazsa kanamayı keseceğini sanmam.bende bu gebeliğimde şuana dek hiç kanama olmadı günde 3 progestan kullanmama rağmen.ilk gebeliktede 14 e dek kullandım sade 1 kez oldu yani progestanın kanama yaptığını sanmıyorum da vücuda göre farklılık olabilir mi bilemedim.inş çabucak düzelir lekelenmen kesilir.birde bazı gebeliklerde 9 ay bile sürüyo o lekelenme hatta çok yoğun kanama bile gören var kuzenimde öyleydi misal.inş kesilirde rahata erersin her kanama kayıp değil sadece korkmamaya çalış...bende carepıntı terleme asırı terleme ve bel agrısıyla beraber akıntıya donusen yogun lekelenme oluor ne zaman progestan alsam byle oluyor hatta kullanmasam sankıolmayacakmıs hıssıne kapılıyorum ama doktorum bır adet arttır yogunlastıgı an dedı.
canım benim ilki normal ikincisi tüp bebek 2 embiryo konuldu biri tuttu ankarada hangi dra gidiyosun canım
mide bulatısının azalması gerekiyor artık cnm bak 10.haftadasın boşuna üzülme bence .bulantı bhcg den kaynaklıda oluyor ve 2 li teste kadar bu hormon düşüyor zaten yani 10 12 haftadan sonra bulantılar azalıyor
gitmek istiyorsan git cnm dr.una bile sor ağrım var diye gel bakalım der heralde.yada randevu hemen alabilirsen başka dr.ada gidebilirsin
Ben de bunu merak ediyorum, 12. Haftadan sonra mi bulanti azalmali 10. Haftadan sonra falan azalmasi da dogal mi... Doktoruma birden kesilirse tehlike di mi dedim doktor da yoo herhangi bir zaman kesilebilir dedi...
Cok sukur agrim falan da yok da meraktan benimki iste...
mrb..maşallah kalp atışarınıda duymuşsun....benim bi bilgim yok:26:
inşallah diyetle düzelir cnm diyetin taşı etkileyeceğini sanmam ama en azından karaciğere olan etkisi azalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?