2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mide bulatısının azalması gerekiyor artık cnm bak 10.haftadasın boşuna üzülme bence .bulantı bhcg den kaynaklıda oluyor ve 2 li teste kadar bu hormon düşüyor zaten yani 10 12 haftadan sonra bulantılar azalıyor

Günaydın Anne adayları,
ben dündende iyiyim.midem bulanmıyor.midem bulanmayıncada bebeğime bişey oldu diye korkuyorum.benimle aynı durumda olan varmı???

Benim hiç mide bulantım olmadi.bulanti olmayinca sagliksiz anlamina gelmiyor rahat ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canım moralini hemen bozma arkadaşın da söylediği gibi ölçümü 6+1 görülmüş zaten çok erken bana göre 2 hafta daha beklemelisin. Kalbini bozma herşey gönlünce olsun

çok tşk ederim canım..Allah seninde tüm arkadaşlarıminda gönlüne göre versin

gitmek istiyorsan git cnm dr.una bile sor ağrım var diye gel bakalım der heralde.yada randevu hemen alabilirsen başka dr.ada gidebilirsin

6w1d yazıyor alt köşede ben onun açılımını 6 week 1 day olarak biliyorum...tabi doktor daha ii bilir

şimdi bu ultrason la başka doktora gideceğim ona da sorarım inşallah öyledir de küçük olduğundan duymamisizdir Sağol cnm fikirlerin için

Hayirlisi canim kalbini ikileme Rabbime emanet et seni anliyorum cunku kanamadan dolayi yatiyorim istemeyoz bebeklerimizi kaybetmek Rabbim neyo nasip ederse canim frrah tut icini ve yat bugün gideceksin kontrole zate dimi?

Canim tup bebek farklimidir yani beklemek iyimidir değil midir bilmiyorum ama 9 haftalikken duyaar varki arkadasimi 9 . Haftaya kadar beklegmiati mesela dr u

bilmiyorum ama son adet tarihim 10 haziran..25 haziranda transfer oldu bana embriyo..tüp bebek doktorum önce kese için 1 hafta sonra da kalp atımı için çağırdı duyamayinca 1 hafta sonra gel yine duyamazsak gebeliği sonlandırmak gerekiyor dedi..valla anlamıyorum çok karamsar konuştu

canım doktorun yemek yerken içme demiştir bende çok şişkinlik vardı yiyip içmeye korkuyodum akşamları ölüyodum şişkinlik ve gazdan ben çok su içen biri değilim normalde günde 2 lt su içmeye başladım yemeye yemeye midem de küçüldü azcık yemiyorum ve çok şükür 1 haftadır şişkinlik sorunum kalmadı ama hala doğru düzgün tuvalete çıkamıyorum bende söyledim herkese zaten sigarayı bıraktım direk dikkat çekiyo nazardan çok korkuyorum ama Rabbim izin vermez inş bişey olmasına Allah hepimizin bebişlerini korusun

günaydınlar herkese.nasılsınız ? bebeklerini kaybeden arkadaşlara sabır diliyoru ve en tez vakiştte sağlıklı gebelikler (

yok yok doğrudur benimde hatırladğım prospektüste vajinal yazmıyor..
zaten bi dünya test verdi banada eşimede yapılacak:44: seviyorum doktorumu ya onunda morali bozuldu en başından beri hep ona gidiyorum Allah nasip ederse doğumumuda o yaptırsın istiyorum:44:

sağol canım...
inş test sonuçları güzel çıkar ve inş dr unda doğum yapmakta nasip olur ...
bende öyle gerginlik yok canım bence progestandan değil o ... kanama zamanımda da gerginlik değil aksine aşırı kasık ve bel ağrım olmuştu öyle başlamıştı kanamam.
canım çok rahatsız ediyorsa bu düşüncelerini dr unla paylaş ama bence almazsa kanamayı keseceğini sanmam.bende bu gebeliğimde şuana dek hiç kanama olmadı günde 3 progestan kullanmama rağmen.ilk gebeliktede 14 e dek kullandım sade 1 kez oldu yani progestanın kanama yaptığını sanmıyorum da vücuda göre farklılık olabilir mi bilemedim.inş çabucak düzelir lekelenmen kesilir.birde bazı gebeliklerde 9 ay bile sürüyo o lekelenme hatta çok yoğun kanama bile gören var kuzenimde öyleydi misal.inş kesilirde rahata erersin her kanama kayıp değil sadece korkmamaya çalış...
canım benim ilki normal ikincisi tüp bebek 2 embiryo konuldu biri tuttu ankarada hangi dra gidiyosun canım

yaa ne güzel.2. de mi çıktı menapoz olayı ondan mı tüp bebek ? kaç yaşındasın canım ? ben 29 yaşındayım menapozumu öğrendiğimde 26 yaşımdaydım hemen tedviye başladık lşükürki tuıttu ve oğlum doğdu.ben tolga ecemişe gidiyorum ? sen kimke gidiyosun ? banada 2 tane transfer edildi ama henüz keseyi görmeye gidemedim dr um tatilde.inş cumaya dek görcem .. de içimdeki bi ses ikiz diyo , dr um tek gebelik olacak gii düşünüyorum dedi ama değerlerim iyi çıktı bakalım artık hayırlısı olsunda.ilkinde de iki tane konmuştu fakat tek tutmuştu .. o zmanda tek tutacağını düşündü 2. si zoraki konulan embriyoydu ama ondaki değerim çok düşüktü şimdikine göre.yarı yarıyaydı..

Ben de bunu merak ediyorum, 12. Haftadan sonra mi bulanti azalmali 10. Haftadan sonra falan azalmasi da dogal mi... Doktoruma birden kesilirse tehlike di mi dedim doktor da yoo herhangi bir zaman kesilebilir dedi...

Kizlar benimde bulantilarim gecti yaklasik 4 gundur istahim normale dondu diyebilirim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben de bunu merak ediyorum, 12. Haftadan sonra mi bulanti azalmali 10. Haftadan sonra falan azalmasi da dogal mi... Doktoruma birden kesilirse tehlike di mi dedim doktor da yoo herhangi bir zaman kesilebilir dedi...

bu tamamen bireysel bence cnm bide bebeğin cinsiyeti ilede alakalı olabilir.ikili testte bhcg 50 üstüyse kız altında ise erkek diyorlar genelde tabi bunu garanti olcak diye algılamayalım.yani erkekte bulantılar daha az sürebilir ama benim 4 ay sürekli çıkaran bir arkadaşım vardı ve oğlu oldu

Cok sukur agrim falan da yok da meraktan benimki iste...

ağrın olduğundan demedim zaten cnm dr.a gitmen için bahanen olsun diye dedim

şimdi bebek hareketlerini hissedemediğimiz için sürekli panikteyiz iyimi yaşıyormu ne durumda ...allahtan dr. beni 2 haftada çağırdı

mrb..maşallah kalp atışarınıda duymuşsun....benim bi bilgim yok:26:

Evet çok şükür kalp atışlarını duyduk :) Teşekkürler canım

inşallah diyetle düzelir cnm diyetin taşı etkileyeceğini sanmam ama en azından karaciğere olan etkisi azalır.

Zaten taş için değil de karaciğere binen yükü azaltmak için diyet. Çikolata baharat yağ tuz hiçbiri yok domates peynirle beslenicem artık :)

Merhaba kızlar :) coktandır yazmıyodum. Benım hamılelıgım cok guzel gecıyor agrı yok bulantı kusma yok. Her seyı panık de yaspmıyorum kafam rahat ben rahatım :) ALLAH hepınızın sıkınbtılarını gıdersın..

bu arada kimseyi boşyere panikletmek istemem.bazı arkadaşların doktorları farklı söylemiş bende onlara inanıcamm.sevinmeliyimki artık hamileliğin keyfini çıkarabilircem..Allah büyük o ne isterse o olur.ama bu korkular hep annelikten:) ilerdede böyle olmıcakmıı?biraz geç kalsa eve,telefonu açmasaa ..bizim için yeni bir hayat başladı..Koruma,Kollama ve koşulsuz sevgiyle geçireceğimiz bir ömür..
herkes annelik duygusunu tadar İnşallah..çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız...

Kızlar sizde bulantılar ne zaman başladı ben 6. Haftanın sonlarındayıö sanırım sabah ve akşamları hafif bulantı haricinde ciddi bir sorun yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın taze anneler
Biz dün 1 ay aradan sonra miniğimi gördük eller kollar oluşmuş durmadan oynuyordu çok hareketliydi.sat a göre 10+1 ama gelişimi 11+1 çıktı 10 gün sonra ikili testimiz var doktor cinsiyet tahmini yapmak istemiyorum büyük ihtimal 10 gün sonra öğrenirsiniz dedi.inşallah önce sağlıklı hayırlı olur ve herkesin gönlünün istediği olur.çok öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…