Maşallah canım ne güzel haberler bunlar 😃 darısı bizlerin başına inşallahGünaydın taze anneler
Biz dün 1 ay aradan sonra miniğimi gördük eller kollar oluşmuş durmadan oynuyordu çok hareketliydi.sat a göre 10+1 ama gelişimi 11+1 çıktı 10 gün sonra ikili testimiz var doktor cinsiyet tahmini yapmak istemiyorum büyük ihtimal 10 gün sonra öğrenirsiniz dedi.inşallah önce sağlıklı hayırlı olur ve herkesin gönlünün istediği olur.çok öpüyorum hepinizi
Günaydın taze anneler
Biz dün 1 ay aradan sonra miniğimi gördük eller kollar oluşmuş durmadan oynuyordu çok hareketliydi.sat a göre 10+1 ama gelişimi 11+1 çıktı 10 gün sonra ikili testimiz var doktor cinsiyet tahmini yapmak istemiyorum büyük ihtimal 10 gün sonra öğrenirsiniz dedi.inşallah önce sağlıklı hayırlı olur ve herkesin gönlünün istediği olur.çok öpüyorum hepinizi
Günaydın taze anneler
güzel bir haber
haftamız yakın seninle.bebeği olan bir arkadaşım da bana şu an içinde kıpır kıpır oynuyordur o demişti :))
haftaya ikili test için gidicem ben de,devlete gidicem kendim göremem ekrandan ama olsun.özledim miniğimi iyi olsun yeter
Günaydın taze anneler
Devlette niye göremiyesin cnm.ben kadın dogum acile gittim dr ekranı çevirip göstermişti.inşallah sende görürsün
Merhaba kızlar :) coktandır yazmıyodum. Benım hamılelıgım cok guzel gecıyor agrı yok bulantı kusma yok. Her seyı panık de yaspmıyorum kafam rahat ben rahatım :) ALLAH hepınızın sıkınbtılarını gıdersın..
Günaydın taze anneler
devlete daha önce de çok gittim canım.şahit de oldum bazı hamilelere.doktor kendi bakıyordu sadece.ama belki rica edersem gösterir :)) inşallah görürüm
Kizlar bisey sorucam bu kanamalar varken hcg kan testuni yaptirsak artis olmuyorsa dusuk oldugunu mu anliycaz..yaptirayimmi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar allah nasip ederse bende 2015 24 martta doğum yapacam fırsat oldukça tanışıp kaynaşmak isterim sizlerle
Belkide acile gittigim için gösterdi normal muayeneye hiç gitmedim devlette
gözüm korkuyor orda.odaya iki kişiyi aynı anda alıyorlar sinir oluyorum.herkes kapının önünde dikiliyor falan.aslında çok da gitmek istemiyordum ama sosyal güvencemiz varken de kullanmak lazım.
Fiyatları uygun bir hastane yokmu.
burası küçük yer,iki tane özel hastane var.birine gidiyorum işte,hadi testleri devlette yaptırayım dedim inşallah güzel olumlu geçer.
Günaydın taze anneler
Aminnn darısı sağlıkla hepinizin başına inşallahMaşallah canım ne güzel haberler bunlar 😃 darısı bizlerin başına inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla öyle bir oynuyor ki eller ayaklar hiç durmuyorgüzel bir haber
haftamız yakın seninle.bebeği olan bir arkadaşım da bana şu an içinde kıpır kıpır oynuyordur o demişti :))
haftaya ikili test için gidicem ben de,devlete gidicem kendim göremem ekrandan ama olsun.özledim miniğimi iyi olsun yeter
Çok sağol canım âmin darısı herkesin başınakendim görmüş gibi heyecanlandm darısı hepimizin başına çok sevindim canım
Bence dr anlamıştır cinsiyeti yoksa 10 gün sonra ögrenirsiniz demezdi :)
Erkekmi acaba seninki erkek bebekler daha çabuk hareket leniyormuş
Ayyy okurken heyecanlandim o haftalarda demek goruluyor heraket fln Allah im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inş ay bende 7+5 oldum ins Rabbim nasip eder banada gormeyi o hallerini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?