2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım ne güzel haberler bunlar 😃 darısı bizlerin başına inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzel bir haber
haftamız yakın seninle.bebeği olan bir arkadaşım da bana şu an içinde kıpır kıpır oynuyordur o demişti :))
haftaya ikili test için gidicem ben de,devlete gidicem kendim göremem ekrandan ama olsun.özledim miniğimi iyi olsun yeter

kendim görmüş gibi heyecanlandm darısı hepimizin başına çok sevindim canım

Devlette niye göremiyesin cnm.ben kadın dogum acile gittim dr ekranı çevirip göstermişti.inşallah sende görürsün

Bence dr anlamıştır cinsiyeti yoksa 10 gün sonra ögrenirsiniz demezdi :)

Erkekmi acaba seninki erkek bebekler daha çabuk hareket leniyormuş

Devlette niye göremiyesin cnm.ben kadın dogum acile gittim dr ekranı çevirip göstermişti.inşallah sende görürsün

devlete daha önce de çok gittim canım.şahit de oldum bazı hamilelere.doktor kendi bakıyordu sadece.ama belki rica edersem gösterir :)) inşallah görürüm

Kizlar bisey sorucam bu kanamalar varken hcg kan testuni yaptirsak artis olmuyorsa dusuk oldugunu mu anliycaz..yaptirayimmi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende senin gibiyim canim bulanti kusma yok agri sizi yok guzel gidiyordu hwrse cok sukur kanamam var ama yinede panik yapmıyorum Allah emanet ettim inaniyorum ki iyi olacak.aman ani hareket yapma canim benim ani hareketten oldu cok cok dikat et kendine

Ayyy okurken heyecanlandim o haftalarda demek goruluyor heraket fln Allah im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inş ay bende 7+5 oldum ins Rabbim nasip eder banada gormeyi o hallerini

Kizlar bisey sorucam bu kanamalar varken hcg kan testuni yaptirsak artis olmuyorsa dusuk oldugunu mu anliycaz..yaptirayimmi...

Test yaptırıp kafanı karıştırma bence cnm dikkat et kendine kontrol zaman ını bekle

Belkide acile gittigim için gösterdi normal muayeneye hiç gitmedim devlette

gözüm korkuyor orda.odaya iki kişiyi aynı anda alıyorlar sinir oluyorum.herkes kapının önünde dikiliyor falan.aslında çok da gitmek istemiyordum ama sosyal güvencemiz varken de kullanmak lazım.

Annisler bisey sorcam henuz erken biliyorum ama istanbul anadolu yakasinda ucretsiz hamile egitimi veren hastaneler varmi?

Merhaba canım hayırlı olsun,benim de 14 unde randevum,suan 10+1 im,14 unde tarama testi ve cinsiyet tahmini yapılcak çok heycanlıyım:)

Maşallah canım ne güzel haberler bunlar 😃 darısı bizlerin başına inşallah

Aminnn darısı sağlıkla hepinizin başına inşallah
Valla öyle bir oynuyor ki eller ayaklar hiç durmuyor

kendim görmüş gibi heyecanlandm darısı hepimizin başına çok sevindim canım
Çok sağol canım âmin darısı herkesin başına

Bence dr anlamıştır cinsiyeti yoksa 10 gün sonra ögrenirsiniz demezdi :)

Erkekmi acaba seninki erkek bebekler daha çabuk hareket leniyormuş

İçime doğan ve tüm belirtiler hepsi kız diyor kalp atım hızı 190 Buda kıza işaretmiş ama doğrusunu Rabbim bilir 1 kızım var gönül her iki Meyveden tatmak ister ama Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin yeterki sağlıklı hayırlı olsun

Amiinnnn Sağolun Allah razı olsun darısı herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…