Insallah sagliklari yerindedir ikisininde.Ben bi salata yapayım eşim gelir birazdan
Burcu da iyidir inşallah
Görüşürüz
Izne ciktigin gunden geriye yonelik 1 yil icinde 90 gun prim sarti var ornegin 1 subatta izne cikcaksan 1 subat 2014 le 1 subat 2015 arasi 90 gun priminin olmasi lazim canimKızlar merhaba. Benim doğum parasıyla ilgili daha doğrusu analık sebebiyle geçici iş görmezlik ödeneğiyle ilgili bir sorum olacak. Konuyla ilgili bilgisi olan, Personel işleri ya da İnsan kaynakları departmanlarında çalışanlar varsa aranızda cevaplamanızı rica edicem benim için çok önemli. Doğum parası alabilmek için 5510 sayılı kanunun 18. maddesinde doğumdan önceki bir yıl içinde minimum 90 gün sigorta primi ödenmiş olmalı diyor. İfade aynen bu şekilde . Acaba doğum yaptığımız günden başlayarak bir yıl mı yoksa doğum için izne ayrıldığımız tarihten önceki bir yıl mı 90 günlük prim lazım? benim için o kadar mühim ki eğer ikincisi gibiyse 9 günle kaçırıyor olucamayrıca genel sağlık sigortası prim borcu da olmamalıymış. bilen varsa aydınlatır mı lütfen?
Hayirdir?sıkıcı. ..
Teyzeye bak yaaa hahaaaaaaHerkese iyi aksamlar..
Burcuyu merak ediyorum ins iyidirler iyi haberler aliriz
Meltem niye vermiyor anlamadim :) dogduktan sonrami getirecekmis ?
Bugun disarda tanimadigim yasli bi teyze bana oglun olacak dedi , yok teyze kizim olacak nasipse dedim yok yok oglun olacak dedi , dogunca bana bi hediye alirsin artik dedi canin sagolsun dedim nerden bilcan beni bak evim surda dedihahaha
Teyzeye bak yaaa hahaaaaaa
Ben bazı geceler kafama dikiyorum bende işe yarıyor.ya kızlar bu mide yanması için Rennie şurup içen var mı ?
ilk defa içicem de gerçekten bir işe yarıyor mu
Canim sen hastane ile konustun mu suslemeyi falanSorma ya :)))
Hic icmedm allha sukur. Bazen oluyo bnde de ama ilaca gerek kalmdn gecioBen bazı geceler kafama dikiyorum bende işe yarıyor.
Bugun doguma girmis. Insallah hersey yolunda.Kızlar ya hayırdır noldu?Burcuyla ilgili herkes telaş yapmış,kötü bir durum mu var?telefonu olan falan yok mu?
Bugün ilk defa 2 kasık içtim ama geçti sanki ise yaradı gibi ama gece olursa çok fena şurubu işyerinde unuttumBen bazı geceler kafama dikiyorum bende işe yarıyor.
Canim sen hastane ile konustun mu suslemeyi falan
Bugun doguma girmis. Insallah hersey yolunda.
Hep oluyor bende hergun dayaniyorum bi sekilde ayva,sut,sakiz gecici cozumler olsada icmiyorum bende,hic zarari yokmus gerci amaHic icmedm allha sukur. Bazen oluyo bnde de ama ilaca gerek kalmdn gecio
Bende onu merak ediyorum hissediliyormuş diyorlar.ben sordum da döndüğünü anlarmıyım dedi anlarsın tabi içinde takla atacak dedi... bu bebişi dönenler anladılar mı acaba onu merak ediyorum şimdi de bazen çok fena hareketler yapıyo acaba dönmeye mi çalışıyo diyorum kendi kendime
Kızlar ya hayırdır noldu?Burcuyla ilgili herkes telaş yapmış,kötü bir durum mu var?telefonu olan falan yok mu?
Bende onu merak ediyorum hissediliyormuş diyorlar.
Meltemde olmasi lazim aslinda, en son sezeryana aliyorlarmis diye yazilmisti burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?