2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Su ara herkez alarm durumunda birinden azıcık ses cikmasa doğuma mi gitti oluyoruz
valla ya bugun burcunun gittiğini duydum bebeğinkileri az çok hazırlamıştım da kendiminkiler duruyodu hemen iö çmaşırı pijama filan hazırladım gözüm korktu birden

Nasıl bişi hissediyorsun ya ?

Nasil anlatsam ki resmen ittirerek yer degistiriyor , bazen otle vise sarsilma oluyorki karnimda bi tarafim sisiyor pat diye iniyor fln resmen donuyor diye adlandirabiliyorum anca ,ama senin bahsettigin bebegin dogum icin Asagi donusumu?

Nasil anlatsam ki resmen ittirerek yer degistiriyor , bazen otle vise sarsilma oluyorki karnimda bi tarafim sisiyor pat diye iniyor fln resmen donuyor diye adlandirabiliyorum anca ,ama senin bahsettigin bebegin dogum icin Asagi donusumu?
bendede oluyo hatta geçen gün kanepede yan yatıyodum öyle bi hamleyle döndüki tepikler filan salladı beni şaka gibiydi

Kızlar iyi akşamlar malum antalyadayiz hergün Gezmek ten sayfaya giremiyorum girsem de okuyamıyorum pek.herkes iyidir ve hersey yolundadir inşallah. Bebeğime bir sürü ciciler aldım. Eve dönünce bende yıkayıp utuleyip kaldırırim bir kaç eksiğimiz kaldı krem biberon falan onlarida halledince rahatlıyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…