Bencede umutUmut :)
Bende sadece kapi suslediklerini gormustum.Sormustum susleme yapmiyoruz suan demisti , herkes kendi susluyor ozaman dedim evet dediler
Allah kabul etsin canım.Dogurmdn bitrdim hatimi cok sukur :)
valla ya bugun burcunun gittiğini duydum bebeğinkileri az çok hazırlamıştım da kendiminkiler duruyodu hemen iö çmaşırı pijama filan hazırladım gözüm korktu birdenSu ara herkez alarm durumunda birinden azıcık ses cikmasa doğuma mi gitti oluyoruz
Melteme nasıl yazılıyor bilmiyorum bilen varsa arayıp bilgi verse ya bize,çatlıcam
Nasıl bişi hissediyorsun ya ?Takla hisediyorum resmen 2 gundur ozellikle bi donus var icimde ,
Bende sadece kapi suslediklerini gormustum.
Bende şurubu var doktorum bitkisel demişti zararı yok yani ,akşam çok kötü olursan bir kaç yudum süt dene.Bugün ilk defa 2 kasık içtim ama geçti sanki ise yaradı gibi ama gece olursa çok fena şurubu işyerinde unuttum
Aynen icerisi ucin balon , yazi falan aldim.Kapiyi. Suslesinlerdr iceriyide artik biz susleriz napalim:)
Nasıl bişi hissediyorsun ya ?
Aynen icerisi ucin balon , yazi falan aldim.
bendede oluyo hatta geçen gün kanepede yan yatıyodum öyle bi hamleyle döndüki tepikler filan salladı beni şaka gibiydiNasil anlatsam ki resmen ittirerek yer degistiriyor , bazen otle vise sarsilma oluyorki karnimda bi tarafim sisiyor pat diye iniyor fln resmen donuyor diye adlandirabiliyorum anca ,ama senin bahsettigin bebegin dogum icin Asagi donusumu?
Uyku seti geldi :)) zafer gelinlerindir :)
Burcudan henüz haber yok.. biz de bekliyoruz..
Gözün aydın meltem.begendinmi görmüşmüydün öncedenUyku seti geldi :)) zafer gelinlerindir :)
Burcudan henüz haber yok.. biz de bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?