bencede UMUT...umut :)
Gerçekten alcak olsa verir parayı görümcenle git al derdi heralde
Fatmaipek sana bişi soracam.. seninde tüp bebekti sanırım ve ikinci bebeğin bu. ilk bebeğin de mi tüp bebekti .. Bi de ilki sezeryan sanırımı senin bu da sezeryan olur.. peki tüp bebek olduğu için illa sezeryan a mı yönlendiriyorlar öyle bir kanı var mıNe kadar zor olsada hamilesin cnm tabi yapsın.
Bnmki donms ama bn hicbsy anlmdm. Ilk oldgu icn sanrm hicbsey anlmyrm. Tecrubelilr daha sansli bu konuda.ben sordum da döndüğünü anlarmıyım dedi anlarsın tabi içinde takla atacak dedi... bu bebişi dönenler anladılar mı acaba onu merak ediyorum şimdi de bazen çok fena hareketler yapıyo acaba dönmeye mi çalışıyo diyorum kendi kendime
ben de yazdım özelden.geri döner herhalde.cnm bu what grubuna nasıl dahil olucaz biliyormusun??melteme özelden yazdım ama sanırım görmedi(
ben de yazdım özelden.geri döner herhalde.
gördüm öyleymiş :)cnm cesurarya yada miranda ilgileniyormuş.onlarada mesaj at :)
ne uyuzca bişikv cenazeye gitmiş yattı bizim cumartesi tulum alma işi
akşam 8 den sonra yemeğe geldi bu halimlee
lafıda çarptı gitti annem park yatak almıştı eve niye getirmişizzz çeyiz gibi süsleyip püsleyip getirmeliymiş
aldı kadın daha ne yapsın ayol zaten hafta ortası kurmalıyız bide törenle onumu bekliycektim
Kızlar size bir soruuu Okan mı Umut mu fikirlerinizi bekliyorummm
Dr kontrolümüz vardı bebiş iyi maşallah. 34+4 deyiz 47cm,2400 gramız. Nst ye girdim sancılarım çıktı 2 saat sonra tekrar gireceğim nst ye. Doğum kanalında açıklık yok dua edin arkadaşlarım da 2 hafta daha beklesin yavrummm.
UmutKızlar size bir soruuu Okan mı Umut mu fikirlerinizi bekliyorummm
bana umreye giden bi yakinim getirdi ama sanirim nerde oturuyrsn bilmiyrm cnm ama misir carsisinda falan satiliyrms belkide bazi aktarlarda da olabilir yada hac umre malzemeleri satan yerlerdede olabilir diye dusunuyorum..
Sezeryanamı almışlarburcuerenoztel Burcuyu?
Benim ilki normal cnm ama dogum sezeryandı.buda öyle olcak.dr.lar tüp bebekleri pek riske atmak istemiyorlar ama bu senin isteginede baglı.ne zorluklarla oluyor sende biliyorsun maddi manevi her açıdan.Fatmaipek sana bişi soracam.. seninde tüp bebekti sanırım ve ikinci bebeğin bu. ilk bebeğin de mi tüp bebekti .. Bi de ilki sezeryan sanırımı senin bu da sezeryan olur.. peki tüp bebek olduğu için illa sezeryan a mı yönlendiriyorlar öyle bir kanı var mı
Sancım bu sefer çıkmadı nst de çok şükür.dr um çok sakin bir insan çok şükür o olmasa çok evhamlanırdımsancılar nasıldı canım ?
kız doğacak oldu hala mı vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?