Sanirim kizimin ismine karar verdim :)))
Elif Serra :))))))
Avm de bi anne kizina Serra diye seslenrken duydum ve o an mest oldum bu isme :))
Anlamida guzelmis sansima gercekten cok sevincliyim :)))
Gozun aydi canim. Ee icine sindimj begendin mi? Verirken kem kum etmemismiUyku seti geldi :)) zafer gelinlerindir :)
Burcudan henüz haber yok.. biz de bekliyoruz..
Banada annem yapmisti ceyizime piko , bikac tane onlardan birini kullanicam ins
Onu bende napsam diye dusunuyorum. Yeni bir nevresim takimimi alsam acaba
Burcu normal dogumla bebeğini dogurmus kızlar..
Soranlar çoktu..
Bundan sonrası için kendisini bekleyelim :)
Gozun aydi canim. Ee icine sindimj begendin mi? Verirken kem kum etmemismi
Ayyyyy hadi bakalım çok sevindim,Allah sağlık sıhhat versin ikisinede,bütün akşamdır Aklım ondaydı vallaBurcu normal dogumla bebeğini dogurmus kızlar..
Soranlar çoktu..
bende pamuk saten nevresim aldım yeni.çeyizlik işler yoruyor beni dantel kırışıyor vs.habire onu düzeltemem birdeKendi yatağınız için ne düşünüyosunuz kızlar
Benim bi tane çeyizimde olan el emeği hiç kullanmadığım takımım var pikocuda yaptırmış ablam beyaz &gold renklerinde
Onu mu kullansam diyorum ama kıyamıyorum bi tane yeni nevresim mi alsam
Çok sewindim umarım ikiside iyidir normal istiyordu iyi olmuşBurcu normal dogumla bebeğini dogurmus kızlar..
Soranlar çoktu..
Ohh cok sukur :)Burcu normal dogumla bebeğini dogurmus kızlar..
Soranlar çoktu..
Hayirlisi olsun. Allah saglik versinBurcu normal dogumla bebeğini dogurmus kızlar..
Soranlar çoktu..
Iyi sevindim en azindan icine sinen biseymisZaten daha önce görmüştüm :) gayet güzel.
verirken sorun çıkarmamis. Sorunsuz almis olduk :)
El emegi diye kiyamiyorsunda o sana yapilmis bisey ve bu ozel bi durum bence kullan.Ben çeyizimde , uçları dantel olan bi taneyi kullandım sonra ütülemeye üşendim
Hazır nevresimlerden kullanıyorum
Ama tabi yıkanmış açılmış bazısının renkleri
O çok daha gösterişli ama kıyamıyorum, beyaz bi de goldla süslemişler
Yeni bi takım alsam da el emeğine dokunmasam diye düşünüyorum
sen nerelerdesin gözükmüyorsun çok fazlahayırlı akşamlar kızlar bir bebeğimiz daha dünyaya gelmiş :)) artık yavaş yavaş geliyor bebişler maşallah hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alalım
Evet haber verelim allah in izniyle sıkıntı siz atlatirsak.Ben inşallah kendime gelir gelmez size yazaırm kızlar o gün...
Merak ediliyo burda
El emegi diye kiyamiyorsunda o sana yapilmis bisey ve bu ozel bi durum bence kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?