Merhaba canım hayırlı olsun,benim de 14 unde randevum,suan 10+1 im,14 unde tarama testi ve cinsiyet tahmini yapılcak çok heycanlıyım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah hadi hayırlısı benim 15' inde ilk sen öğreneceksin herhalde :)
herkese günaydınnnn
günaydın millet
Gerçekten mi?ilk ben miyim?daha da heycanlandım,miniğime battaniye oruyorum krem rengi,kıza da olur erkeğe de.olcem meraktan ya,benim miniğimin cinsiyeti ne acaba?peki bişey hissediyor musunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatbiki herşeyi Rabbim bilir bunlar sadece bir varsayım ama kalp atım hızı 140 altındaysa erkek 140 üstü ise kız diyorlar kızların kalbi daha hızlı atarmış bilimselmi batılmı bilmiyorum ama cinsiyetini bende çok merak ediyorum ben kız diyorum anneler hisseder
Tatbiki herşeyi Rabbim bilir bunlar sadece bir varsayım ama kalp atım hızı 140 altındaysa erkek 140 üstü ise kız diyorlar kızların kalbi daha hızlı atarmış bilimselmi batılmı bilmiyorum ama cinsiyetini bende çok merak ediyorum ben kız diyorum anneler hisseder
Peki ilk kalbi attıgındamı bu varsayım 6+3 de 125 çıkmıştı 8 +2 de gittigimde söylemedi dr ama sanki çok hızlı yanıp sönüyordu ekranda
günaydın millet
Bildiğim kadarıyla ilk 10 hafta içinde benim her gittiğimde 190 atıyordu
Allah forumdaki herkese evladini hayirlisiyla kucagiba almayi nasip etsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam arkadaşlar
bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır diliyorum. Rabbim tez zamanda onları sevindirsin inşallah.
bizimde pazartesi kontrolümüz vardı.
dr. 12. haftada tekrar gel dedi. decavit yazdı. ama ben daha almadım.
önceki hamileliğimde elevit bana 1 ayda tam 4 kilo aldırmıştı. kullanmayı düşünmüyorum
bana destek olan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. şimdi daha iyiyim
Amin inşallah cnm
Benim kide tüp oldugundan transfer öncesi elevite başladıydık 6 .haftada dr.a bırakmak istiyorum dedim ekstra kiloya ihtiyacım yokya... kan degerlerimde iyi çıktı
Merhaba kızlar :) coktandır yazmıyodum. Benım hamılelıgım cok guzel gecıyor agrı yok bulantı kusma yok. Her seyı panık de yaspmıyorum kafam rahat ben rahatım :) ALLAH hepınızın sıkınbtılarını gıdersın..
canım benim hiç bulantım olmadı için ferah olsunbu endişe bu vesvese bitmiyor..doktorum mide bulantısı kesilirse kötü demişti.bebeğin gelişiminde problem olup hormonlar azalınca mıde bulantısı kesiliyormuş.internettende baktım.geçende bir ara kesilmişti umarım öyle bişeydir.durdurmaya çalışıyorum korkumu ama başarılı değilim
Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin..
daha çok erken kalp atımı için başka dra da git benceşimdi bu ultrason la başka doktora gideceğim ona da sorarım inşallah öyledir de küçük olduğundan duymamisizdir Sağol cnm fikirlerin için
canım 34 yaşındayım yeni öğrendim ben ikiside aynı kaliteydi 3. gün olmadı biri tuttu sağlıklı olsunda bir iki farketmezgünaydınlar herkese.nasılsınız ? bebeklerini kaybeden arkadaşlara sabır diliyoru ve en tez vakiştte sağlıklı gebelikler(
yok yok doğrudur benimde hatırladğım prospektüste vajinal yazmıyor..
inş test sonuçları güzel çıkar ve inş dr unda doğum yapmakta nasip olur ...
bende öyle gerginlik yok canım bence progestandan değil o ... kanama zamanımda da gerginlik değil aksine aşırı kasık ve bel ağrım olmuştu öyle başlamıştı kanamam.
canım çok rahatsız ediyorsa bu düşüncelerini dr unla paylaş ama bence almazsa kanamayı keseceğini sanmam.bende bu gebeliğimde şuana dek hiç kanama olmadı günde 3 progestan kullanmama rağmen.ilk gebeliktede 14 e dek kullandım sade 1 kez oldu yani progestanın kanama yaptığını sanmıyorum da vücuda göre farklılık olabilir mi bilemedim.inş çabucak düzelir lekelenmen kesilir.birde bazı gebeliklerde 9 ay bile sürüyo o lekelenme hatta çok yoğun kanama bile gören var kuzenimde öyleydi misal.inş kesilirde rahata erersin her kanama kayıp değil sadece korkmamaya çalış...
yaa ne güzel.2. de mi çıktı menapoz olayı ondan mı tüp bebek ? kaç yaşındasın canım ? ben 29 yaşındayım menapozumu öğrendiğimde 26 yaşımdaydım hemen tedviye başladık lşükürki tuıttu ve oğlum doğdu.ben tolga ecemişe gidiyorum ? sen kimke gidiyosun ? banada 2 tane transfer edildi ama henüz keseyi görmeye gidemedim dr um tatilde.inş cumaya dek görcem .. de içimdeki bi ses ikiz diyo , dr um tek gebelik olacak gii düşünüyorum dedi ama değerlerim iyi çıktı bakalım artık hayırlısı olsunda.ilkinde de iki tane konmuştu fakat tek tutmuştu .. o zmanda tek tutacağını düşündü 2. si zoraki konulan embriyoydu ama ondaki değerim çok düşüktü şimdikine göre.yarı yarıyaydı..
amin canımAllah forumdaki herkese evladini hayirlisiyla kucagiba almayi nasip etsin...
canım folik asit 3 ay kulanılıyo bildiğim kadarıyla niye kestikisenin tüp canım. benim ilki tüptü. bunda ancak 6 haftalık iken öğrendim hamile olduğumu. biraz folik asit kullandım. pazartesi gittiğimde folik asiti kesti decavit yazdı. ama almayacağım. kan değerlerim benim sınırda çıktı.
canım benim hiç bulantım olmadı için ferah olsun
daha çok erken kalp atımı için başka dra da git bence
canım 34 yaşındayım yeni öğrendim ben ikiside aynı kaliteydi 3. gün olmadı biri tuttu sağlıklı olsunda bir iki farketmez
amin canım
canım folik asit 3 ay kulanılıyo bildiğim kadarıyla niye kestiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?