2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah hadi hayırlısı benim 15' inde ilk sen öğreneceksin herhalde :)

Gerçekten mi?ilk ben miyim?daha da heycanlandım,miniğime battaniye oruyorum krem rengi,kıza da olur erkeğe de.olcem meraktan ya,benim miniğimin cinsiyeti ne acaba?peki bişey hissediyor musunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatbiki herşeyi Rabbim bilir bunlar sadece bir varsayım ama kalp atım hızı 140 altındaysa erkek 140 üstü ise kız diyorlar kızların kalbi daha hızlı atarmış bilimselmi batılmı bilmiyorum ama cinsiyetini bende çok merak ediyorum ben kız diyorum anneler hisseder

Ama ben hissetmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki ilk kalbi attıgındamı bu varsayım 6+3 de 125 çıkmıştı 8 +2 de gittigimde söylemedi dr ama sanki çok hızlı yanıp sönüyordu ekranda

Allah forumdaki herkese evladini hayirlisiyla kucagiba almayi nasip etsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam arkadaşlar
bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır diliyorum. Rabbim tez zamanda onları sevindirsin inşallah.
bizimde pazartesi kontrolümüz vardı.
dr. 12. haftada tekrar gel dedi. decavit yazdı. ama ben daha almadım.
önceki hamileliğimde elevit bana 1 ayda tam 4 kilo aldırmıştı. kullanmayı düşünmüyorum
bana destek olan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. şimdi daha iyiyim

Benim kide tüp oldugundan transfer öncesi elevite başladıydık 6 .haftada dr.a bırakmak istiyorum dedim ekstra kiloya ihtiyacım yokya... kan degerlerimde iyi çıktı

Bebeğini kaybeden arkadaşlar allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar bu guzel duygu nasip olur benim de iki hafta gecmek bilmiyo doktor iki hafta geride gelisimi dedi ya kendiliginden düşecek ya da sonlandiracagiz dedi bi ihtimal gelişimi icin igne verdi ama cok dusuk ihtimal icim paramparca cok uzgunum allah sabir versin

Benim kide tüp oldugundan transfer öncesi elevite başladıydık 6 .haftada dr.a bırakmak istiyorum dedim ekstra kiloya ihtiyacım yokya... kan degerlerimde iyi çıktı

senin tüp canım. benim ilki tüptü. bunda ancak 6 haftalık iken öğrendim hamile olduğumu. biraz folik asit kullandım. pazartesi gittiğimde folik asiti kesti decavit yazdı. ama almayacağım. kan değerlerim benim sınırda çıktı.

ben kan ilacını da kullanmayacağım. testlerin hiçbirini yaptırmayacağım. önceki gebeliğimde de yaptırmadım. önceki gebeliğimde doktorum aldırmayı düşünmüyorsan hiç gerek yok demişti. birde o testlerin yüzde yüz güvenilirliği yok. sağlam dedikleri hasta, hasta dedikleri sağlam çıkıyor. polen içeceğim keçi boynuzu özü içeceğim sabah akşam o iyi gelir.
birde gelişimi geriden gelen arkadaşlar 2 haftaya kadar olan gerilik normal olarak kabul ediliyor. doktorlar en olumsuzunu konuşur. kısmet artık hayırlısı olsun

Maşallah De Allah korusun

canım benim hiç bulantım olmadı için ferah olsun
daha çok erken kalp atımı için başka dra da git bence
canım 34 yaşındayım yeni öğrendim ben ikiside aynı kaliteydi 3. gün olmadı biri tuttu sağlıklı olsunda bir iki farketmez
Allah forumdaki herkese evladini hayirlisiyla kucagiba almayi nasip etsin...

amin canım
canım folik asit 3 ay kulanılıyo bildiğim kadarıyla niye kestiki

önceki gebeliğimdede 10. haftaya kadar kullanmıştım. daha sonra elevite geçmiştik. bunda 8. hatayı doldurunca kesti. nedenini sormadım. heralde durumumu iyi buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…