bu arada kimseyi boşyere panikletmek istemem.bazı arkadaşların doktorları farklı söylemiş bende onlara inanıcamm.sevinmeliyimki artık hamileliğin keyfini çıkarabilircem..Allah büyük o ne isterse o olur.ama bu korkular hep annelikten:) ilerdede böyle olmıcakmıı?biraz geç kalsa eve,telefonu açmasaa ..bizim için yeni bir hayat başladı..Koruma,Kollama ve koşulsuz sevgiyle geçireceğimiz bir ömür..
herkes annelik duygusunu tadar İnşallah..çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız...
Günaydın taze anneler
Biz dün 1 ay aradan sonra miniğimi gördük eller kollar oluşmuş durmadan oynuyordu çok hareketliydi.sat a göre 10+1 ama gelişimi 11+1 çıktı 10 gün sonra ikili testimiz var doktor cinsiyet tahmini yapmak istemiyorum büyük ihtimal 10 gün sonra öğrenirsiniz dedi.inşallah önce sağlıklı hayırlı olur ve herkesin gönlünün istediği olur.çok öpüyorum hepinizi
Maşallah hadi hayırlısı benim 15' inde ilk sen öğreneceksin herhalde :)
Gerçekten mi?ilk ben miyim?daha da heycanlandım,miniğime battaniye oruyorum krem rengi,kıza da olur erkeğe de.olcem meraktan ya,benim miniğimin cinsiyeti ne acaba?peki bişey hissediyor musunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben de 13ünde gideceğim 2li için :)) 11+3 olucaz sanırım o gün.
bakalım cinsiyet için erken gibi sankiinşallah test sonuçlarımız güzel çıkar.
Tatbiki herşeyi Rabbim bilir bunlar sadece bir varsayım ama kalp atım hızı 140 altındaysa erkek 140 üstü ise kız diyorlar kızların kalbi daha hızlı atarmış bilimselmi batılmı bilmiyorum ama cinsiyetini bende çok merak ediyorum ben kız diyorum anneler hisseder
yok hissetmiyorum :) ama çevremdekiler hep kız diyor.kayınvalidem ise erkek diyor.o kendi çocuklarını hissetmiş,kızınınkini de hissetmiş :)Aaaaa sen benden de erkensin süper:) peki bişey hissediyor musun?
yok hissetmiyorum :) ama çevremdekiler hep kız diyor.kayınvalidem ise erkek diyor.o kendi çocuklarını hissetmiş,kızınınkini de hissetmiş :)
evet öyle derler kız bebek için :) erkek bebek de güzellik mi veriyor acaba anneyeOhhhhh be hissetmeyen biri daha:) benim de yüzümün rengi atıkmış,kızlarda oyle olurmuş,annenin güzelliğini alırlarmış:)
Günaydın taze anneler
Biz dün 1 ay aradan sonra miniğimi gördük eller kollar oluşmuş durmadan oynuyordu çok hareketliydi.sat a göre 10+1 ama gelişimi 11+1 çıktı 10 gün sonra ikili testimiz var doktor cinsiyet tahmini yapmak istemiyorum büyük ihtimal 10 gün sonra öğrenirsiniz dedi.inşallah önce sağlıklı hayırlı olur ve herkesin gönlünün istediği olur.çok öpüyorum hepinizi
aynen canım bende öyle duydum benim 6+4 de duydum o zaman 119 du zaten içimize erkek doğuyor arkadaşım sordu 119 diyince direk erkek 140 ın altı erkektir dedi Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Kizlat durum karışık ve vahim.7+2 olmam lazımken 6+4 uyumlu çıktı kese bebek falan hala yok..doktorun biri pazartesi gel aç su içme dedi bakarız dedi gidişat böyle devam ederse alırız dedi.ikinci soktora geldim fakülteye şimdi kan verdim sonuć bekliyolar bazı testler yaptılar.kürtajdan korktuğumu söyledim..bu doktor progestanı bırak dedi..ilk gittiğim iç dedi kafam karıştı.tahlil sonrası netleşirim.mthfr homozigot benim bunun düşükle ilgili olmadığını sordu.akraba evliliği mi dedi ki imkansız ben ayrı şehirden eşim ayrı şehirden ben macurum eşim pomak.
Kizlat durum karışık ve vahim.7+2 olmam lazımken 6+4 uyumlu çıktı kese bebek falan hala yok..doktorun biri pazartesi gel aç su içme dedi bakarız dedi gidişat böyle devam ederse alırız dedi.ikinci soktora geldim fakülteye şimdi kan verdim sonuć bekliyolar bazı testler yaptılar.kürtajdan korktuğumu söyledim..bu doktor progestanı bırak dedi..ilk gittiğim iç dedi kafam karıştı.tahlil sonrası netleşirim.mthfr homozigot benim bunun düşükle ilgili olmadığını sordu.akraba evliliği mi dedi ki imkansız ben ayrı şehirden eşim ayrı şehirden ben macurum eşim pomak.
burası küçük yer,iki tane özel hastane var.birine gidiyorum işte,hadi testleri devlette yaptırayım dedim inşallah güzel olumlu geçer.
normalde nereye gidiyorsun kontrol için?kızlar bende devlete gitmek istıyorum ikili test için bitane gözüme doktorda kestırdım ama tarihi nasıl denk getiricem sat 7 haziran malüm devletten sıra almak 2yada 3 hafta sonraya verıyor
evet öyle derler kız bebek için :) erkek bebek de güzellik mi veriyor acaba anneyeeşim anne güzelliği geldi sana diyor
evet öyle derler kız bebek için :) erkek bebek de güzellik mi veriyor acaba anneyeeşim anne güzelliği geldi sana diyor [/Q
erkek çocuk anneyi güzelleştirirmiş kız çocukta annenin güzelliğinden alırmış o diyorlar ama
Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin
Tatbiki herşeyi Rabbim bilir bunlar sadece bir varsayım ama kalp atım hızı 140 altındaysa erkek 140 üstü ise kız diyorlar kızların kalbi daha hızlı atarmış bilimselmi batılmı bilmiyorum ama cinsiyetini bende çok merak ediyorum ben kız diyorum anneler hisseder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?