2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım 5 yaşında hala gece üstü açık mi burnu tıkalimi öksürüğü var mı hergün enaz 2 kere evi arıyorum. Canından öte birsey bu.Dunyada hiçbir şey evlat sevgisinin verdiği mutluluğu yaşatamaz.gun boyu işteyim bütün gün başıma dünya yıkılsa farketmiyor.aksam eve gidiyorum kızım bir gülümsuyor hersey bitiyor karanlıklar aydınlaniyor. O mis kokusunu içime çekiyorum heryer Gülistan oluyor.cekilmis her sıkıntıya fazlasıyla değer hiç şüphe etmeyin.ben hergün sukur ederim Rabbim e ne yaptım da bana bu mükafatı verdi diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah darısı bizlere insallah

Maşallah hadi hayırlısı benim 15' inde ilk sen öğreneceksin herhalde :)

kızlar ben de 13ünde gideceğim 2li için :)) 11+3 olucaz sanırım o gün.
bakalım cinsiyet için erken gibi sanki inşallah test sonuçlarımız güzel çıkar.

aynen canım bende öyle duydum benim 6+4 de duydum o zaman 119 du zaten içimize erkek doğuyor arkadaşım sordu 119 diyince direk erkek 140 ın altı erkektir dedi Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin

Aaaaa sen benden de erkensin süper:) peki bişey hissediyor musun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok hissetmiyorum :) ama çevremdekiler hep kız diyor.kayınvalidem ise erkek diyor.o kendi çocuklarını hissetmiş,kızınınkini de hissetmiş :)

yok hissetmiyorum :) ama çevremdekiler hep kız diyor.kayınvalidem ise erkek diyor.o kendi çocuklarını hissetmiş,kızınınkini de hissetmiş :)

Ohhhhh be hissetmeyen biri daha:) benim de yüzümün rengi atıkmış,kızlarda oyle olurmuş,annenin güzelliğini alırlarmış:)

Ohhhhh be hissetmeyen biri daha:) benim de yüzümün rengi atıkmış,kızlarda oyle olurmuş,annenin güzelliğini alırlarmış:)

evet öyle derler kız bebek için :) erkek bebek de güzellik mi veriyor acaba anneye eşim anne güzelliği geldi sana diyor

Ayyyy çok heyecanlı,hadi hayırlısı darısı başıma ben daha 7+5 deyım daha cok var benim :) bana doktor o ikili testten falan bahsetmedi hiç bir ay sonra gel dedi.hayır aç mı gideyim test yapıcan mı hiç bişey demedi :/ ne zamandı o ikili test?

Kizlat durum karışık ve vahim.7+2 olmam lazımken 6+4 uyumlu çıktı kese bebek falan hala yok..doktorun biri pazartesi gel aç su içme dedi bakarız dedi gidişat böyle devam ederse alırız dedi.ikinci soktora geldim fakülteye şimdi kan verdim sonuć bekliyolar bazı testler yaptılar.kürtajdan korktuğumu söyledim..bu doktor progestanı bırak dedi..ilk gittiğim iç dedi kafam karıştı.tahlil sonrası netleşirim.mthfr homozigot benim bunun düşükle ilgili olmadığını sordu.akraba evliliği mi dedi ki imkansız ben ayrı şehirden eşim ayrı şehirden ben macurum eşim pomak.

Iyi iste kese buyumus dun dra sordum hic inemli degil uyumu dedi niye takildinki bu kadar kanama ixinmi progestani kes dedi senin kanaman azalmisti zaten bence bekle bak for kavusucaksin bebisine ne testi yapiyolar hic anlamadim.

Herseyin hayirlisi canim sabret bakalım insallah test sonuclarin iyi cikar kurtaja gerek kalmaz baska bi dr daha git hangi ikisi uyumluysa olarin dediklerini yap bence.

burası küçük yer,iki tane özel hastane var.birine gidiyorum işte,hadi testleri devlette yaptırayım dedim inşallah güzel olumlu geçer.

kızlar bende devlete gitmek istıyorum ikili test için bitane gözüme doktorda kestırdım ama tarihi nasıl denk getiricem sat 7 haziran malüm devletten sıra almak 2yada 3 hafta sonraya verıyor

kızlar bende devlete gitmek istıyorum ikili test için bitane gözüme doktorda kestırdım ama tarihi nasıl denk getiricem sat 7 haziran malüm devletten sıra almak 2yada 3 hafta sonraya verıyor
normalde nereye gidiyorsun kontrol için?
benim doktor ağustosun 9 ile 21 arası herhangi bir günde gel dedi.ben de ona göre devletten randevu aldım.
normalde 11 ve 14. haftalar arası yapılıyormuş.ona göre hesapla istersen.

slm kızlar boş gebelik dış gebelik derken korkudan bugün gittik doktora 6+4 haftalıkmış.satla uyumlu değil ama problem değil çok şükür kalbi atıyor yaa kaç gündür öyle stresliyimki çok belirtimde yok Allahım bi sorunmu var falan Rabbim bugünleri nasip etti listeye benide ekleyebilirsinizzz

Ultrasonda yazarmi kalp atim ultrason kagidim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…