normalde nereye gidiyorsun kontrol için?
benim doktor ağustosun 9 ile 21 arası herhangi bir günde gel dedi.ben de ona göre devletten randevu aldım.
normalde 11 ve 14. haftalar arası yapılıyormuş.ona göre hesapla istersen.[/QUOT
özele gidiyorum doktorumdanda çok memnunum ama bazı testleri devlette yaptırmak istıyorum doktora harcamaktansa bebege kıyafet alırım
hoş geldin bzhcr
kızlar bende devlete gitmek istıyorum ikili test için bitane gözüme doktorda kestırdım ama tarihi nasıl denk getiricem sat 7 haziran malüm devletten sıra almak 2yada 3 hafta sonraya verıyor
kızlar bende 3 gün önce devlete gittim benden 3 şırınga kan alındı ama ne testi oldunu söylemedi dr acaba 2li tarama testimiydi
doktorun seni bilgilendirir o zaman.onun 2li test için gel dediği zaman,devlette yaptır .eşim de aynen kan testine vereceğimiz parayla bebeğe bişiler alırız dedi :)özele gidiyorum doktorumdanda çok memnunum ama bazı testleri devlette yaptırmak istıyorum doktora harcamaktansa bebege kıyafet alırım
2li testte kanla beraber ultrasonda da bakılıyor bebeğe ense kalınlığı için.senden şu kızamıkçık fln onlar için kan alınmıştır bence.kızlar bende 3 gün önce devlete gittim benden 3 şırınga kan alındı ama ne testi oldunu söylemedi dr acaba 2li tarama testimiydi
kızlar bende 3 gün önce devlete gittim benden 3 şırınga kan alındı ama ne testi oldunu söylemedi dr acaba 2li tarama testimiydi
doktorun seni bilgilendirir o zaman.onun 2li test için gel dediği zaman,devlette yaptır .eşim de aynen kan testine vereceğimiz parayla bebeğe bişiler alırız dedi :)
haklılarda canım benim doktor agustosun 15 inde çağırmıştı bakalım ne dicek ben senden yola çıkarak hesap yaptım dogum tarihlerimiz arasında 15 gün var yanı senden 15 gün sonra gitmem lazım oda 5 eylül falan mantıklı tarihler
ağrın olduğundan demedim zaten cnm dr.a gitmen için bahanen olsun diye dedim
şimdi bebek hareketlerini hissedemediğimiz için sürekli panikteyiz iyimi yaşıyormu ne durumda ...allahtan dr. beni 2 haftada çağırdı
Kızlar 6+4 Teyim bugün doktor kalp atışı var dedi bana dinletmedinasıl oluyor yaa dk da kaç atıyo falan merak ediyorum:26: doppler ultrasonda görülür onlar diyoo
hosbulduk canım
Kalp atışlarını dinletirken ultrason kağıdı aldıysa yazar ama kalp atımlarının kağıdı yoksa yazmaz.birdahaki gittiğinde sorarsan doktoruna söylerUltrasonda yazarmi kalp atim ultrason kagidim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar 6+4 Teyim bugün doktor kalp atışı var dedi bana dinletmedinasıl oluyor yaa dk da kaç atıyo falan merak ediyorum:26: doppler ultrasonda görülür onlar diyoo
Günaydın taze anneler
Biz dün 1 ay aradan sonra miniğimi gördük eller kollar oluşmuş durmadan oynuyordu çok hareketliydi.sat a göre 10+1 ama gelişimi 11+1 çıktı 10 gün sonra ikili testimiz var doktor cinsiyet tahmini yapmak istemiyorum büyük ihtimal 10 gün sonra öğrenirsiniz dedi.inşallah önce sağlıklı hayırlı olur ve herkesin gönlünün istediği olur.çok öpüyorum hepinizi
Dayanamadim ben de isten izin aldim evimin yakinlarinda bir hastane var oraya doktora gidiyorum simdi.
mrb kızlar.benim de 1 haftadır midem bulanıyordu,sürekli midemi bastıracak şeyler yemeye çalışıyordum ama bugün tek ihtiyacımın limon olduğunu anladım.ve limon yeme sezonumu açtımdudaklarım yansa da ancak rahat ettim.kızıma da dün bir mektup verdim.okudu ve kardeşinden geldiğini anladı,çok sevindi abla olacağına.karnımı sevip duruyor yavrum
yok canım ikili testte bebeğin ense kalınlıgına falan bakılıo o başka bişiy içindir
doktorun seni bilgilendirir o zaman.onun 2li test için gel dediği zaman,devlette yaptır .eşim de aynen kan testine vereceğimiz parayla bebeğe bişiler alırız dedi :)
2li testte kanla beraber ultrasonda da bakılıyor bebeğe ense kalınlığı için.senden şu kızamıkçık fln onlar için kan alınmıştır bence.
onlar rutin tahlillerdir cnm ikili test için erken bir dönem hepatitlere kan değerlerine şeker fln bakılmıştır
canım merhaba konyadasın herhalde bende konyadayım
evet canım konyadayım sen hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?