2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende devlete gitmek istıyorum ikili test için bitane gözüme doktorda kestırdım ama tarihi nasıl denk getiricem sat 7 haziran malüm devletten sıra almak 2yada 3 hafta sonraya verıyor

kızlar bende 3 gün önce devlete gittim benden 3 şırınga kan alındı ama ne testi oldunu söylemedi dr acaba 2li tarama testimiydi

özele gidiyorum doktorumdanda çok memnunum ama bazı testleri devlette yaptırmak istıyorum doktora harcamaktansa bebege kıyafet alırım
doktorun seni bilgilendirir o zaman.onun 2li test için gel dediği zaman,devlette yaptır .eşim de aynen kan testine vereceğimiz parayla bebeğe bişiler alırız dedi :)

kızlar bende 3 gün önce devlete gittim benden 3 şırınga kan alındı ama ne testi oldunu söylemedi dr acaba 2li tarama testimiydi
2li testte kanla beraber ultrasonda da bakılıyor bebeğe ense kalınlığı için.senden şu kızamıkçık fln onlar için kan alınmıştır bence.

Kızlar 6+4 Teyim bugün doktor kalp atışı var dedi bana dinletmedi nasıl oluyor yaa dk da kaç atıyo falan merak ediyorum:26: doppler ultrasonda görülür onlar diyoo

Dayanamadim ben de isten izin aldim evimin yakinlarinda bir hastane var oraya doktora gidiyorum simdi.

Ultrasonda yazarmi kalp atim ultrason kagidim var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kalp atışlarını dinletirken ultrason kağıdı aldıysa yazar ama kalp atımlarının kağıdı yoksa yazmaz.birdahaki gittiğinde sorarsan doktoruna söyler

Son düzenleme:

ay super haberler masallah kuzuna sanirim 10gun gecmezde simdi :)

Ayni duyguları bizde evde yasiyoruz benimde 5 yasinda kizin var kardes özlemiyle 1 yildir yanip tutisiyordu ama esim istemiyordu.Esim istediğinde Rabbim hic bekletmeden verdi bende 2 aylik hamileyim Sonsuz şükürler olsun 1 yaninda diğeri karnimda 2 emanetim var Allahim bagislasin İnsallah onlari bana Sizler içinde ayni dileklerde bulunuyorum Rabbim kucaginaza almayi kokularini duymayi emzirdiginiz gunleri göstermeyi nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım ikili testte bebeğin ense kalınlıgına falan bakılıo o başka bişiy içindir

onlar rutin tahlillerdir cnm ikili test için erken bir dönem hepatitlere kan değerlerine şeker fln bakılmıştır

tesekkür ederim verdiginiz bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…