• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
ben file almaım bebeğn çamaşırlarını kuvetine serp yıkıcam.fileyi kmse önermedi.gebe eğitimindede filesizyıkayın dediler

Iyi aksamlar kizlar. Benim de kontrolum vardi bugun. Kizim yine yuzunu gostermedi, bana mi benzeyecek cekik gozlu esime mi koca gozlu cok merak ediyoruz. 2300 gram civari ama artik haftalar ilerledikce yanilma payi daha fazla olurmus.
Normal istiyorum dedim, bir tahlil listesi verip sonuclarla anestezi doktoruna ongorusme icin gitmemi soyledi. Hem epidural normal icinmis hem birsey olursa sezaryana donersek hazirlikli olmak icnmis. Zaten vajinal tahlil de yapilmisti gecen gittigimde.
Kasilmalari anlatti. Gobek komple olarak tas gibi oluyormus (su an ben yalanci kasilma yasiyorum zaten ama bolgesel sertlik oluyor derin nefes alip verince geciyor). Gobegini elle butun olarak semsert ise, asagidaki kemik uzerine agri yapiyorsa, bele dogru giden bir agri hissediyorsan gercek kasilmadir dedi, saate bakmami soyledi. Kasilmalarin aralari gittikce azalacakmis, kasilma sureleri de gittikce uzayacakmis.

Esim 15 subat gibi yanima gelecek insallah kiz erken surpriz yapmaz...

kızlar bende de geceleri tuvalet için uyandığımda karnım müthiş gergin hatta kasılmış gibi oluyor.. Gündüz hareketim gayet iyi, gece çok zorlanıyorum. Sanki uyurken bütün kaslar ve eklemlerim çözülüyormuş gibi, bir tarafımızı kığırdatmaya çalışırken, diğer taraflarım orantısız şekilde sarsılıyor
Benim karnım hep sert.

Iyi akşamlar kızlar bugün Dr kontrolumuz vardı Dr doğum için 13 subatdemisti ama bizim bebisler galiba o kadar beklemiyecekmis Dr önümüzdeki hafta sonuna kadar beklemez dedi nst ye girdim sancı çıktı ya çok korkuyorum biçiminin dua edin olur mu kızlar

İyi akşmlar kızlar napıyorsunuz ne çok yazmışsınız 1 saattir okuyorum yeni bitirdim sayfları
kızlar bu devlet hastaneleri hep mi ilgisiz bana mı denk geliyo :KK43: dun muayene oldum ultrasonda doktor baş aşağı duruyor dedi ama pasterior yazmış plesantaya nette baktım sırtı öne doğru dönükmüş yani arkası dönükmüş ben napyım şimdi başka doktora mı gitsem:110:
Canım o normal diye biliyorum ben hiç sıkıntı yapma
kızlar ben 13 şubata kadar çalışabilir raporu aldım...

dün aile hekiminden bir günlük rapor almıştım son hafta da başka branştan rapor alıp gelmemeyi düşünüyordum...

ama dünkü raporu verdim insan kaynakları bu rapor doğum izninden düşülecek, bu süreçte rapor almaya hakkın yok diyor....
arkadaşlar başka branştan alabilirsin demişti...

Nerden aslını öğrenebilirim bunun ???
evet doğum sonuna aktardığın izinden düşer

Bizdede eşim benden daha panik sanırım dışardan birseyler duyuyor bana da anlatmıyor paniklemeyeyim die:KK48::KK51:Ama hergun söylüyor hast.çantasını hazırlayalım diye:KK54:
Ay bende panik olunca o da hazırla hazır dursun diyo ne olur ne olnaz
Bana henüz sormadılar ama tam bayıltmalı istiyorum bişey görmiyim paniklemiyim diye
canım önünde paravan var zaten anestezide yapılıyoya görmediğinden bilmiyorsun bile kestiklerini filan

benimde 3 haftam var aynen senin dediğin gibi son hafta bende öyle düşünüyorum
ay ben hastanede çalışıyorum böyle yapamamda şanslısınız :KK48:

bebegin odasi kuruluyorrrr suan cok heyecanli :)))
Güle güle kullanın canım
Amin sağ olun kızlar
Kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu evet sanırım nişan bu
Ama tek başına nişan hemen doğum habercisi olmayabiliyormuş
Devam ederse gel dedi doktorum
Ağrı mı sordu ama hiç ağrım da yok ama lekelenmeyi takip edip sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye

Son hazırlıklarımı yapacağım
Kişisel temizlik, duş vs.
Çantaya diş fırçası da atıyım aklıma gelmişken
Dualarınızı eksik etmeyin emi ( :
hadi hayırlısı canım merakta bırakma bizleri

kızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
file tavsiye etmiyorlar. çünkü bebek havada kalıyormuş. yıkarken bebeğin 2/3'nün suda olması gerekirmiş. onun yerine küvetin dibine temiz bir havlu serebilirsin. ben öyle yapmayı planlıyorum.

Amin sağ olun kızlar
Kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu evet sanırım nişan bu
Ama tek başına nişan hemen doğum habercisi olmayabiliyormuş
Devam ederse gel dedi doktorum
Ağrı mı sordu ama hiç ağrım da yok ama lekelenmeyi takip edip sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye

Son hazırlıklarımı yapacağım
Kişisel temizlik, duş vs.
Çantaya diş fırçası da atıyım aklıma gelmişken
Dualarınızı eksik etmeyin emi ( :

Buarada kahve hafid lekelenme bikac hafta once bendede olmustu bende aksama kadar az az sursu kontrole gittigimdede bole bole olsu demistim acilen kan uyusmazlik ignemi vurmustular :)
Ama senin dogum zamanin farkli seyler bide haftamiz farkli ;)

Haha ay guldurdun beni , simdi bilipte izlememek olmazki :) esimde yanimda olacak nasipse bakalim
Ay bu cok ii olmus girsin tabi bende cok isterdim ama malum bmki bayilir 50 yilda soylenir :)
Sonra anasi babasida soylenir oglumu bayilttin ne isi vardi senin yaninda die:rolleyes::KK34:

Back
X