Bebişle buluşmaya gidiyorsun desene sende sor bakalım kalp atım hızını
canım ben farabiye suna soydemir'e gidiyorum sen nereye gidiyorsun peki
canım ben farabiye suna soydemir'e gidiyorum sen nereye gidiyorsun peki
Gunaydin kizlar, bugun 9+4'umdoktor randevuma daha iki hafta var, 1 ay sonraya randevu vermisti. Bugun dayanamayip is yerinin polikliginine gittim ama doktor izindeymiscok odaklanmistim gitmeye, stres yapmistim.... Simdi aksam baska doktora gitsem mi bilmiyorum, kalbi duranlari falan duyunca korkuyorum.
Herhangi bir belirti oluyor mu kalbi durunca?
sen kac haftalıksın
7+1 olduk canım mehmet beyin adını çok duydum ama büyükşehir hakkında bir bilgim yok
arkadasım da oraya gidiyor ilk cocugunuda orada nıhal hanımda dogum yapmıs memnun kalmıs farabide muayene ücreti ne kadar
slm kızlar boş gebelik dış gebelik derken korkudan bugün gittik doktora 6+4 haftalıkmış.satla uyumlu değil ama problem değil çok şükür kalbi atıyor yaa kaç gündür öyle stresliyimki çok belirtimde yok Allahım bi sorunmu var falan Rabbim bugünleri nasip etti listeye benide ekleyebilirsinizzz
55,00 tl diğer hastanelere göre biraz fazla ücreti
evet canım oranın dogumuda fazla diye biliyorum bi de benim ikiz erken dogum riski var hastanede uzun kalma ihtimali var o yüzden butcemiz kaldırmaya bilir
canım vakıf hastanesi var ismi değişmiş ama orada emine hanım varmış ona da iyi diyorlar bide oranın ücreti daha uygunmuş bi bak istersen
esimle bi konusuyum biraz sabit fikirlidir kendiside arastıralım
Bebişle buluşmaya gidiyorsun desene sende sor bakalım kalp atım hızını
Iyi iste bebegin boyu crl iste bos degil..Kızlar bende crl ölçümü de yapmışlar.crl 7.84 mm diyB_AC diye bişey var o da 14.51mm yazıyo.10.03.2015 diye bisey yaziyo altinda. Birde 9w1d diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?