2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynı durumdayımmm..okudukça okudukça acabamı diyorum...Doktor bilgi vericektir elbett... senden haber bekliyoruz..

kızlar bugün doktor randevum var 3 haftadır bekliyorum umarım bebeğim hala yaşıyodur kalbi durmuştur bişey olmuştur diye çok korkuyorum nolur dua edin hayırlı haberler alayım bugün bebeğimden içinde hissetmeyince ne zormuş beklemek ondan haber alamamak yaşıyomu korkusuyla yaşamak ...

merhaba annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum... kötü günlerim geride kaldı çok şükür bebişin kalbini duydummmm 6 haftalık dedı doktor ama doktor turkıyeye gıtmeme ızın vermedı korkuyorum dedı eşi olsun öyle git dedi moralim yerlerde...

Crl ne çıktı senin.pazartedi kontrole devam gebelik takipte.

evet canım oranın dogumuda fazla diye biliyorum bi de benim ikiz erken dogum riski var hastanede uzun kalma ihtimali var o yüzden butcemiz kaldırmaya bilir

canım vakıf hastanesi var ismi değişmiş ama orada emine hanım varmış ona da iyi diyorlar bide oranın ücreti daha uygunmuş bi bak istersen

Selam kızlar
ben çok halsizim sürekli yatmak istiyorum havada çok sıcak bi türlü toparlayamiyorum kendimi hemen yoruluyorum
geçer inş. Çok şükür Rabbim e bebislerim için herseye değer hepimize sağlık diliyorum

Ya ben ultrasonda kalp atim hizini nasil goruvem kac diye resimde yukleyemiyorum telefondan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bende crl ölçümü de yapmışlar.crl 7.84 mm diyB_AC diye bişey var o da 14.51mm yazıyo.10.03.2015 diye bisey yaziyo altinda. Birde 9w1d diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…