2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende crl ölçümü de yapmışlar.crl 7.84 mm diyB_AC diye bişey var o da 14.51mm yazıyo.10.03.2015 diye bisey yaziyo altinda. Birde 9w1d diyo

Sende ki kese 6 haftalik icinde bebekte var istr korkma 3 haftaya kalbide atar bebisinin kanaman ne alemde progestana devammi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birkaç gün önce ben de öyleydim.kafamı kaldıramıyordum.sıcaklar da çok etkiliyor gerçekten.
ama geçer,ben bugün kendime şaşırdım.3 çeşit mama yaptım misafirim gelicek,ayrıyetten yemek yaptım akşam için :)) ama şu an çok yorgunum

Sende ki kese 6 haftalik icinde bebekte var istr korkma 3 haftaya kalbide atar bebisinin kanaman ne alemde progestana devammi

Kullanma dediler pazartesi yine gidicem.bebek var demediler ki.sadece takip edicez dediler.kese bozulmamış aynı yerinde

Gittim kizlar doktora... Normalde 9+4'te olmama ragmen ultrasona gore 9+3 dedi baska hastanenin ultrasonu olmasinin etkisi var mi bilmiyorum ama bir gun geride kalmasi cok sorun degildir sanirim...

Bu sefer karinca gibi kipirdaniyordu:) ilk defa bu sefer net gordum basi neresi vucudu neresi diye...

1 gün tabiki önemli degil bebegin gelişimine göre her gittigimizde tarih oynayabiliyor zaten.bende bu sefer çok merak ediyorum başını kolunu bacagını görebilecegiz inşallah

Hay maşallah sana nazar degmesin ben köyden gelen fasulyeleri kavurup buzluga atıyım dıyorum 4 gündür işten eve gidince uyuyorum mutfaga giresım gelmıyoooo nerde kaldı misafir agırlamak ohohoho

kızlar ya birşey sorucam komik olabilir ama :) ben pek dışarı çıkmıyorum yani hareket halinde değilim çook nadir dışarı çıkıncada vicdan azabı duyuyorum :) çok yürümek filan zarar verir mi diye.. siz napıyorsunuz ?

Kuzum olurmu ile sey sadece ani hareketten kendini yormaktan kavinacaksin hayatini kisitlama Allah a emanet.eger oyle dusunursek ben isten ayrilayim ustelik 1-1.5 saat suruyor yolum gidis ve dönüşte aynı saat sürüyor.

aman ne biliyim :) annem bugün tutturdu perdeciye gidelim diye çıktık yarım saat filan yürüdük kadına söylenip durdum :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…