Selam kızlar
ben çok halsizim sürekli yatmak istiyorum havada çok sıcak bi türlü toparlayamiyorum kendimi hemen yoruluyorum
geçer inş. Çok şükür Rabbim e bebislerim için herseye değer hepimize sağlık diliyorum
Bana göbekten bakti canim insallah yakin zamanda duyarsan sende..ne stresliymis yahuu :\
Ay sen oyle yazinca bende baktim crl ye 7+3 ken 11.6 mm imis oyyyy simdi dahada buyumustur kuzucummm yaaaKızlar bende crl ölçümü de yapmışlar.crl 7.84 mm diyB_AC diye bişey var o da 14.51mm yazıyo.10.03.2015 diye bisey yaziyo altinda. Birde 9w1d diyo
Aynen cnm çok stresli günün gelmeden önce regl stresi sonra pozitif çıkar kese stresi kese görünür kalp sesi stresi anlayacağın hep stres 9 ay boyunca..yada bizler çok kafaya takıyoruz...banada Pazartesi Dr 6 hafta gibi değil 5 hafta gibi dedi ona takıldım acaba sorun mu var diye..cuma başka Dr gidicem bakalım hayırlısı artık
Ayni duyguları bizde evde yasiyoruz benimde 5 yasinda kizin var kardes özlemiyle 1 yildir yanip tutisiyordu ama esim istemiyordu.Esim istediğinde Rabbim hic bekletmeden verdi bende 2 aylik hamileyim Sonsuz şükürler olsun 1 yaninda diğeri karnimda 2 emanetim var Allahim bagislasin İnsallah onlari bana Sizler içinde ayni dileklerde bulunuyorum Rabbim kucaginaza almayi kokularini duymayi emzirdiginiz gunleri göstermeyi nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6+4 benim crl ye göre o digeri 14.55 mi ne ac diye bişeyCanim benim crl de 7 mm dedi bide kan idrar tahlillerime bakilcak 7 mm 6 hafta mi olur yaa ben Dr a pek guvenemedimsana 9 hafta demişler bana 6+4 diyo :\
Kizlar bise soracagim ben bugun dr umdan guzel seyler duydum cok sukur kanamam devam ettigi icin cok ensiseliydim ama cok sukur bebegim iyi sukur namazi kilmak istiyorum ama kanamam oldugu icin kilinir mi acaba? Kilinmaz diye biliyorum ama belki yanlia biliyorundur bilen var mii
birkaç gün önce ben de öyleydim.kafamı kaldıramıyordum.sıcaklar da çok etkiliyor gerçekten.
ama geçer,ben bugün kendime şaşırdım.3 çeşit mama yaptım misafirim gelicek,ayrıyetten yemek yaptım akşam için :)) ama şu an çok yorgunum
6+4 benim crl ye göre o digeri 14.55 mi ne ac diye bişey
Bende öyleyimm, inanılmaz enerjim düşük,yemekten sonra bile yoruluyorum..
Bende öyleyimm, inanılmaz enerjim düşük,yemekten sonra bile yoruluyorum..
Cok sevindim canim brnim namaz kilamazsin diyr biliyorum kanamanla ilgili dr ne soyledi merak ediyorum canim kanama alanin ragimin baska yerindeydi seninde nedrnini ogrenebildin mi
Kizlar bise soracagim ben bugun dr umdan guzel seyler duydum cok sukur kanamam devam ettigi icin cok ensiseliydim ama cok sukur bebegim iyi sukur namazi kilmak istiyorum ama kanamam oldugu icin kilinir mi acaba? Kilinmaz diye biliyorum ama belki yanlia biliyorundur bilen var mii
Kilabilirsin hamileligin boyunca gördüğün her kanamada Özür sahibi sayilirsin her namaz vakti yeniden abdest alman gerekir normal zamandan farkli olarakAllah kabul etsin simdiden
Aa dogru söylüyorsun ay hemen kilayim kendimi cok huzurlu hisesiyorum ozaman zaten
Allah kabul etsin tatlim cok guzel bi aliskanlik edinmissinbu arada ayni sekilde normal vakit namazlarinida kilabilirsin
Evde oldugum surec onlarida kularimda canim calistigim nicin kilamiyorum bi ara gelince kaza yapiodum ama yetistiremiyorum yemesiydi evle ilgilenmekti cunku 8 e dogru evde oluyor 6 40 gibi evden cikiyorum
Allah kabul etsin tatlim cok guzel bi aliskanlik edinmissinbu arada ayni sekilde normal vakit namazlarinida kilabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?