2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyleyimm, inanılmaz enerjim düşük,yemekten sonra bile yoruluyorum..

Bana göbekten bakti canim insallah yakin zamanda duyarsan sende..ne stresliymis yahuu :\

Aynen cnm çok stresli günün gelmeden önce regl stresi sonra pozitif çıkar kese stresi kese görünür kalp sesi stresi anlayacağın hep stres 9 ay boyunca..yada bizler çok kafaya takıyoruz...banada Pazartesi Dr 6 hafta gibi değil 5 hafta gibi dedi ona takıldım acaba sorun mu var diye..cuma başka Dr gidicem bakalım hayırlısı artık

Kızlar bende crl ölçümü de yapmışlar.crl 7.84 mm diyB_AC diye bişey var o da 14.51mm yazıyo.10.03.2015 diye bisey yaziyo altinda. Birde 9w1d diyo
Ay sen oyle yazinca bende baktim crl ye 7+3 ken 11.6 mm imis oyyyy simdi dahada buyumustur kuzucummm yaaa cok ozledim bi an once randevu zamanim geleydi :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

aynen aynen tam beni anlattın ilk başta ay dış gebelikse tüplerime bişi olursa dedim durdum onu gördük sonrada boş gebelikse diye..hala inanamadığımdan mıdır çok araştırdığımdan mı tutamıyorum ki kendimi cihaza görede dr a görede değişiyo cidden diğer dr um kesenin boyuna göre hafta hesaplamış mesela bu dr dedi bebeğin boyuna göre hesaplanır

Kizlar bise soracagim ben bugun dr umdan guzel seyler duydum cok sukur kanamam devam ettigi icin cok ensiseliydim ama cok sukur bebegim iyi sukur namazi kilmak istiyorum ama kanamam oldugu icin kilinir mi acaba? Kilinmaz diye biliyorum ama belki yanlia biliyorundur bilen var mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım,benim kızımda 6,5 yaşında deli gibi kardeş istiyordu,eşim durumumuzdan dolayı istemiyordu ama istediği zaman hemen hamile kaldım bende Allah isteyen herkese versin sağlıklı bir şekilde doğurup büyütmeyi nasip etsin,bizleri evlat acısıyla sınamasın inşaallah

Cok sevindim canim brnim namaz kilamazsin diyr biliyorum kanamanla ilgili dr ne soyledi merak ediyorum canim kanama alanin ragimin baska yerindeydi seninde nedrnini ogrenebildin mi

Maşallah ellerine saglik ben bize bile yemek yapamıyorum geçer inş. Bu halimi hiç sevmedim

Kanama bitince kilarim artik inş aliskanlik edindim her aldigim iyi habere her drndan gelisr kiliyorum namazimi icim dahada rahatliyor
Canim benim kanama rahim agzindaymis kesenin etrafinda değil yani suanda devam eden kanama icerde kalan bosaliyormus.kanamam da durup dururken baslamadi cok ani bi hareket yaptim korku ile ondan sonra basladi kasik agrim oldu hemen zaten ki drum kendini kastigin ve ani hareket zaten yapar dedi. Senin kanaman nerdeymia canim?

Kilabilirsin hamileligin boyunca gördüğün her kanamada Özür sahibi sayilirsin her namaz vakti yeniden abdest alman gerekir normal zamandan farkli olarak Allah kabul etsin simdiden

Kilabilirsin hamileligin boyunca gördüğün her kanamada Özür sahibi sayilirsin her namaz vakti yeniden abdest alman gerekir normal zamandan farkli olarak Allah kabul etsin simdiden

Aa dogru söylüyorsun ay hemen kilayim kendimi cok huzurlu hisesiyorum ozaman zaten

Aa dogru söylüyorsun ay hemen kilayim kendimi cok huzurlu hisesiyorum ozaman zaten

Allah kabul etsin tatlim cok guzel bi aliskanlik edinmissin bu arada ayni sekilde normal vakit namazlarinida kilabilirsin

Allah kabul etsin tatlim cok guzel bi aliskanlik edinmissin bu arada ayni sekilde normal vakit namazlarinida kilabilirsin

Evde oldugum surec onlarida kularimda canim calistigim nicin kilamiyorum bi ara gelince kaza yapiodum ama yetistiremiyorum yemesiydi evle ilgilenmekti cunku 8 e dogru evde oluyor 6 40 gibi evden cikiyorum

Allah tamamini zamaninda kilmayi hepimize nasip etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…