Kuranda okuyabiliomuyuz benim huzura ihtiyacim var cunku...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim kilarsin normalde yapabildigimiz her ibadeti Özür sahibi olduğumuz sürece yapabiliriz sadece her namaz vakti abdest tazeleyecegiz
Kanama bitince kilarim artik inş aliskanlik edindim her aldigim iyi habere her drndan gelisr kiliyorum namazimi icim dahada rahatliyor
Canim benim kanama rahim agzindaymis kesenin etrafinda değil yani suanda devam eden kanama icerde kalan bosaliyormus.kanamam da durup dururken baslamadi cok ani bi hareket yaptim korku ile ondan sonra basladi kasik agrim oldu hemen zaten ki drum kendini kastigin ve ani hareket zaten yapar dedi. Senin kanaman nerdeymia canim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6+4 benim crl ye göre o digeri 14.55 mi ne ac diye bişey
Ben dra gitmedim cnm telefon actim gelmene gerek yok progestan ic dinlen dedi aslinda o drun kapisinda beklerken heyecandan kasildim ve boyle oldu iste benden kahverengi sumuksu bisey geliyor kan renginde degil Insallah gecer bende guzel haberler alirim doktordan...
Canim ben dr arayip söylediğimde hastaneye cagirdi ve muayene etti igne vurdurdu hemen ve ertesi gun devam ettigini söyledim gel bakalom dedi gittim ve cok sukur icimi rahatlattı. Yogun mu peki nasil kanaman afedersin sildikvemi geliyor peceteye nasil
AC ye nette bebegin karin çevresinin milimetrik ölçüsü yazmislar canim.. Ben senin bebisi 9w1d diye hatirladim, benimki yavaş mi fln die korktum bian
aynen aynen tam beni anlattınilk başta ay dış gebelikse tüplerime bişi olursa dedim durdum onu gördük sonrada boş gebelikse diye..hala inanamadığımdan mıdır çok araştırdığımdan mı tutamıyorum ki kendimi cihaza görede dr a görede değişiyo cidden diğer dr um kesenin boyuna göre hafta hesaplamış mesela bu dr dedi bebeğin boyuna göre hesaplanır
canım hani filmlerde olur ya hastanın ekrandan kalp atışlarını gösterirler.aynen öyle usgde gösteriyor.dinlemesen bile ordan bakıp demiştir doktorun.hatta verdiği resimlerde de olması lazım kalp atışları.Evet ekranda keseyi gördüm canim kalp atisi gorunuyo dedi sesini acmadi galiba dediğin gibi doppler dedi durdubildigimiz ultrasonda goruluyomu yani normalde
geçiyor geçiyor.ben de çok uğraştırıcı şeyler yapamıyorum ztn,kolaya kaçıyorum.Maşallahellerine saglik ben bize bile yemek yapamıyorum geçer inş. Bu halimi hiç sevmedim
Izmirden kimler var arkadaslar ve hangi hastanelere gidiyorsunuz bilgi verirmisiniz
Gittim kizlar doktora... Normalde 9+4'te olmama ragmen ultrasona gore 9+3 dedi baska hastanenin ultrasonu olmasinin etkisi var mi bilmiyorum ama bir gun geride kalmasi cok sorun degildir sanirim...
Bu sefer karinca gibi kipirdaniyordu:) ilk defa bu sefer net gordum basi neresi vucudu neresi diye...
1gün önemli değil tatlım o sürekli değişiyormuş. Gözünaydın maşallah devlete mi gidttin özele mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi o zaman kafama takmama gerk yok:)
Ozele gittim, normAlde doktorum medipolde, 85 Tl'ye gidiyorum da bu sefer extradan gittigim icin 40 liralik siradan bi hastaneye gittim
Gunaydin annisler benim migde bulantim cok fena tum gun sürüyor doktora söyledim emadur diye bi ilac verdi gunde uc kez al dedi ama prospektusu okuyunca gebelerde kullanim katagorisi c yaziyordu napim simdi ben? ( c katagorisi mecbur kalinmadikca hamilelikte alinmamali manasinda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?