aynen canım bende öyle duydum benim 6+4 de duydum o zaman 119 du zaten içimize erkek doğuyor arkadaşım sordu 119 diyince direk erkek 140 ın altı erkektir dedi Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Günaydın
dün akşam hemşire arkadaşım çok bulantın,yanman olursa Gaviscon şurup var dedi.kullanabilirsin dedi.inşallah adını doğru hatırlıyorumdur.kendisi de hamileliğinde çok kullanmış.bir bak istersen.
merhaba canım :) Kurtluelmam dedi dün hareketlerini o görmüş[SUB][/SUB]
kızlar dün doktora gittim miniğimi gördüm kolunu hareket ettirdi kolu bacağı oluşmuş ya 2.5 cm lik şeyin kalp atışı hızlanmış 170 olmuş Allahım nası güzel bi duyguydu bitterkuzucuktu sanırım kolunu bacağını gördüm diyince nası heyecanlanmıştım 3 hafta sonra bende görürüm diye ama dün gördüm doktor biraz dürttü rahatsız edelimde hareket etsin dedi ama etmedi daha bi kere gördüm ya o da yeter Rabbim bütün hamilelere ve çocuk isteyenlere nasip etsin inş bu arada kalp atış tezide çürümüş oldu sanırım öncekinde 119 şimdi 170 oldu doktor 3 hafta sonra 2 li teste çağırdı belki o zaman söyler arkadaşıma o zaman söylemiş kalp atışı dinleyemeyen arkadaşlarım benim doktorumunki de dopler ultrason onla ilgisi olabilir bana 2 dir dinletiyo doktorunuz dinletmiyosa bi kere dopleri olan bi yere gidin dinleyin harika bi duygu
kötü müOnun tadı cok fena biliyorumonu icsem sadece bulantiyla kalmam bide istifra ederim heralde ((( yinede önerdiğin icin tesekkur ederim canim
kızlar bende 3 gün önce devlete gittim benden 3 şırınga kan alındı ama ne testi oldunu söylemedi dr acaba 2li tarama testimiydi
merhaba canım :) Kurtluelmam dedi dün hareketlerini o görmüş
benim de arkadaşım demişti 10.haftada hareketleniyormuş sanırım bebişler.
maşallah bebeğinesevindim senin adına
kötü mütüh ben de çok mecbur kalırsam alırım diyordum.
merhaba canım :) Kurtluelmam dedi dün hareketlerini o görmüş
benim de arkadaşım demişti 10.haftada hareketleniyormuş sanırım bebişler.
maşallah bebeğinesevindim senin adına
kötü mütüh ben de çok mecbur kalırsam alırım diyordum.
Gunaydin annisler benim migde bulantim cok fena tum gun sürüyor doktora söyledim emadur diye bi ilac verdi gunde uc kez al dedi ama prospektusu okuyunca gebelerde kullanim katagorisi c yaziyordu napim simdi ben? ( c katagorisi mecbur kalinmadikca hamilelikte alinmamali manasinda)
Gunaydin canim bende 7. Haftanin içindeyim ve cuma gününden beri seninle ayni durumdayim doktora ctesi gidicem ve hap isticem çünkü işe gidemiyorum. Emedur ve dramamine okuduğum kadarıyla drlarin en çok verdiği ilaç sana tavsiyem eğer calismiyorsan dayanamadigin yerde kullan ssonuçta bu kadar insan kullanio duani et ilacini al bence allah yardimcimiz olsun bu günlerde gerçekten çok zor hamilelegin en cokkk korktugum yani buydu ve şuan yasiyorum ama yinede şükür olsun hic çocuk sahibi olamayanlari düşününce..
bilmiyorum ama benimki tüp bebek ve ikiz merkezdeki doktorum farabiye gidersem mehmet beye gitmemi söyledi yada büyüksehir hastanesine gidebilecegim
eşim büyüksehir hastanesine gitmemi istiyor
Banada dramamine verdi doktor ama tatildeyim diye kullanmadim hic hatta birazda benim israrimla yyazdi bulanti olacak aaaa anne olmak kolay degil dedi :) bende demekki onermiyor diye cesaret edip icemedim cantamda gezdiriyorum ilaci
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kullanma dediler pazartesi yine gidicem.bebek var demediler ki.sadece takip edicez dediler.kese bozulmamış aynı yerinde
amin tşk ederimaa doğru ben sen diye hatırladım görmediysen en kısa zamanda darısı senin başına o zaman :)
Bide o ilac bildigim kadarıyla reflu icin yani yanmaya daha iyi geliyo bulanti icin nasil bi etki eder bilmiyorum
Bu arada kardesimle konuştum az once oda 2014 ocak annelerinden doktoru ona bi ilac vermis adini bulup yazcak bana hamilelerin kullanmasi için uygunmus sabah bir tane bos mideye aloyorsun tum gün rahat oluyorsun dedi ondan haber gelsin paylasirim burda bende
Ben 5+5'te gittigimde 17 mm kese bombostu ne bebek ne yolk sac hicbi nokta yoktu. 7+5'teyken gorduk cok sukur bebegi
Ben dün gitti 7+2 olmam lazımken 6+4 çıktım.
Banada emedur verdi ama dedigim gibi icim rahat değil gunde uc kez al dedi yalniz gebelerde kullanımı "c" hani mecbur kalmadan kullanilmamali..ben calismiyorum evdeyim ama halimi bi gor hic biseh yiyemiyorum sadece bulanti hissi cikaramiyorumda belki istifra etsem daha iyi olcak oda yok tum gun yatakta uzaniyorum oyle evin halini soylemeyeyim bile((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?