2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[SUB][/SUB]
aynen canım bende öyle duydum benim 6+4 de duydum o zaman 119 du zaten içimize erkek doğuyor arkadaşım sordu 119 diyince direk erkek 140 ın altı erkektir dedi Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin

kızlar dün doktora gittim miniğimi gördüm kolunu hareket ettirdi kolu bacağı oluşmuş ya 2.5 cm lik şeyin kalp atışı hızlanmış 170 olmuş Allahım nası güzel bi duyguydu bitterkuzucuktu sanırım kolunu bacağını gördüm diyince nası heyecanlanmıştım 3 hafta sonra bende görürüm diye ama dün gördüm doktor biraz dürttü rahatsız edelimde hareket etsin dedi ama etmedi daha bi kere gördüm ya o da yeter Rabbim bütün hamilelere ve çocuk isteyenlere nasip etsin inş bu arada kalp atış tezide çürümüş oldu sanırım öncekinde 119 şimdi 170 oldu doktor 3 hafta sonra 2 li teste çağırdı belki o zaman söyler arkadaşıma o zaman söylemiş kalp atışı dinleyemeyen arkadaşlarım benim doktorumunki de dopler ultrason onla ilgisi olabilir bana 2 dir dinletiyo doktorunuz dinletmiyosa bi kere dopleri olan bi yere gidin dinleyin harika bi duygu

Onun tadı cok fena biliyorum onu icsem sadece bulantiyla kalmam bide istifra ederim heralde ((( yinede önerdiğin icin tesekkur ederim canim

merhaba canım :) Kurtluelmam dedi dün hareketlerini o görmüş
benim de arkadaşım demişti 10.haftada hareketleniyormuş sanırım bebişler.
maşallah bebeğine sevindim senin adına

Onun tadı cok fena biliyorum onu icsem sadece bulantiyla kalmam bide istifra ederim heralde ((( yinede önerdiğin icin tesekkur ederim canim
kötü mü tüh ben de çok mecbur kalırsam alırım diyordum.

kızlar bende 3 gün önce devlete gittim benden 3 şırınga kan alındı ama ne testi oldunu söylemedi dr acaba 2li tarama testimiydi

canım benim doktorumda ikili testi yaparken kan testide istiyomuş tiroidlerine kan değerlerine hamilelikte önemli olan her değere bakılıyor o kan testleriyle ondan almıştır korkmana gerek yok

aa doğru ben sen diye hatırladım görmediysen en kısa zamanda darısı senin başına o zaman :)

Bide o ilac bildigim kadarıyla reflu icin yani yanmaya daha iyi geliyo bulanti icin nasil bi etki eder bilmiyorum
Bu arada kardesimle konuştum az once oda 2014 ocak annelerinden doktoru ona bi ilac vermis adini bulup yazcak bana hamilelerin kullanmasi için uygunmus sabah bir tane bos mideye aloyorsun tum gün rahat oluyorsun dedi ondan haber gelsin paylasirim burda bende

Gunaydin canim bende 7. Haftanin içindeyim ve cuma gününden beri seninle ayni durumdayim doktora ctesi gidicem ve hap isticem çünkü işe gidemiyorum. Emedur ve dramamine okuduğum kadarıyla drlarin en çok verdiği ilaç sana tavsiyem eğer calismiyorsan dayanamadigin yerde kullan ssonuçta bu kadar insan kullanio duani et ilacini al bence allah yardimcimiz olsun bu günlerde gerçekten çok zor hamilelegin en cokkk korktugum yani buydu ve şuan yasiyorum ama yinede şükür olsun hic çocuk sahibi olamayanlari düşününce..

Banada emedur verdi ama dedigim gibi icim rahat değil gunde uc kez al dedi yalniz gebelerde kullanımı "c" hani mecbur kalmadan kullanilmamali..ben calismiyorum evdeyim ama halimi bi gor hic biseh yiyemiyorum sadece bulanti hissi cikaramiyorumda belki istifra etsem daha iyi olcak oda yok tum gun yatakta uzaniyorum oyle evin halini soylemeyeyim bile ((

Banada dramamine verdi doktor ama tatildeyim diye kullanmadim hic hatta birazda benim israrimla yyazdi bulanti olacak aaaa anne olmak kolay degil dedi :) bende demekki onermiyor diye cesaret edip icemedim cantamda gezdiriyorum ilaci

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bilmiyorum ama benimki tüp bebek ve ikiz merkezdeki doktorum farabiye gidersem mehmet beye gitmemi söyledi yada büyüksehir hastanesine gidebilecegim
eşim büyüksehir hastanesine gitmemi istiyor

canım merhaba . öncelikle Allah miniklerinizi size bağışlasın.. sana bir sorum olacak bende tüp bebekle hamile kaldım tek embrıyo tutundu şuan 7 haftalık hamileyim.. ben 6+5 iken gittiğimde tüp bebek doktorum kalp sesini duymamış birazda karamsar konuşmuştu... kalp sesi yok inşallah düşüük olmaz demişti.. cumartesi tekrar gideceğim ozaman 7+5 olacak inşallah duyarız..eğer yine duyulmazsa gebeliği sonlandıracakmış bu durum normal mi anlamıorum geç döllenme olmuş olabilir mi çünkü bana 2.gün embriyosu transfer edilmişti.

Prospektusune bi bakarmisin gebelikte kullanimi nasilmis diye?

Kullanma dediler pazartesi yine gidicem.bebek var demediler ki.sadece takip edicez dediler.kese bozulmamış aynı yerinde

canım merhaba,
bende seninle aynı durumdayım.. 6+5 günlükken kalp sesini duymadı doktor. 1 hafta sonra gel dedi yine duyulmazsa gebeliği sonlandırmak lazım dedi.. bu doktorlar insanı çok karamsarlığa itiyor. inşallah sende bende bebeğimize kavuşuruz..

aa doğru ben sen diye hatırladım görmediysen en kısa zamanda darısı senin başına o zaman :)
amin tşk ederim haftaya gidicem ben de kısmetse.

tamam mutlaka paylaş canım,faydası olur burdakilere.

Ben 5+5'te gittigimde 17 mm kese bombostu ne bebek ne yolk sac hicbi nokta yoktu. 7+5'teyken gorduk cok sukur bebegi

canım gözün aydın işallah kucağına aldığın günleride görürsün..
bende 6+5 iken gittim yolk sac ve bebek hayal meyal vardı ama kalp atış görüntüsü ve sesi duyamadık. doktor 1 hafta sonra tekrar gel yine duyulmazsa 8 haftalıkken gebeliği sonlandırırız dedi.. yaa çok kafama takıyorum sende geç duymuşsun sanırım biraz erken gibi geliyor duymak için ama doktorlar çok kötü düşünüyor

Bebek var mı yok mu bişey demedi ama crl ölçümü ve ob_ac diye bir ölçüm var..progestanı bıraktırdı beklemedeyim.dinlen bol bol dedi.pazartesi yine gidicem takibe aldılar.

Evet bende cikaramiyorum dediğin gibi ev aldi basini gidiyor sadece tuvalete kalkiyorum dun gece o kadar bulantim vardiki bi umut klozetin basinda oturdum dakikalarca ama yok kusmak benim çocukluktan beri fobim sanirim ondan böle oluyor eşim öğlen evde allahtan o bakiyor bana peynir ekmek çubuk kraker yiyorum biraz bastirio ama 15 dk sonra yine ayni midem zencefil cayi aldim dra sormadan onuda icemiyorum sende peynir ekmeği dene yeşil eksi almada iyi oluyor bir arkadasimda ayva dedi bulabilirsek ayvayida denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…