2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek var mı yok mu bişey demedi ama crl ölçümü ve ob_ac diye bir ölçüm var..progestanı bıraktırdı beklemedeyim.dinlen bol bol dedi.pazartesi yine gidicem takibe aldılar.

Bence baska bi doktora daha git :) crl varsa bebek var iste biraz az konusan bi doktor sanirim seninki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim ayni ben boyleydim kac haftaliksin telefondan girdigim icin giremiyorum .. Ben acile gittim iki kez sivi kaybi olmasin yiyemiyorum diye kocaman serum taktilar sonra biraz yiyebildim bi kac gun ... 10. Haftaya girincede bulantilarim yavasca azalip kayboldu

Bende sabahlara kadar oturuyordum hamileler uyur diye duyardim ama ben hep uykusuz ve yorgundum gececek kizlar inanin 3 ayi devirince bitecek :) sabir lazim birazcik

SAT a gore 7+2 yim canim ama dra gore kaç onu cumartesi ogrenicem kalp atisinida o gün duyucaz inşallah.. Valla eşimde dun gece dra götüreyim seni diye tutturdu ama ben istemedim aslında serum daha öncelerden bildiğim için gerçekten super oluyor :) ama simdi bebise zarar olurmu diye korkuyorum hani doktorum dese tamam zaten 47 kilo ile hamile kalmistim simdi kesin 1 kilo vermisimdir

Bence baska bi doktora daha git :) crl varsa bebek var iste biraz az konusan bi doktor sanirim seninki

Dün ilk başka doktora gittim o bayandı.pazartesiye gel bakalım ać gel duruma göre kürtaj yapalım dedi.kaćtım ordan sonra üniversite hast.sine gittim bu doktor da takibe aldı.5 gün farktan bişey olmaz dediler ama bebek var mı yok mu bana bişey denmiyo.pazartesi sorcam o kağıdı.

Calisiyormusun canim ?eğer calismiyorsan alma derim ben tuzlu cuvuk ye hic ac birakma kendini yiyebildigin seyi ye baska zorlama ama ilac alma bence calisiyirsan is yerinde bunla basa cikmak zor ozaman mecbur alacaksin diye sordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu sekilde tam 5 kilo verdim :) 9+2 de filan rahatladim yemek yemeye basladim serum takilmaya gittik anam hepsimi hamile olur gune gitmis gibi ben ilk gelisim daha dedim biri oooo benim 6 oldu dedi 3 gunde bi geliyom dedi gulduk :) gorende hasta sanir.. Zarari yok cnm kendini toplarsin yemiyorum hicbisi de sen acildekilere

Bebek var mı yok mu bişey demedi ama crl ölçümü ve ob_ac diye bir ölçüm var..progestanı bıraktırdı beklemedeyim.dinlen bol bol dedi.pazartesi yine gidicem takibe aldılar.

Allah tan umut kesilmez canim sen bi dr a daha gitsen baska bibdr olmaz mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar cok sukur kalp atsini duydum bugun 6+4 olmama ragmen 6+2 cikti gecen haftada 2 gun onden gidiyodu bence ultrasaon cihazina göre degisiyor hic moralinizi bozmayin .hersey yolundaymis cok mutluyummmmm

Kizlar cok sukur kalp atsini duydum bugun 6+4 olmama ragmen 6+2 cikti gecen haftada 2 gun onden gidiyodu bence ultrasaon cihazina göre degisiyor hic moralinizi bozmayin .hersey yolundaymis cok mutluyummmmm

Gözünaydin canim rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizede

Günaydın arkadaşlar. Mide bulantılarıma çözümü maden suyu ile buldum. Çok şükür 2 gündür iyiyim. Azcık kahvaltı yapsam ya da bişey yesem inanılmaz midem bulanıyordu. Maden suyu ile çokoprens yiyorum 2 gündür maden suyu tokluk hissi verdiği için rahatlıklada yemek yiyebiliyorum epey rahatlattı beni. Tabi günde bir taneyi çay bardağıyla ancak bitirebiliyorum. Hamilelikte maden suyunun bir zararı var mıdır acaba.

Kardesimin kullandigi ilac dramamin mis arastirdim neten ebelik kullanim katagorisi B yani fetusa gecmiyo guvenle kullanabiliriz tabi yinede doktora sormakta fayda var :)

Hamilelikte maden suyu faydalıdır canım mineral içeriğinden dolayı..ama tabi sade olacak.. ilk hamileliğimde drum bana her gün içmemi önermişti..şimdi yine içiyorum..rahatlıkla iç yani

Kizzz deme oyle ben hep 40 liralik hastaneye gidiyom :) en pahalisi bu diye guvenilirmis gibi geliyodu sen bunu dedin ya doktora ucuz ucuz bakarim artik :)

Yok caniiomm parasiyla alakasi yok kalitesinin illa, mahalle arasinda bi hastane diye siradan hastane dedim. erdem hastAnesinde de cok iyi bi doktor varmis mesela o da 45 lira mi ne... İkili testi guvendigim hastanede yaptirtiym de onu da deniycem.

Bu arada Medipolde ikili tet 285 tl bi de muayeneye 85 vericem, baska hastanelerde nasil ikili test ucreti acaba?

Kizlar buarada dun doktora aklima takilan biraeyi de sordum: "vucut bir sure sonra hamilelige alistigi icin illa 12. Hafta dolunca azalmaz bulanti dedi, 10. Haftada falan da bitebilirmis illa bi aksilik oldugunu dusunmemek lazimmis Esra'nin da dedigi gibi... Benim de bulantim yone varvda kusmalarim aZaldi. Gerci servis kullanmayip ise metrobusle gidip geliyorum artik, onun da etkisi olanilir, arabaya binip eve gelince mahvoluyodum ben.
tek avantaji uzun yolu bahane rderek kvalidemlere gitmiyorum esim tek gitti son sefer:)

Benim gecti mesela... İlk yorumlarimi gorduyseniz valla evin icinde kusarak geziyordum 9 ay gidecek boyle heralde demistim Allahtan gecti

saçlarım aşırı dökülmeye başladı kel kalcam diye korkuyorum saçlarımı kestireyim diye dün kuaföre gittim Kuafördeki arkadaş ben hamilelerin saçını kesmem dedi hamilelerin saçı kesilmez dedi bende ilk defa duydum o an acaba dedim fizyolojık bişey mi varda ben bilmiyorum. sonra netten baktım bebeğin ömrü kısa olurmuş hamileyken saç kestirince. Ne kadar mantıksız geldi bana Allahın verdiği canı saçımı kestirmekle ben mi alcam sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…