Bebek var mı yok mu bişey demedi ama crl ölçümü ve ob_ac diye bir ölçüm var..progestanı bıraktırdı beklemedeyim.dinlen bol bol dedi.pazartesi yine gidicem takibe aldılar.
Evet bende cikaramiyorum dediğin gibi ev aldi basini gidiyor sadece tuvalete kalkiyorum dun gece o kadar bulantim vardiki bi umut klozetin basinda oturdum dakikalarca ama yok kusmak benim çocukluktan beri fobim sanirim ondan böle oluyoreşim öğlen evde allahtan o bakiyor bana peynir ekmek çubuk kraker yiyorum biraz bastirio ama 15 dk sonra yine ayni midem zencefil cayi aldim dra sormadan onuda icemiyorum sende peynir ekmeği dene yeşil eksi almada iyi oluyor bir arkadasimda ayva dedi bulabilirsek ayvayida denicem
Canim ayni ben boyleydim kac haftaliksin telefondan girdigim icin giremiyorum .. Ben acile gittim iki kez sivi kaybi olmasin yiyemiyorum diye kocaman serum taktilar sonra biraz yiyebildim bi kac gun ... 10. Haftaya girincede bulantilarim yavasca azalip kayboldu
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Dün ilk başka doktora gittim o bayandı.pazartesiye gel bakalım ać gel duruma göre kürtaj yapalım dedi.kaćtım ordan sonra üniversite hast.sine gittim bu doktor da takibe aldı.5 gün farktan bişey olmaz dediler ama bebek var mı yok mu bana bişey denmiyo.pazartesi sorcam o kağıdı.Bence baska bi doktora daha git :) crl varsa bebek var iste biraz az konusan bi doktor sanirim seninki
Gunaydin annisler benim migde bulantim cok fena tum gun sürüyor doktora söyledim emadur diye bi ilac verdi gunde uc kez al dedi ama prospektusu okuyunca gebelerde kullanim katagorisi c yaziyordu napim simdi ben? ( c katagorisi mecbur kalinmadikca hamilelikte alinmamali manasinda)
SAT a gore 7+2 yim canim ama dra gore kaç onu cumartesi ogrenicem kalp atisinida o gün duyucaz inşallah.. Valla eşimde dun gece dra götüreyim seni diye tutturdu ama ben istemedim aslında serum daha öncelerden bildiğim için gerçekten super oluyor :) ama simdi bebise zarar olurmu diye korkuyorum hani doktorum dese tamam zaten 47 kilo ile hamile kalmistim simdi kesin 1 kilo vermisimdir
Bebek var mı yok mu bişey demedi ama crl ölçümü ve ob_ac diye bir ölçüm var..progestanı bıraktırdı beklemedeyim.dinlen bol bol dedi.pazartesi yine gidicem takibe aldılar.
Kizlar cok sukur kalp atsini duydum bugun 6+4 olmama ragmen 6+2 cikti gecen haftada 2 gun onden gidiyodu bence ultrasaon cihazina göre degisiyor hic moralinizi bozmayin .hersey yolundaymis cok mutluyummmmm
Günaydın arkadaşlar. Mide bulantılarıma çözümü maden suyu ile buldum. Çok şükür 2 gündür iyiyim. Azcık kahvaltı yapsam ya da bişey yesem inanılmaz midem bulanıyordu. Maden suyu ile çokoprens yiyorum 2 gündür maden suyu tokluk hissi verdiği için rahatlıklada yemek yiyebiliyorum epey rahatlattı beni. Tabi günde bir taneyi çay bardağıyla ancak bitirebiliyorum. Hamilelikte maden suyunun bir zararı var mıdır acaba.
Hamilelikte maden suyu faydalıdır canım mineral içeriğinden dolayı..ama tabi sade olacak.. ilk hamileliğimde drum bana her gün içmemi önermişti..şimdi yine içiyorum..rahatlıkla iç yani[
Benid eeşim korkutuyor belki zararlıdır içme falan diyor bende sütle eş değerde olduğunu okumuştum süt içemiyorum maden suyu içeyiö dedim bulantılarımada iyi gelince devam ederim artık canım saolasın bilgin için içim rahatladı. Dün abimin eşi bebişini kaybetti düşük yaptı o yüzden ailedeki tüm gözler benim üzerimde ufacık şeyler bile abartılır hale geldi.
Kizzz deme oyle ben hep 40 liralik hastaneye gidiyom :) en pahalisi bu diye guvenilirmis gibi geliyodu sen bunu dedin ya doktora ucuz ucuz bakarim artik :)
Hamilelikte maden suyu faydalıdır canım mineral içeriğinden dolayı..ama tabi sade olacak.. ilk hamileliğimde drum bana her gün içmemi önermişti..şimdi yine içiyorum..rahatlıkla iç yani[
Benid eeşim korkutuyor belki zararlıdır içme falan diyor bende sütle eş değerde olduğunu okumuştum süt içemiyorum maden suyu içeyiö dedim bulantılarımada iyi gelince devam ederim artık canım saolasın bilgin için içim rahatladı. Dün abimin eşi bebişini kaybetti düşük yaptı o yüzden ailedeki tüm gözler benim üzerimde ufacık şeyler bile abartılır hale geldi.
Gerçekten gözlerin üstünde oldugunu bilmek stresli bişey :26: benım cevremdekıler de o kadar rahat ki, ne desem "bişey olmaaazz" cevabını alıyorumhangisi daha iyi bilmiyorum
Kizlar buarada dun doktora aklima takilan biraeyi de sordum: "vucut bir sure sonra hamilelige alistigi icin illa 12. Hafta dolunca azalmaz bulanti dedi, 10. Haftada falan da bitebilirmis illa bi aksilik oldugunu dusunmemek lazimmis Esra'nin da dedigi gibi... Benim de bulantim yone varvda kusmalarim aZaldi. Gerci servis kullanmayip ise metrobusle gidip geliyorum artik, onun da etkisi olanilir, arabaya binip eve gelince mahvoluyodum ben.
tek avantaji uzun yolu bahane rderek kvalidemlere gitmiyorum esim tek gitti son sefer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?