canım benim doktorumda ikili testi yaparken kan testide istiyomuş tiroidlerine kan değerlerine hamilelikte önemli olan her değere bakılıyor o kan testleriyle ondan almıştır korkmana gerek yok
saçlarım aşırı dökülmeye başladı kel kalcam diye korkuyorum saçlarımı kestireyim diye dün kuaföre gittim Kuafördeki arkadaş ben hamilelerin saçını kesmem dedi hamilelerin saçı kesilmez dedi bende ilk defa duydum o an acaba dedim fizyolojık bişey mi varda ben bilmiyorum. sonra netten baktım bebeğin ömrü kısa olurmuş hamileyken saç kestirince. Ne kadar mantıksız geldi bana Allahın verdiği canı saçımı kestirmekle ben mi alcam sanki.
saçlarım aşırı dökülmeye başladı kel kalcam diye korkuyorum saçlarımı kestireyim diye dün kuaföre gittim Kuafördeki arkadaş ben hamilelerin saçını kesmem dedi hamilelerin saçı kesilmez dedi bende ilk defa duydum o an acaba dedim fizyolojık bişey mi varda ben bilmiyorum. sonra netten baktım bebeğin ömrü kısa olurmuş hamileyken saç kestirince. Ne kadar mantıksız geldi bana Allahın verdiği canı saçımı kestirmekle ben mi alcam sanki.
Merhaba
Kısmet olursa bende mart 2015 anne adayıyım :)
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı
Rapor çıkardıysanız iğnelerinizi alırken ücret ödüyormusunuz
bana 3 aylık iğne için 250,00 tl gibi bir fiyat farkı çıktı
Bende merak ediyorum, acaba benim raporummu bu şekilde
yoksa herkestenmi alınıyor
Bilgi verirseniz memnun olurum
Izmirden kimler var arkadaslar ve hangi hastanelere gidiyorsunuz bilgi verirmisiniz
Sgk an varmı cnm.ben hiç para ödemedim .3 kutu alıyorum raporla hiç fark çıkmadı
acaba 3 aylık oldugundanmı okadar fark
Evet canim bunlar hurafe sakin inanma. Ben bu konuyu daha once cevremden duymustum ve arastirdim dinimizde boyle bir sey yok, sac kestirmeyle bebegin bir alakasi yok. Sen baska kuafore git en iyisi 😀😃saçlarım aşırı dökülmeye başladı kel kalcam diye korkuyorum saçlarımı kestireyim diye dün kuaföre gittim Kuafördeki arkadaş ben hamilelerin saçını kesmem dedi hamilelerin saçı kesilmez dedi bende ilk defa duydum o an acaba dedim fizyolojık bişey mi varda ben bilmiyorum. sonra netten baktım bebeğin ömrü kısa olurmuş hamileyken saç kestirince. Ne kadar mantıksız geldi bana Allahın verdiği canı saçımı kestirmekle ben mi alcam sanki.
Evet canım SGK lıyım
Sanmıyorum 3 aylık olduğu için
raporu katılım paylı çıkarmış hastane, başka türlü olmuyor dediler.
bende sonra 40 günlük yazdırdım yinede fark ödedim.
Ben anlamadım bu işi ya
Çok saçma bende ilk öğrendiğimde gittim kestirdim banyo rahat olsun diye,kuaförüm de bi doktor müşterisi tam tersi sacı kestikte insanın üstündeki olumsuz enerjinin gittiğini ve hamilelerin daha rahatladığını söylemiş..inanmamak lazım o zaman tırnak da kesmiyelimsaçlarım aşırı dökülmeye başladı kel kalcam diye korkuyorum saçlarımı kestireyim diye dün kuaföre gittim Kuafördeki arkadaş ben hamilelerin saçını kesmem dedi hamilelerin saçı kesilmez dedi bende ilk defa duydum o an acaba dedim fizyolojık bişey mi varda ben bilmiyorum. sonra netten baktım bebeğin ömrü kısa olurmuş hamileyken saç kestirince. Ne kadar mantıksız geldi bana Allahın verdiği canı saçımı kestirmekle ben mi alcam sanki.
Bugun doktora gittim alttan muayene etti dusuk tehlikesi var dedi..kanamam var hala azalmiyor hic Allahim yardim etsin yavruma bol bol dua bekliyorum...tek ihtiyacimiz bu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun doktora gittim alttan muayene etti dusuk tehlikesi var dedi..kanamam var hala azalmiyor hic Allahim yardim etsin yavruma bol bol dua bekliyorum...tek ihtiyacimiz bu.
Nerdeymia kanama canim yerini yarif ettimi?Allahnim yardım etsin bebeklerimizi i bize bagislasin bende hala yatıyorum bu sebepten bol bol dinlen canım
Hic bu kadar olmamisti cnm gittim bebek buyumus hersey yolunda ama dusuk tehlikesi var dedi ilaci kullan yat dedi bisey yapamayiz bekliycez dedi kanamami sordum keseye yakinmis...kanama artti bende azalicagina...
Allah yardımcınız olsun rabbim bebeğini korusun inş. bol bol dinlen ilaç kullaniyormusun
İyi o zaman kafama takmama gerk yok:)
Ozele gittim, normAlde doktorum medipolde, 85 Tl'ye gidiyorum da bu sefer extradan gittigim icin 40 liralik siradan bi hastaneye gittim
Hic bu kadar olmamisti cnm gittim bebek buyumus hersey yolunda ama dusuk tehlikesi var dedi ilaci kullan yat dedi bisey yapamayiz bekliycez dedi kanamami sordum keseye yakinmis...kanama artti bende
Anladim canım hayirlisi hersey Allah tanins en kisa zamamda kesilir kanaman camim seninde benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?