2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim doktorumda ikili testi yaparken kan testide istiyomuş tiroidlerine kan değerlerine hamilelikte önemli olan her değere bakılıyor o kan testleriyle ondan almıştır korkmana gerek yok

benim ikiz oldugu için devlete içimi rahatlatmak amaclı gitmiştim içim rahatladı test sonucları da temiz cıktı tesekkür ederim canım 12 gün sonra özel dr gidecegim bakalım ne olacak

daha ne kadar saçma şeyler duyacağız acaba..tövbe yarabbiimm

bu anlayisa kil oluyorum kizimda bana da herkes kestirme demisti ben gidip kisaltmistim bayagi bir cok sukur 4 yasina gelcek eylulde allah uzun omurler versin
simdi de kestircem annemlerdeyim diye gidemedim evime gidiyik ilk is kestirmek olucak

Merhaba
Kısmet olursa bende mart 2015 anne adayıyım :)
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı
Rapor çıkardıysanız iğnelerinizi alırken ücret ödüyormusunuz
bana 3 aylık iğne için 250,00 tl gibi bir fiyat farkı çıktı
Bende merak ediyorum, acaba benim raporummu bu şekilde
yoksa herkestenmi alınıyor
Bilgi verirseniz memnun olurum

AYY BENDE ILK COCUGUM DA HERKES KESTIRME DEDI BENDE AMAN BISEY OLUR DIYE CESARET EDIP KESTIREMEDIM 9 AY SONRA SUPURGE GIBI OLDU KENDIMI COK ÇİRKİN HISSEDIYODUM OYLEKI HIC HAMILEYKEN FOTOGRAF BILE CEKINMEDIM.SOBRA KIZIM DOGDU 40 GUN EVDEN CIKILMAZ DEDILER YINEE GIDEMEDIM KUAFORE YANI ANLICAN 1 YIL SUPURGE KAFAYLA DOLAstim busefer ama kestirmeye niyetliyim okullar bi acilsin ilk is sac kestirmeye gitmek olucak.

Hurafe bunlar hep büyükler yüzünden insan iki arada bir derede kaliyor

Sgk an varmı cnm.ben hiç para ödemedim .3 kutu alıyorum raporla hiç fark çıkmadı
acaba 3 aylık oldugundanmı okadar fark

Son düzenleme:
Sgk an varmı cnm.ben hiç para ödemedim .3 kutu alıyorum raporla hiç fark çıkmadı
acaba 3 aylık oldugundanmı okadar fark

Evet canım SGK lıyım
Sanmıyorum 3 aylık olduğu için
raporu katılım paylı çıkarmış hastane, başka türlü olmuyor dediler.
bende sonra 40 günlük yazdırdım yinede fark ödedim.
Ben anlamadım bu işi ya

Evet canim bunlar hurafe sakin inanma. Ben bu konuyu daha once cevremden duymustum ve arastirdim dinimizde boyle bir sey yok, sac kestirmeyle bebegin bir alakasi yok. Sen baska kuafore git en iyisi 😀😃

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok ilginç ya .ne kullanıyorsun .ben hibor 3500 kullanıyorum .aile hekimi 1 kutu yazabilmişti ilk onda 15 lira fark ödedim.sonra özel hastanede gittigim dr rapor yazdırdı 3 kutu alabiliyorum ama hiç fark çıkmadı.

Bugun doktora gittim alttan muayene etti dusuk tehlikesi var dedi..kanamam var hala azalmiyor hic Allahim yardim etsin yavruma bol bol dua bekliyorum...tek ihtiyacimiz bu.

Çok saçma bende ilk öğrendiğimde gittim kestirdim banyo rahat olsun diye,kuaförüm de bi doktor müşterisi tam tersi sacı kestikte insanın üstündeki olumsuz enerjinin gittiğini ve hamilelerin daha rahatladığını söylemiş..inanmamak lazım o zaman tırnak da kesmiyelim

Nerdeymia kanama canim yerini yarif ettimi?Allahnim yardım etsin bebeklerimizi i bize bagislasin bende hala yatıyorum bu sebepten bol bol dinlen canım

Allah yardımcınız olsun rabbim bebeğini korusun inş. bol bol dinlen ilaç kullaniyormusun

Nerdeymia kanama canim yerini yarif ettimi?Allahnim yardım etsin bebeklerimizi i bize bagislasin bende hala yatıyorum bu sebepten bol bol dinlen canım

Hic bu kadar olmamisti cnm gittim bebek buyumus hersey yolunda ama dusuk tehlikesi var dedi ilaci kullan yat dedi bisey yapamayiz bekliycez dedi kanamami sordum keseye yakinmis...kanama artti bende azalicagina...

Rabbim yardim etsin dinlen cnm

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Allah yardımcın olsun yavrunu sana bagislasin insallah

İyi o zaman kafama takmama gerk yok:)
Ozele gittim, normAlde doktorum medipolde, 85 Tl'ye gidiyorum da bu sefer extradan gittigim icin 40 liralik siradan bi hastaneye gittim

Canım hangi medipole ve hangi dr a gidiosun. Ben ilk hamileliğimde bağcılar medipole gitmiştm; çok da memnun kaldm yine oraya devam edicem ama başka drlar nasıl acaba?
Bu arada bebişlerin ölçüleri +\- 1 hafta olabilir bunda sorun yok. Yani 1 hafta eksik ya da fazla çıkabilir ama bundan sonrası problem. Tabi bu 5 ayına kadar. Ondan sonra genetik faktörler işin içine girmeye başladığı için belli olmuyor. Sıkıntı yapmanıza gerek yok yani
Kızlar bu arada benim ilk hamilelikte olmamasına rağmen bu hamilelğimde hem bulantı hem de halsizlik var. Sürkli uykuluyum bişi yapamıorm; üstelik hergün şekerleme yapıorm kesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…