• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de kızlar bek telsizi almanızı tavsiye ederim.Özellikle bebek odası ayrı olacaklar için.Ben büyüklerde almamıştım çünkü ayrı oda yapmamıştım.Zaten evim küçüktü.15 aylık kızıma ayrı oda yapmıştım.Televizyon kapalı dahi olsa kapılar kapalı olduğu için ağladığını duymuyordum bebeğimin.Hele bir de misafir falan gelip de curcuna olursa.Kaç defa uyuyor mu diye bakmaya gittiğimde kan ter içinde kalmış ağlarken buldum bebeğimi o yüzden bebek telsizi aldı eşim.Birini çocuğun odasına diğerini de kendi odama koyuyordum kapıları da ses gitmesin diye kapatıyordum misafir falan gelince.En azından çocuk ıh dese duyuyordum.Ben çok faydasını gördüm.Tavsiye ederim.
Alacak listemizde vardı ama erteledik bi süre bizim odamız da olacak, ayırdığım zaman inşallah alıcaz ama :)

Alacak listemizde vardı ama erteledik bi süre bizim odamız da olacak, ayırdığım zaman inşallah alıcaz ama :)
Bende alıcam ama şimdilik erteledim zaten 1 ayı atlatınca annemlere gidicem kısmetse eve dönünce alırım artık , sonuçta senin odanda da olsa gündüz odasında uyuduğunda gerekli olur diye düşünüyorum.

bugun kontrole gittim bebisim 1.880 gr olmus..sisliklerim arttigi icin doktora sordum gebelik zehirlenmesi riski tasiyormusum:( tansiyonumda yuksek cikti moralim baya bozuldu..bu tansiyon nasil duscek bilmiyorum

Ben ugrasamam acikcasi. Kv yaparım diyorsa dusun derim ama surekli de senin yanında olamaz ki.
aslında ben hic bir seyimi kimsenin yapmasını istemiyorum hatta simdiden annem ve kv aynı anda bizde kalırsa ikisini nasıl idare ederim diye dusunuyorum
ikisi de cok yapıcı pozitifler ama cok farklı kültürler en azından okula baslayıncaya kadar 4 5 ay denemeye calışcağım umarım başarırım

aslında ben hic bir seyimi kimsenin yapmasını istemiyorum hatta simdiden annem ve kv aynı anda bizde kalırsa ikisini nasıl idare ederim diye dusunuyorum
ikisi de cok yapıcı pozitifler ama cok farklı kültürler en azından okula baslayıncaya kadar 4 5 ay denemeye calışcağım umarım başarırım
İnşallah basarirsin ;) ben de ikisinin aynı anda kalması taraftarı değilim. Bakalım. En güzeli kadının kendi annesinin yanında olmasi. Kimsenin yanında annenin yanında olduğun gibi olamazsın ki

günaydın kızlar nasılsınız ben sol tarafıma hiç yatamıyorum kaburgam ağrıyor sürekli sağ taraf inşallah bisorun olmuyodur
Bende sola yatmaktan bu gece sol kolum tamamen uyuştu bi tuhaf oldum zaten 2.5 ta kalkmama sebep oldu o uyuşukluk sabaha kadar da uyuyamadım... ruh gibiyim şu an...

Giyim kısmına gelince de
Sütyene gerek yok bence
Sadece emzirme atleti iş gördü, hatta hasta bakıcı onu bile giyme diyodu da ben öyle duramam
Hastaneler çok sıcak oluyo, yeleği hiç kullanmadım. İnce pijamayla daha rahattım
Emzirme atletinin içine bi de göğüs pedi koyunca zaten yeterli oluyo
Zırt pırt ta açtığından ha emdi ha emicek bi daa deneyelim diye, sütyen işi daha da zorlaştırırdı

Yedeğiniz mutlaka olsun
Ayıptır söylemesi sondayı ilk çıkardıklarında ben idrarımı hala hissetmediğimden kaçırdım
Şok oldum bi utandım
Allah'tan sadece annem ve eşim vardı
Sanırım uyuşma hali tam geçmeden sondayı çıkardılar, ondan oldu

Emzirme özellikli ya da önden düğmeli olması büyük nimet pijamaların sandığımızdan daha sık açmak gerekiyoçünkü göğsü açınca şıp diye emmiyolar deneme üstüne deneme yapıyosun

Gecelik almamıştım, gerek te olmadı
İlk gittiğimdkei ameliyat önlüğüyle zaten müdahele ettiler
Sonrasında gelip seni temizliyo hasta bakıcılar, sonda da çıkarılıyo
O çıkıncaistediğini giyiniyosun, biri yüksek beldi hamile pantolonu gibi diğeri normal ama doğumdan sonra fıs diye sönen karnımla beraber bol oldu. Sorun yaşamadım pijamalardan yana

Geldim yine vır vır vır :KK53:
Canım senin yazman herkesi çok rahatlatıyor bence tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederiz bebişle zor oluyordur , bakalım biz ne yapıcaz :KK49: Ama sen yazdıkça haftalar hemen geçsin istiyorum :anneadayı:

Back
X