Progestan kullaniyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım hangi medipole ve hangi dr a gidiosun. Ben ilk hamileliğimde bağcılar medipole gitmiştm; çok da memnun kaldm yine oraya devam edicem ama başka drlar nasıl acaba?
Bu arada bebişlerin ölçüleri +\- 1 hafta olabilir bunda sorun yok. Yani 1 hafta eksik ya da fazla çıkabilir ama bundan sonrası problem. Tabi bu 5 ayına kadar. Ondan sonra genetik faktörler işin içine girmeye başladığı için belli olmuyor. Sıkıntı yapmanıza gerek yok yani
Kızlar bu arada benim ilk hamilelikte olmamasına rağmen bu hamilelğimde hem bulantı hem de halsizlik var. Sürkli uykuluyum bişi yapamıorm; üstelik hergün şekerleme yapıorm kesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben anadolu yakasindayim kosuyolu medipole gidiyorum. selma nihan karakaya'ya kontrole giderdim ben rutin kontrollere hamilelik oncesi donemde. Hamile kalinca da ilk ona gittim iyi bi doktor ama aciklamalarindan falan cok tatmin olmadim. sema Ovali'yi duydum ona gittim son gidisimde, sorularimi daha aciklayici cevapladi bir sonraki randevuyu da ona aldim.
Bir de Erdem Hastanesi'nde iyi bir doktor varmis ilerde degistirmek istersem bir de onu deneyecegim:)
Ben doktorumdan guleryuz, muhabbet falan da bekliyorum o yuzden kriterlerim biraz farkli olabilir bir doktordan normalde beklenenlerden:))[/QU
Bende çamlık erdem hastanesine gidiyorum görümcem orda doğum yaptı ikincisi bu ay sonu yine tercihi değişmedi gerçekten çok tatlı bir doktor ve ilgili gereksiz şekilde moral bozmuyo ve bilgilendiriyor eğer doktor değiştirmeyi düşünürsen Fatoş Özlem Yıldırımı tavsiye ederim
Progestan vajinal mi kullaniyorsub yutuyormusun yoksa canim nasil verdi dr?
Canım hangi medipole ve hangi dr a gidiosun. Ben ilk hamileliğimde bağcılar medipole gitmiştm; çok da memnun kaldm yine oraya devam edicem ama başka drlar nasıl acaba?
Bu arada bebişlerin ölçüleri +\- 1 hafta olabilir bunda sorun yok. Yani 1 hafta eksik ya da fazla çıkabilir ama bundan sonrası problem. Tabi bu 5 ayına kadar. Ondan sonra genetik faktörler işin içine girmeye başladığı için belli olmuyor. Sıkıntı yapmanıza gerek yok yani
Kızlar bu arada benim ilk hamilelikte olmamasına rağmen bu hamilelğimde hem bulantı hem de halsizlik var. Sürkli uykuluyum bişi yapamıorm; üstelik hergün şekerleme yapıorm kesin
Merhaba bende bagcilar medipole gidiyorum. İlk gebeligim bugün 7+6 olduk cok sukur.. Medipoldeki doktorumdan memnunum ona devam ederim gibi geliyor..
Yut daha faydali dedi
Bende vajinal kullaniyorum vajinal verdi bana gunde 3 tu 4 e cikardi
Bende vajinal kullaniyorum vajinal verdi bana gunde 3 tu 4 e cikardi
haroşa -ters örgü
[youtube]L9Op6Vg-rl8&mode=related&search=[/youtube]
Bide buyumus ya en cok ona uzuldum gayette saglikliymis....keseside normal bide kan bitse rahata ersek rabbim cok buyuk insallah tutunur yasama
Cani. Benim bebis 7+2gunluk ama ben pko oldugum icin gec yumurtlama olmus cok degil 1 hafta kadar ama yetisiyor gunune gelisimi iyi dedi kanamam bebegin oradaymis sanirim bu beni umutsuzlastiran birde bugun muayeneden sonra birden artti bu kadar hic olmamisti...gecicek insallah belkide buyudukleri icin kanana oluyormus...oyle yada boyle sansi yuzde elliymis...
Cani. Benim bebis 7+2gunluk ama ben pko oldugum icin gec yumurtlama olmus cok degil 1 hafta kadar ama yetisiyor gunune gelisimi iyi dedi kanamam bebegin oradaymis sanirim bu beni umutsuzlastiran birde bugun muayeneden sonra birden artti bu kadar hic olmamisti...gecicek insallah belkide buyudukleri icin kanana oluyormus...oyle yada boyle sansi yuzde elliymis...
Günaydın arkadaşlar. Mide bulantılarıma çözümü maden suyu ile buldum. Çok şükür 2 gündür iyiyim. Azcık kahvaltı yapsam ya da bişey yesem inanılmaz midem bulanıyordu. Maden suyu ile çokoprens yiyorum 2 gündür maden suyu tokluk hissi verdiği için rahatlıklada yemek yiyebiliyorum epey rahatlattı beni. Tabi günde bir taneyi çay bardağıyla ancak bitirebiliyorum. Hamilelikte maden suyunun bir zararı var mıdır acaba.
Kizlar kanamam arttı.pıhtı pıhtı kan çok geliyo bugün.progestan yüzünden atamıyomuş vücut zaten.bebek hakkinda da bişey demediler zaten kesem geriden geliyodu.bel ağrım kasık ağrım kaç gündür bir bitiyo bir başlıyo.
Kizlar kanamam arttı.pıhtı pıhtı kan çok geliyo bugün.progestan yüzünden atamıyomuş vücut zaten.bebek hakkinda da bişey demediler zaten kesem geriden geliyodu.bel ağrım kasık ağrım kaç gündür bir bitiyo bir başlıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?