2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Progestan kullaniyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Progestan vajinal mi kullaniyorsub yutuyormusun yoksa canim nasil verdi dr?

Allah'ım hepimize sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin sevincimiz yarım kalmasın inşallah tek duam bu hayırlı ahlaklı evlatlar olsinlar aminn

Ben anadolu yakasindayim kosuyolu medipole gidiyorum. selma nihan karakaya'ya kontrole giderdim ben rutin kontrollere hamilelik oncesi donemde. Hamile kalinca da ilk ona gittim iyi bi doktor ama aciklamalarindan falan cok tatmin olmadim. sema Ovali'yi duydum ona gittim son gidisimde, sorularimi daha aciklayici cevapladi bir sonraki randevuyu da ona aldim.

Bir de Erdem Hastanesi'nde iyi bir doktor varmis ilerde degistirmek istersem bir de onu deneyecegim:)

Ben doktorumdan guleryuz, muhabbet falan da bekliyorum o yuzden kriterlerim biraz farkli olabilir bir doktordan normalde beklenenlerden:))

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 8+4 hamileyim. 6. haftada öğrendiğimde psikolojikmidir nedir mide bulantım başlamştı ama neyseki kısa sürdü ve geçti. asıklarımda kramplar var onun dışında bi şikayetim yok. doktorum her hafta ultrasonla bakıyor ama hiç kan thlili yapmadı sizce bu normalmi 3 aydan önce tahlili yapmadığını söylledi. sadece gebe olup olmadığımı öğrenmek için htc değerlerime bakıldı o kadar. siz neler yaptırdınız ?

Bende vajinal kullaniyorum vajinal verdi bana gunde 3 tu 4 e cikardi

Bide buyumus ya en cok ona uzuldum gayette saglikliymis....keseside normal bide kan bitse rahata ersek rabbim cok buyuk insallah tutunur yasama

Bide buyumus ya en cok ona uzuldum gayette saglikliymis....keseside normal bide kan bitse rahata ersek rabbim cok buyuk insallah tutunur yasama

Uzulmee ne mutlu saglikla buyumus seninle ayni durumdayiz ama ben senin kadar umutsuz değilim sende olma sakın Allah in izniyle iyi olacak kanamada bitecekkk benimde buyumuati aon gördüğümde :) tam kac haftaliksin suan canim

Cani. Benim bebis 7+2gunluk ama ben pko oldugum icin gec yumurtlama olmus cok degil 1 hafta kadar ama yetisiyor gunune gelisimi iyi dedi kanamam bebegin oradaymis sanirim bu beni umutsuzlastiran birde bugun muayeneden sonra birden artti bu kadar hic olmamisti...gecicek insallah belkide buyudukleri icin kanana oluyormus...oyle yada boyle sansi yuzde elliymis...

Rabbim ol derse hersey olur sen kalbini ikileme Rabbim nasip etsin yeterki.bol su ic ve yat mutlaka ayaginim altina bi minder koy yatarken ayaklarin biraz havada olsun.bende 7+6 yım

Senben60 ve fatmabol benimde geç döllenme dün 7+2 olmam lazımdı 6+4 görüldü.bugün kanamam arttı belim kasıklarım ağrıyo ...allah yardımcımız olsun.

30 temmuzdan beri çabalıyo benim ki onca kanamaya rağmen dünde kese yerindeydi.

MADEN SUYU BENDE İÇİYORUM AMA SADE İÇEMEDİĞİM İÇİN MEYVELİ İÇİYORUM .MİDE BULANTIMIN KORKUSUNDAN YEMEK YİYEMİYORUM ÇOK AÇIM SEN YEMEK YEMEYE BAŞLAMASIN ÇOK GÜZEL SEVİNDİM ADINA

Kizlar kanamam arttı.pıhtı pıhtı kan çok geliyo bugün.progestan yüzünden atamıyomuş vücut zaten.bebek hakkinda da bişey demediler zaten kesem geriden geliyodu.bel ağrım kasık ağrım kaç gündür bir bitiyo bir başlıyo.

Benmde bir gun arayla kanamam devam ediyor kalp atışını duyduk merak rttigim fatma bol senben 60 ve sen benim gibi kanamali dev ediyor yanlis bilmiyorsam..sizler kalp atisi duydunuzmu kanamaya ragmen..kalp atisi olduktab sonra kanamasi olan kimler var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…