2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sana dunde soyledim bebeginin boyunu bile olcmusler bebektede kesedede sorun yok...takma onu fua et kanama bitsin insallah hersey guzel olucak uzme kendini hadi toparlan su ic ve yat Allah verdi isterse o alicak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalp atisiyla bi alakasi yok cnm benim benimkini daha duymadik bebektede problem yok yolk keseside hersey var ama kanamam artiyor bazen azalma olmuyor problem orada bitse diye dua edelim.hepimizde kanama var ve azaldi diye sevinemeden hopp cogaliyor...

Rabbim yardimcin olsun. Allahim seni ve yavrunu korusun...

Kanama insani huzursuz ediyor tum problemde bundan kaynaklaniyor 9 ay kanamasi olan bile varmis...

Kanaması olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.insallah bebisleriniz sizi terketmez. Allah büyük umudumuzu kaybetmeyelim. Haktan hayirlisi

Kanaması olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.insallah bebisleriniz sizi terketmez. Allah büyük umudumuzu kaybetmeyelim. Haktan hayirlisi

Cok sagol burasi moral veriyor bizlere Allah kimseye evlat acisi vermesin insallah bu problem biterde bizde bi rahat nefes aliriz...o yuzden birbirimize dua edelim ....bizdeki problem erken cikti daha yolun basi hamilelikte daha neler var neler ...oglumda da tansiyondan cok cekmistim...

Kanama alanın nerdeymis.benimki kesenin yukarısında sağ üstteydi.

Kızlar Allah yardım etsin. Ben ilk bebegimde düşük yapmıştım. Öyle sıradan kanama değildi parça parça pihtilar geliyordu. Ve cok fazla kanama Beraberinde şiddetli ağrı. Kurtaj olunca geçti. Yalnız benim ilk gebeligim ve birsürü problem yaşadığım için psikolojim çok kötüydü. Rabbim beterinden korusun. Unutmayın her kanama düşük değildir. Dr en olumsuzunu söylerler

Benimde pıhtı geliyo.10 gündür direniyodu benim ki.

Senben60 ve fatmabol benimde geç döllenme dün 7+2 olmam lazımdı 6+4 görüldü.bugün kanamam arttı belim kasıklarım ağrıyo ...allah yardımcımız olsun.

Canim benim gec dollenme degil sat ile uyumlu imiş ama kizlar bana dusuk icin ignede yaptilar,gecen hafta kanamam oldugunda dusuk ignesi yaptilar kanama durmustu ve progestan kullaniyordum yine kanama bikacgun sonra baslayinca yine igne vuruldu progeatana devam ve azaldi kanama sizler igne vurulmadinizmi? Ve canim drun ne diyor kanama artmasina

Senben60 ve fatmabol benimde geç döllenme dün 7+2 olmam lazımdı 6+4 görüldü.bugün kanamam arttı belim kasıklarım ağrıyo ...allah yardımcımız olsun.

Canim benim gec dollenme degil sat ile uyumlu imiş ama kizlar bana dusuk icin ignede yaptilar,gecen hafta kanamam oldugunda dusuk ignesi yaptilar kanama durmustu ve progestan kullaniyordum yine kanama bikacgun sonra baslayinca yine igne vuruldu progeatana devam ve azaldi kanama sizler igne vurulmadinizmi? Ve canim drun ne diyor kanama artmasina

Canim ilk kanamam olduğunda kalp atisini duyduk bikac gun sonra kanama devam edince tekrar gittim ve yine kalp atisini duydum en son dun de kalp atisini duydum buyumus bebis hatta ve kanamam devam ediyor cok azaldi ama

Amin canim sagol ben cok umutluyum Rabbimin izni ile bebeklerimiz iyi olacak Allah tan umut kesilmez Rabbime emanet ettim ben neylerse guzel eyler Rabbim

Bende vajınal kullanıyorum canım. Yuttuğumda çok yan etki yapmıştı doktorm vajınal kullan ikisinde de etki aynı dedi

Banada daha etkili bu sekilde yan etkiainide az yasarsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…