Kizlar kanamam arttı.pıhtı pıhtı kan çok geliyo bugün.progestan yüzünden atamıyomuş vücut zaten.bebek hakkinda da bişey demediler zaten kesem geriden geliyodu.bel ağrım kasık ağrım kaç gündür bir bitiyo bir başlıyo.
Benmde bir gun arayla kanamam devam ediyor kalp atışını duyduk merak rttigim fatma bol senben 60 ve sen benim gibi kanamali dev ediyor yanlis bilmiyorsam..sizler kalp atisi duydunuzmu kanamaya ragmen..kalp atisi olduktab sonra kanamasi olan kimler var .
Bugun doktora gittim alttan muayene etti dusuk tehlikesi var dedi..kanamam var hala azalmiyor hic Allahim yardim etsin yavruma bol bol dua bekliyorum...tek ihtiyacimiz bu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acaba bende bi tanede vajinayami koysam...
Kanaması olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.insallah bebisleriniz sizi terketmez. Allah büyük umudumuzu kaybetmeyelim. Haktan hayirlisi
Rabbim yardimcin olsun. Allahim seni ve yavrunu korusun...
Kanama alanın nerdeymis.benimki kesenin yukarısında sağ üstteydi.Kalp atisiyla bi alakasi yok cnm benim benimkini daha duymadik bebektede problem yok yolk keseside hersey var ama kanamam artiyor bazen azalma olmuyor problem orada bitse diye dua edelim.hepimizde kanama var ve azaldi diye sevinemeden hopp cogaliyor...
Kanama alanın nerdeymis.benimki kesenin yukarısında sağ üstteydi.
Bebekte dedi bende cok sormadim gerci ..hayirlisiysa kavusucaz onlara ..
Benimde pıhtı geliyo.10 gündür direniyodu benim ki.Kızlar Allah yardım etsin. Ben ilk bebegimde düşük yapmıştım. Öyle sıradan kanama değildi parça parça pihtilar geliyordu. Ve cok fazla kanama Beraberinde şiddetli ağrı. Kurtaj olunca geçti. Yalnız benim ilk gebeligim ve birsürü problem yaşadığım için psikolojim çok kötüydü. Rabbim beterinden korusun. Unutmayın her kanama düşük değildir. Dr en olumsuzunu söylerler
Senben60 ve fatmabol benimde geç döllenme dün 7+2 olmam lazımdı 6+4 görüldü.bugün kanamam arttı belim kasıklarım ağrıyo ...allah yardımcımız olsun.
Senben60 ve fatmabol benimde geç döllenme dün 7+2 olmam lazımdı 6+4 görüldü.bugün kanamam arttı belim kasıklarım ağrıyo ...allah yardımcımız olsun.
Benmde bir gun arayla kanamam devam ediyor kalp atışını duyduk merak rttigim fatma bol senben 60 ve sen benim gibi kanamali dev ediyor yanlis bilmiyorsam..sizler kalp atisi duydunuzmu kanamaya ragmen..kalp atisi olduktab sonra kanamasi olan kimler var .
Kanaması olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.insallah bebisleriniz sizi terketmez. Allah büyük umudumuzu kaybetmeyelim. Haktan hayirlisi
Bende vajınal kullanıyorum canım. Yuttuğumda çok yan etki yapmıştı doktorm vajınal kullan ikisinde de etki aynı dedi
merhaba..ya az önce gene kanamam oldu.ne oluo anlam veremiorum..benim gibi olan var mı,kanama oldu geçti şimdi gene??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?