Masallah maşallah maşallah cnm ck sevndm benm bu kanama eevam ettikce kalp sesini duymam mutlu etmedi beni nasilsa gidecek dyorum dr umda ole cok havaya sokmuyo beni oyuzden siteden çıkamıyor um.demek kanama olsada cocuk buyebiliyo cok umut oldun bana senCanim ilk kanamam olduğunda kalp atisini duyduk bikac gun sonra kanama devam edince tekrar gittim ve yine kalp atisini duydum en son dun de kalp atisini duydum buyumus bebis hatta ve kanamam devam ediyor cok azaldi ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah maşallah maşallah cnm ck sevndm benm bu kanama eevam ettikce kalp sesini duymam mutlu etmedi beni nasilsa gidecek dyorum dr umda ole cok havaya sokmuyo beni oyuzden siteden çıkamıyor um.demek kanama olsada cocuk buyebiliyo cok umut oldun bana sen
Kizlar bu durumda yikandiniz mi hic artis oluyomu korktum yikanmaya ama yikanmam lazim..
Bende yikanmiyayim bari ..
Kizlar çanakkale acile gidiyorum burda kadın dogum yok.yarım saat evvel kocaman bir parća düştü pedime.agrım ve kanamam var.progestan işe yaramadı bebeğim beni bırakti gitti.
Kizlar çanakkale acile gidiyorum burda kadın dogum yok.yarım saat evvel kocaman bir parća düştü pedime.agrım ve kanamam var.progestan işe yaramadı bebeğim beni bırakti gitti.
Hastahanedeyim acilde.doktor hanım sezeryandeymiş.hemşire parćaya baktı.doktoru aradı kan pıhtısı dedi ama.ultrasona giricem gelince.dua edin allah rızası için çok korkuyorum kızlar.canım emin misin düşen şeyin bebeğin olduğuna,,hemen bir kadın doğumcuya git ya lütfen,çok üzüldüm,kaç gündür siteyi okuyorum ama yazmıyorum,senide yakın takipteydim,inşallah öyle değildir,öyle düşünmek istemiyorum
Hastahanedeyim acilde.doktor hanım sezeryandeymiş.hemşire parćaya baktı.doktoru aradı kan pıhtısı dedi ama.ultrasona giricem gelince.dua edin allah rızası için çok korkuyorum kızlar.
Hastahanedeyim acilde.doktor hanım sezeryandeymiş.hemşire parćaya baktı.doktoru aradı kan pıhtısı dedi ama.ultrasona giricem gelince.dua edin allah rızası için çok korkuyorum kızlar.
Kizlar maalesef bebeğimi kaybettim..yatış verdiler yarın sabah aç karınla kürtaj yapacaklar kalan parçaları.kolumda serum hastahane odasındayım yanımda ki poşette bir avuç kan pıhtısı içinde meleğim bebeğim yatıyor.bana onu rabbim doğum günümdr hediye olarak vermişti.cennette 3 melek annesi oldum ben..bu dünyada olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onları hep sevdim onlara kırılmadım bıraktıkları için beni...insan canının bir yarısına kızamaz ki..ana yüreği benimkisi de...allaha emanet olun mart ayında doğunca yavrularınızı bir kez benim içinde öpün ve koklayın...aranızda olamasamda yüreğim sizle.
Kizlar maalesef bebeğimi kaybettim..yatış verdiler yarın sabah aç karınla kürtaj yapacaklar kalan parçaları.kolumda serum hastahane odasındayım yanımda ki poşette bir avuç kan pıhtısı içinde meleğim bebeğim yatıyor.bana onu rabbim doğum günümdr hediye olarak vermişti.cennette 3 melek annesi oldum ben..bu dünyada olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onları hep sevdim onlara kırılmadım bıraktıkları için beni...insan canının bir yarısına kızamaz ki..ana yüreği benimkisi de...allaha emanet olun mart ayında doğunca yavrularınızı bir kez benim içinde öpün ve koklayın...aranızda olamasamda yüreğim sizle.
Çok geçmiş olsun canım.Bunda da vardır bir hayır.Allah kısa sürede toparlanma gücü versin sana çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?