2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah maşallah maşallah cnm ck sevndm benm bu kanama eevam ettikce kalp sesini duymam mutlu etmedi beni nasilsa gidecek dyorum dr umda ole cok havaya sokmuyo beni oyuzden siteden çıkamıyor um.demek kanama olsada cocuk buyebiliyo cok umut oldun bana sen

Sakın oyle dusunme sen bebegini sakin gizden cikarma teyzemin dokuz ay bildigin adet fivi kanamasi oldu surekli igne vuruldu hatta dokuz ay kolay degil masalaj turp gibi oglu dogdu.Rabbim ol derse hersy olur umudunu asla kesme benim doktorum ne hastalarım var dedi bebeklerine bise olmadi onca kanamasi olan moralini bozma düzelecek desi stres uzulmek ani hareket yok dedi bol su ic dedi bide sende yap canim iyi olacagiz Allah in izni ile.hatta benim doktorum bak kalbi atiyor yolunda hersey dedi kanamam varken yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bu durumda yikandiniz mi hic artis oluyomu korktum yikanmaya ama yikanmam lazim..

Kizlar bu durumda yikandiniz mi hic artis oluyomu korktum yikanmaya ama yikanmam lazim..

Canim yikanma istersen cunku ister istemez sicak olacak banyo ve su yada gir cik ama ilik olsun ben ilik ile hızlıca yikandim ama anem buara yikanma dedi anne sozu dinliyorum:)

Merhaba kızlar,

Öncelikle yeni anneleri tebrik ediyorum.. Sağlıcakla bebişleri kucaklarımıza alırız inşallah..

Ben de 7 haftalık hamileyim, iğneye ve fitillere rağmen ara ara lekelenmelerim oluyor. Benim ikinci gebeliğim, 2 yaşında kızım var bir de kreşe giden.

Çalışıyorum ve aynı zamanda yüksek lisans öğrencisiyim, tezim için hamilelere ihtiyacım var derken hamile oldugumu öğrendim :)). Topluca hamilelere ulaşabileceğim bir yer (kurs, etkinlik) var mı bildiğiniz? Bu ara kara kara bunu düşünüyorum da sizlere de sorayım dedim.

Kizlar çanakkale acile gidiyorum burda kadın dogum yok.yarım saat evvel kocaman bir parća düştü pedime.agrım ve kanamam var.progestan işe yaramadı bebeğim beni bırakti gitti.

Kizlar çanakkale acile gidiyorum burda kadın dogum yok.yarım saat evvel kocaman bir parća düştü pedime.agrım ve kanamam var.progestan işe yaramadı bebeğim beni bırakti gitti.

canım emin misin düşen şeyin bebeğin olduğuna,,hemen bir kadın doğumcuya git ya lütfen,çok üzüldüm,kaç gündür siteyi okuyorum ama yazmıyorum,senide yakın takipteydim,inşallah öyle değildir,öyle düşünmek istemiyorum

Çok geçmiş olsun canım.Bunda da vardır bir hayır.Allah kısa sürede toparlanma gücü versin sana çok üzüldüm

Allah im yardimcin olsun canim haber ver bizede

Hastahanedeyim acilde.doktor hanım sezeryandeymiş.hemşire parćaya baktı.doktoru aradı kan pıhtısı dedi ama.ultrasona giricem gelince.dua edin allah rızası için çok korkuyorum kızlar.

Hastahanedeyim acilde.doktor hanım sezeryandeymiş.hemşire parćaya baktı.doktoru aradı kan pıhtısı dedi ama.ultrasona giricem gelince.dua edin allah rızası için çok korkuyorum kızlar.

Korkma Allah büyük Rabbim yazdıysa seni terketmeyecek bebeğim.Allah senin ve meleğinin yardımcısı olsun.

Allah im yar ve yardımcin olsun canım aklim sende

Kizlar maalesef bebeğimi kaybettim..yatış verdiler yarın sabah aç karınla kürtaj yapacaklar kalan parçaları.kolumda serum hastahane odasındayım yanımda ki poşette bir avuç kan pıhtısı içinde meleğim bebeğim yatıyor.bana onu rabbim doğum günümdr hediye olarak vermişti.cennette 3 melek annesi oldum ben..bu dünyada olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onları hep sevdim onlara kırılmadım bıraktıkları için beni...insan canının bir yarısına kızamaz ki..ana yüreği benimkisi de...allaha emanet olun mart ayında doğunca yavrularınızı bir kez benim içinde öpün ve koklayın...aranızda olamasamda yüreğim sizle.

Ne desem bilemiyorum icim oyle yandiki suan Rabbim sana sabir versin herseyde bir hayir vardir canım dualarım seninle :'(

canim çok üzüldüm. Allah'im en hayirli ve kisa zamanda saglikli ve hayirli bir melek göndersin ve sağ salim kavuştursun sizi :'((

Çok geçmiş olsun canım.Bunda da vardır bir hayır.Allah kısa sürede toparlanma gücü versin sana çok üzüldüm

Allah yardımcın olsun.diyecek bişey bulamıyorum. Çok Üzgünüm. Cumalarin yüzü suyu hürmetine Rabbim tez zamanda yuvani bebek sesleriyle doldursun insallah.

Rabbim yardimcin olsun duakarimiz seninle 😢😭😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…