• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle yapacagim dr da oyle dedi erken gelmeye cakisiyor onden gitmesininde payi var , bol bol su ic ve dinlen is guc yapma yorulma ayakta cok durma dedi ,

Kizlar son haftalarimiz sizlerde is guc yaomayin dinlenmeye bakin yormayin kendinizi bebeklerimiz zamaninda gelsin :s bu gisisle gercekten marti bekleyemeyecegiz gibi..
Hala ufak ufak sancilsrim devam ediyor dunki kadar olmasada
Dr artarsa hemen gel mutlaka dedi
Hepimizjn hakinda hayirlisi bakalim
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et yorma kendini

7 mart ama sezaryan düşünüyorum sanırım
25 şubat diye bi tarih uydurdum kendi kendime:)
benimde normalde 8 mart gözüküyodu canım ama sezeryan olcak benimde şubatın son haftası dedi doktor günüde cuma günü kontrole gitcem o zaman karrlaştırcaz canım:-)

Oh içim rahatladı dikkat et kendine.Birde bişey takiliyo benim aklima hani bircogumuz özel hastaneye gidiyoruzya ssk anlaşmalı bu gibi acil durumlarda orayami yoksa devletemi gidiliyor. Ozelde gece doktorumuz oluyormu?

Her hastanenin uygulamasi farkli oluyor , ama gece gittigimde acilde dr oluyor kadin dogum dr , ama dogum fln basladi deseler hemen kendi drum geliuormus haber veriyormuslar

Back
X