Benim doktorum da öyle dedi saat kaç olursa olsun doğuma geliyormuşHer hastanenin uygulamasi farkli oluyor , ama gece gittigimde acilde dr oluyor kadin dogum dr , ama dogum fln basladi deseler hemen kendi drum geliuormus haber veriyormuslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum da öyle dedi saat kaç olursa olsun doğuma geliyormuşHer hastanenin uygulamasi farkli oluyor , ama gece gittigimde acilde dr oluyor kadin dogum dr , ama dogum fln basladi deseler hemen kendi drum geliuormus haber veriyormuslar
Bende sadece ben miyim ki diyordum :) İyi baya varmışızsevindim kızlar... hep sezeryan hep sezeryan acaba dedim sadece ben mi normal yapıcam
bende normal istiyorum ama cok korkuyorum sanki bir yanim sezeryan istiyor ama ben ustume alinmiyorum insalllah tek sancida kolay dogum versin Rabbim esim annem kv dem hep normal ol diyorlar uzerimde biraz baski var ama en iyisi bu belkidekızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
ben normal istiyorum ama bu hafta belli olacak büyük ihtimal sezeryan diyecek , pelvis kemiğimde kırık vardı trafik kazası geçirmiştim , doğumu bu kemiklerin esnemesiyle gerçekleştiriyorun geri açabiliriz kırığı dedi , ortapedistlerle görüşüp karara varcaklar , ben hep normal die düşünüyordum , kısmet bakalım ,kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
hakkında hayırlısı olsun canım...ben normal istiyorum ama bu hafta belli olacak büyük ihtimal sezeryan diyecek , pelvis kemiğimde kırık vardı trafik kazası geçirmiştim , doğumu bu kemiklerin esnemesiyle gerçekleştiriyorun geri açabiliriz kırığı dedi , ortapedistlerle görüşüp karara varcaklar , ben hep normal die düşünüyordum , kısmet bakalım ,
saol canım inşallah , hepimizinhakkında hayırlısı olsun canım...
geçmiş olsun canım. Aman az daha sabretsin kızımız. sevindim açılmanın olmamasına.Kizlar hepiniz sagolun, ama uzanma kisalma yurume oturma kalkma hic bise gecirmedi agri git gide artti ve karnim surekli surekli kasilmaya baslayinca gittik hastaneye , nst bagladilar sancim cikti ama duzenli olmadigi icin ve cok fazla olmadigindan, ve acilma yok diye yatis yapmadi serum taktirdi eve geldik,bol su icmelisin agriyi oda dindirir dedi.
Muayeneyi ne kadar istemediysrm sancin cikti bakmaliyim diye diye yapti sezeryan olucam ben ama dedim seni doguma almicam sakin ol dedi suan bunu bilmeliyiz acilma varsa eve ginderemem dedicok sukur acilma yoktu
E bebek magazalarinda ben gordumSu elit inkinden ben de istiyordum farksepeti diye bir sitede vardı ama geri cevap vermediler,kaldı öyle.
E bebekte var mi su an acaba?
bende normal istiyorum ama cok korkuyorum sanki bir yanim sezeryan istiyor ama ben ustume alinmiyorum insalllah tek sancida kolay dogum versin Rabbim esim annem kv dem hep normal ol diyorlar uzerimde biraz baski var ama en iyisi bu belkide
Senle aynıyız canım bende çalışamaz raporumu alcam inş bu hafta cok sıkıldm artık cunku. o raporu tekrar iş yerine getirmek mi gerekiyor peki. telefonla bildirsek oluyor mu bilgin var mıne güzel başlayınca sonu geliyo ben başlamayı düşündüm işle birlikte icraata dökmek zor geldi ondan saldım kendimi izne çıkınca artık dedim![]()
galiba haklisin cnm tamamen psikolojik ama bi korku var ya bende oyle dusunmeye calisiyorum :)Bana da normalde zorlanırmışım gibi geliyor, acaba sezeryan olur mu diye bilinçaltım beni yanıltıyor. Ama kararlıyım normal istiyorum. Bir yerde annenin doğuma yönelik düşüncelerinin onu o şekilde hissettirmeye iteceğini okumuştum. Yani 'Ben çocuğumu doğurabilirim' diyen anne doğumunu rahat atlatırken, 'Doğumdan çok korkuyorum, ya şöyle olursa, ya böyle olursa' gibi içsel düşünceler insanı gerçekten de olumsuz etkiliyormuş. Doğum bir motivasyon işi kızlar...
Ben normal dusunuyorum bebegim de donmus ins. Yapabilirim aciya dayanikliyimdir ama yine de arada bi korku gelmiyor degilkızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
Bana da baskı değil de normal ol diye tavsiye eden çok, dediğin gibi bende kendimi şartlandırıyorum normal olacak inşallah diye :)Bana da normalde zorlanırmışım gibi geliyor, acaba sezeryan olur mu diye bilinçaltım beni yanıltıyor. Ama kararlıyım normal istiyorum. Bir yerde annenin doğuma yönelik düşüncelerinin onu o şekilde hissettirmeye iteceğini okumuştum. Yani 'Ben çocuğumu doğurabilirim' diyen anne doğumunu rahat atlatırken, 'Doğumdan çok korkuyorum, ya şöyle olursa, ya böyle olursa' gibi içsel düşünceler insanı gerçekten de olumsuz etkiliyormuş. Doğum bir motivasyon işi kızlar...
canım 09 marttı onun doğum tarihiKav haftalik dogdu, suan kavmis kilosu bilgin varmi canim,Hayirlisi ilr hemncik cikar kuvezden ins
Bana da normalde zorlanırmışım gibi geliyor, acaba sezeryan olur mu diye bilinçaltım beni yanıltıyor. Ama kararlıyım normal istiyorum. Bir yerde annenin doğuma yönelik düşüncelerinin onu o şekilde hissettirmeye iteceğini okumuştum. Yani 'Ben çocuğumu doğurabilirim' diyen anne doğumunu rahat atlatırken, 'Doğumdan çok korkuyorum, ya şöyle olursa, ya böyle olursa' gibi içsel düşünceler insanı gerçekten de olumsuz etkiliyormuş. Doğum bir motivasyon işi kızlar...