• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
bende normal istiyorum ama cok korkuyorum sanki bir yanim sezeryan istiyor ama ben ustume alinmiyorum insalllah tek sancida kolay dogum versin Rabbim esim annem kv dem hep normal ol diyorlar uzerimde biraz baski var ama en iyisi bu belkide

kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
ben normal istiyorum ama bu hafta belli olacak büyük ihtimal sezeryan diyecek , pelvis kemiğimde kırık vardı trafik kazası geçirmiştim , doğumu bu kemiklerin esnemesiyle gerçekleştiriyorun geri açabiliriz kırığı dedi , ortapedistlerle görüşüp karara varcaklar , ben hep normal die düşünüyordum , kısmet bakalım ,

ben normal istiyorum ama bu hafta belli olacak büyük ihtimal sezeryan diyecek , pelvis kemiğimde kırık vardı trafik kazası geçirmiştim , doğumu bu kemiklerin esnemesiyle gerçekleştiriyorun geri açabiliriz kırığı dedi , ortapedistlerle görüşüp karara varcaklar , ben hep normal die düşünüyordum , kısmet bakalım ,
hakkında hayırlısı olsun canım...

Kizlar hepiniz sagolun, ama uzanma kisalma yurume oturma kalkma hic bise gecirmedi agri git gide artti ve karnim surekli surekli kasilmaya baslayinca gittik hastaneye , nst bagladilar sancim cikti ama duzenli olmadigi icin ve cok fazla olmadigindan, ve acilma yok diye yatis yapmadi serum taktirdi eve geldik,bol su icmelisin agriyi oda dindirir dedi.
Muayeneyi ne kadar istemediysrm sancin cikti bakmaliyim diye diye yapti sezeryan olucam ben ama dedim seni doguma almicam sakin ol dedi suan bunu bilmeliyiz acilma varsa eve ginderemem dedi :KK43: cok sukur acilma yoktu
geçmiş olsun canım. Aman az daha sabretsin kızımız. sevindim açılmanın olmamasına.

bende normal istiyorum ama cok korkuyorum sanki bir yanim sezeryan istiyor ama ben ustume alinmiyorum insalllah tek sancida kolay dogum versin Rabbim esim annem kv dem hep normal ol diyorlar uzerimde biraz baski var ama en iyisi bu belkide

Bana da normalde zorlanırmışım gibi geliyor, acaba sezeryan olur mu diye bilinçaltım beni yanıltıyor. Ama kararlıyım normal istiyorum. Bir yerde annenin doğuma yönelik düşüncelerinin onu o şekilde hissettirmeye iteceğini okumuştum. Yani 'Ben çocuğumu doğurabilirim' diyen anne doğumunu rahat atlatırken, 'Doğumdan çok korkuyorum, ya şöyle olursa, ya böyle olursa' gibi içsel düşünceler insanı gerçekten de olumsuz etkiliyormuş. Doğum bir motivasyon işi kızlar...

ne güzel başlayınca sonu geliyo ben başlamayı düşündüm işle birlikte icraata dökmek zor geldi ondan saldım kendimi izne çıkınca artık dedim :KK14::KK53:
Senle aynıyız canım bende çalışamaz raporumu alcam inş bu hafta cok sıkıldm artık cunku. o raporu tekrar iş yerine getirmek mi gerekiyor peki. telefonla bildirsek oluyor mu bilgin var mı

Bana da normalde zorlanırmışım gibi geliyor, acaba sezeryan olur mu diye bilinçaltım beni yanıltıyor. Ama kararlıyım normal istiyorum. Bir yerde annenin doğuma yönelik düşüncelerinin onu o şekilde hissettirmeye iteceğini okumuştum. Yani 'Ben çocuğumu doğurabilirim' diyen anne doğumunu rahat atlatırken, 'Doğumdan çok korkuyorum, ya şöyle olursa, ya böyle olursa' gibi içsel düşünceler insanı gerçekten de olumsuz etkiliyormuş. Doğum bir motivasyon işi kızlar...
galiba haklisin cnm tamamen psikolojik ama bi korku var ya bende oyle dusunmeye calisiyorum :)

Bana da baskı değil de normal ol diye tavsiye eden çok, dediğin gibi bende kendimi şartlandırıyorum normal olacak inşallah diye :)

Evet bende bi kadındoğumcudan duymuştum bilinçaltını hazırlamak gerekiyormuş normal doğum için. İnşallah şartlar ve sağlığımız el verirse psikolojik olarak hazırlayalım kendimizi

Back
X