- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
hakkinda hayirlisi olsun cnm ama sezeryan daha zormus sonucta ameliyat onun iyilesme surecinde zor olur ama normal dogumun bende o dikisinden falan korkuyorum zamana biraktim hersryi bakalim ne olucakHerkes gibi tabi ki normal de benim icimde ukte olarak kalacak.. Ama o kadar cok korkuyorum ki.. Ozellikle kesi dikis olaylarindan.. O yuzden pazartesi kontrole gittigimde sezeryan istedigimi soylicem galiba.. Bi yanimda tek korkan sen degilsin korku yuzunden kendini sezeryana itme diyo.. Napicagimi sasirdim..
bende aynı senin gibi düşünüyorum cnm hemen kesmesinler bunu doktorumada söylicem, bebeğin ilerde kansızlık çekmemesi için beklemesi gerekiyormuş o derece önemli yani..Ben de epidural istemiyorum, vajinal kesi de istemiyorum. Sancımı da mümkün mertebe evde beklycem, suyumuz gelse bile dakikalar içinde hastanede olmamızı gerektirecek denli ciddi vakalar çok çok çok azmış. Hastanede ebelerin sabırsız ellerinde direk kesi atmaları en istemediğim şey olurdu. Bi de bebeğim doğduğunda onu hemen kucağıma versinler ve göbek kordonunu birkaç dakika kesmesinler istiyorum. Üniversite hastanesinde doğum yapacağım. Bakalım bu dediklerim olacak mı? :)))
canım söyle anlatayım gece 1,5 ta karnım ağrımaya başladı meğer sancıymış o ama benim bunu farkettiğimde saat 4,5 tu eşimi uyandırdım dedim benim sancılarım geldi inanmadı tabi saat tuttu 5 dakika da bire düştü kv hemen duş al dedi ılık bir duş aldım 6,5-7 gibi hastaneye gittim.. hastaneye gittiğimde açılmam 8 cm olmuştu doktor 2 saate kadar doğum yaparsın dedi oğlumu kucağıma aldığımda 8:50 idi... kesi oldu ama ne o anı ne dikiş anını hatırlıyorum hiç ağrı sızı hissetmedim... ertesi gün tabii ki ağrın sızın oluyor ama çekilemeyecek kadar değilİlki nasıldı öncesi ve sonrası çok ağrı yada sancı oldu mu
canım söyle anlatayım gece 1,5 ta karnım ağrımaya başladı meğer sancıymış o ama benim bunu farkettiğimde saat 4,5 tu eşimi uyandırdım dedim benim sancılarım geldi inanmadı tabi saat tuttu 5 dakika da bire düştü kv hemen duş al dedi ılık bir duş aldım 6,5-7 gibi hastaneye gittim.. hastaneye gittiğimde açılmam 8 cm olmuştu doktor 2 saate kadar doğum yaparsın dedi oğlumu kucağıma aldığımda 8:50 idi... kesi oldu ama ne o anı ne dikiş anını hatırlıyorum hiç ağrı sızı hissetmedim... ertesi gün tabii ki ağrın sızın oluyor ama çekilemeyecek kadar değil
Aidin salihi daha önce duymadım inceleyeyim bi ara faydası olacaksainşallah gönlümüze göre doğumumuz olur bi avazda çok sancı çekmeden pırttt die gelir bebişlerimiz :)))
ben bide biraz alternatif tıp fln kitapları okuyorum ondanda iyice ilaçlara karşıyım ağrı kesici bile içmem kolay kolay. aidin salihin kitabında doğumla ilgili kısmı okuyunca hele Rabbim inşallah nasip ederse normal ve uyuşturulmadan bi doğum istiyorum..
aa ne guzel masallah insallah yine boyle kolay olur sana cnm darisida bizecanım söyle anlatayım gece 1,5 ta karnım ağrımaya başladı meğer sancıymış o ama benim bunu farkettiğimde saat 4,5 tu eşimi uyandırdım dedim benim sancılarım geldi inanmadı tabi saat tuttu 5 dakika da bire düştü kv hemen duş al dedi ılık bir duş aldım 6,5-7 gibi hastaneye gittim.. hastaneye gittiğimde açılmam 8 cm olmuştu doktor 2 saate kadar doğum yaparsın dedi oğlumu kucağıma aldığımda 8:50 idi... kesi oldu ama ne o anı ne dikiş anını hatırlıyorum hiç ağrı sızı hissetmedim... ertesi gün tabii ki ağrın sızın oluyor ama çekilemeyecek kadar değil
Maşallah yaa ne güzel olmuş işte tecrübeli annenelerden böyle duyunca daha bi gaza geliyorum inşallah bu seferki doğumunda böyle rahat olur ve rabbim bize de nasip etsin böylesini :)canım söyle anlatayım gece 1,5 ta karnım ağrımaya başladı meğer sancıymış o ama benim bunu farkettiğimde saat 4,5 tu eşimi uyandırdım dedim benim sancılarım geldi inanmadı tabi saat tuttu 5 dakika da bire düştü kv hemen duş al dedi ılık bir duş aldım 6,5-7 gibi hastaneye gittim.. hastaneye gittiğimde açılmam 8 cm olmuştu doktor 2 saate kadar doğum yaparsın dedi oğlumu kucağıma aldığımda 8:50 idi... kesi oldu ama ne o anı ne dikiş anını hatırlıyorum hiç ağrı sızı hissetmedim... ertesi gün tabii ki ağrın sızın oluyor ama çekilemeyecek kadar değil
sırf korku yüzündense nette biraz sezeryanın etkilerini araştır derim, bebek ters kordonu dolanmış veya sağlığını riske atıcak bi durum yoksa normal düşün derim ama karar senin tabiki..Herkes gibi tabi ki normal de benim icimde ukte olarak kalacak.. Ama o kadar cok korkuyorum ki.. Ozellikle kesi dikis olaylarindan.. O yuzden pazartesi kontrole gittigimde sezeryan istedigimi soylicem galiba.. Bi yanimda tek korkan sen degilsin korku yuzunden kendini sezeryana itme diyo.. Napicagimi sasirdim..
canım 09 marttı doğum tarihi idilin sanırsan dün yapmış canım başkada bilgim yokİdil ne zaman doğum yaptı....sancısı mı suyu mu geldi... kaç haftalıktı ki o? sezeryan mı normal mi
34+5 dogurdu canım insallah en yakin zamanda dönerler evlerinegünaydın canım benim kaç haftalık yaptı canım dualarımız onunla inş.allahın izniyle bebişinide alır sağ slaim döner evine
var canım sezeryan aklima geldikçe urperiyorum resmen ama cuma netleşecek normal olup olmayacağı çatı muayenesi olacak dakızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
canım gözün aydın... geçmiş olsun... kızına da maşallah... umarım bir an önce kuvezden çıkarda kucağına alırsın...Herkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
ay ne güzel inşallah bunda da böyle olur :)canım söyle anlatayım gece 1,5 ta karnım ağrımaya başladı meğer sancıymış o ama benim bunu farkettiğimde saat 4,5 tu eşimi uyandırdım dedim benim sancılarım geldi inanmadı tabi saat tuttu 5 dakika da bire düştü kv hemen duş al dedi ılık bir duş aldım 6,5-7 gibi hastaneye gittim.. hastaneye gittiğimde açılmam 8 cm olmuştu doktor 2 saate kadar doğum yaparsın dedi oğlumu kucağıma aldığımda 8:50 idi... kesi oldu ama ne o anı ne dikiş anını hatırlıyorum hiç ağrı sızı hissetmedim... ertesi gün tabii ki ağrın sızın oluyor ama çekilemeyecek kadar değil
tez zamanda kucağına alırsın inşallah cnmHerkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
amin cnm gozun aydin Rabbim bebise saglik versin insallahHerkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
Allah yardımcınız olsun canımHerkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?