2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hakkinda hayirlisi olsun cnm ama sezeryan daha zormus sonucta ameliyat onun iyilesme surecinde zor olur ama normal dogumun bende o dikisinden falan korkuyorum zamana biraktim hersryi bakalim ne olucak

bende aynı senin gibi düşünüyorum cnm hemen kesmesinler bunu doktorumada söylicem, bebeğin ilerde kansızlık çekmemesi için beklemesi gerekiyormuş o derece önemli yani..

İdil ne zaman doğum yaptı....sancısı mı suyu mu geldi... kaç haftalıktı ki o? sezeryan mı normal mi

İlki nasıldı öncesi ve sonrası çok ağrı yada sancı oldu mu
canım söyle anlatayım gece 1,5 ta karnım ağrımaya başladı meğer sancıymış o ama benim bunu farkettiğimde saat 4,5 tu eşimi uyandırdım dedim benim sancılarım geldi inanmadı tabi saat tuttu 5 dakika da bire düştü kv hemen duş al dedi ılık bir duş aldım 6,5-7 gibi hastaneye gittim.. hastaneye gittiğimde açılmam 8 cm olmuştu doktor 2 saate kadar doğum yaparsın dedi oğlumu kucağıma aldığımda 8:50 idi... kesi oldu ama ne o anı ne dikiş anını hatırlıyorum hiç ağrı sızı hissetmedim... ertesi gün tabii ki ağrın sızın oluyor ama çekilemeyecek kadar değil

Benim doğumum da sizinki gibi olur inşallah, kesi olmazsa çok şahane olur ama gerekliyse de yapacak bişey yok :)

Aidin salihi daha önce duymadım inceleyeyim bi ara faydası olacaksa

aa ne guzel masallah insallah yine boyle kolay olur sana cnm darisida bize

Maşallah yaa ne güzel olmuş işte tecrübeli annenelerden böyle duyunca daha bi gaza geliyorum inşallah bu seferki doğumunda böyle rahat olur ve rabbim bize de nasip etsin böylesini :)

sırf korku yüzündense nette biraz sezeryanın etkilerini araştır derim, bebek ters kordonu dolanmış veya sağlığını riske atıcak bi durum yoksa normal düşün derim ama karar senin tabiki..
http://www.haberturk.com/saglik/haber/604328-sezaryen-dogacak-cocuk-icin-de-zararli-mi bunuda bi oku cnm, ayrıca aidin salihin kitabında da bu konu ile ilgili bilgiler var ve ben bu kadar zararı olabileceğini hiç düşünmemiştim

Herkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..

günaydın canım benim kaç haftalık yaptı canım dualarımız onunla inş.allahın izniyle bebişinide alır sağ slaim döner evine
34+5 dogurdu canım insallah en yakin zamanda dönerler evlerine

kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
var canım sezeryan aklima geldikçe urperiyorum resmen ama cuma netleşecek normal olup olmayacağı çatı muayenesi olacak da

canım gözün aydın... geçmiş olsun... kızına da maşallah... umarım bir an önce kuvezden çıkarda kucağına alırsın...

ay ne güzel inşallah bunda da böyle olur :)

Cekirgee cim bu tarifi faceden bir arkadaş paylaşmisti belki sende yaparsın ben Allah izin verirse doğumdan sonra yapmayı düşünüyorum Arkadaşlar sizlerde yazın bence hem süt artiriyormus hem bebeğin gazina iyi geliyormuş

Eklentiler

• IMG_84151185304212.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 110
tez zamanda kucağına alırsın inşallah cnm

amin cnm gozun aydin Rabbim bebise saglik versin insallah

Allah yardımcınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…