2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normal dogumda İlla atıyorlar mi o kesiği
Bana da arkadaş diyor ablan gelecek mi doğuma, pansumana ihtiyacın olacak diyor
Dedim eşim var eşim yapmicak da kim yapicakcok şaşırdı neden anlamadım :)

Canım geçmiş olsun. Gözün aydın olsun. Güle güle büyüt bebeğini. Inşallah tez zamanda çıkar kuvezden.

Canım allah sağlıklı şekilde büyümeyi nasip etsin.kilosu iyiymis maşallah en kisa sürede eve çıkmanız dileğiyle. Dualarimiz sizinle

Normal dogumda İlla atıyorlar mi o kesiği
Bana da arkadaş diyor ablan gelecek mi doğuma, pansumana ihtiyacın olacak diyor
Dedim eşim var eşim yapmicak da kim yapicakcok şaşırdı neden anlamadım :)
Boşver milleti benim ablam ilk oğlunu normal doğurdu yanında ben vardım. Bana yaptirmadi pasumani eşine yaptırdı.

aşkolsun canım bizz neciyizzz..doğuran gidiyo valla bir Cekirgee sağolsun girip anatıyo olanları
Ben bu topik için yazmamıştım cnm konuştugum arkadaş tüp bebek topiginden o topikte tanıdık kimse kalmamış dedim.
yoksa daha dogurmayan çok kişi var burda hem dogsunlar bu seferde yeni topik açarız bebişleri büyütüyoruz diye

Geçmiş olsun . Allah bebeğine şifa versin. En kısa sürede kızınla kavuşursunuz.

canm bunu okuyunca doğurdun sandım yaaa bu ilk doğummuydu ? :) bende normal istiyorum bu arada

canm bunu okuyunca doğurdun sandım yaaa bu ilk doğummuydu ? :) bende normal istiyorum bu arada
:) evet canım bu ilk doğumumdu bende diyorum noluyo doğurmadım ben hahahahaah doğurucam elbet ama daha vakti var hele bi yapacaklarımı bitireyim ondan sonra inşallah

Canım Allah bağışlasın ikinize de sağlık versin. Nasıl kilosu fln solunım sıkıntısı olmadı dimi? Benm suyum az 35 gibi alabiliriz diyor doktor da merak ettim

Hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürler versin inşallah cnm. Tez zamanda nefes problemini de aşar inşallah minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…