- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Canım geçmiş olsun. Gözün aydın olsun. Güle güle büyüt bebeğini. Inşallah tez zamanda çıkar kuvezden.Herkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
Canım allah sağlıklı şekilde büyümeyi nasip etsin.kilosu iyiymis maşallah en kisa sürede eve çıkmanız dileğiyle. Dualarimiz sizinleHerkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
ben kendi pansumanımı kendim yapmıştım kimseye ihtiyaç duymadım..Normal dogumda İlla atıyorlar mi o kesiği
Bana da arkadaş diyor ablan gelecek mi doğuma, pansumana ihtiyacın olacak diyor
Dedim eşim var eşim yapmicak da kim yapicakcok şaşırdı neden anlamadım :)
Boşver milleti benim ablam ilk oğlunu normal doğurdu yanında ben vardım. Bana yaptirmadi pasumani eşine yaptırdı.Normal dogumda İlla atıyorlar mi o kesiği
Bana da arkadaş diyor ablan gelecek mi doğuma, pansumana ihtiyacın olacak diyor
Dedim eşim var eşim yapmicak da kim yapicakcok şaşırdı neden anlamadım :)
Ben bu topik için yazmamıştım cnm konuştugum arkadaş tüp bebek topiginden o topikte tanıdık kimse kalmamış dedim.aşkolsun canım bizz neciyizzz..doğuran gidiyo valla birCekirgee sağolsun girip anatıyo olanları
kıızzz bismillah ben daha doğurmadım o nerden çıktımerhaba kızlar nasılsınızidil-boris ve pitircik66 doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :)
Bencede insanın eşi olsun yanında yeter ilk dogumumdada herşeye eşim yardım etti benimdeBoşver milleti benim ablam ilk oğlunu normal doğurdu yanında ben vardım. Bana yaptirmadi pasumani eşine yaptırdı.
Geçmiş olsun . Allah bebeğine şifa versin. En kısa sürede kızınla kavuşursunuz.Herkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
ben kendi pansumanımı kendim yapmıştım kimseye ihtiyaç duymadım..
Aynen kızlar :) bakalım daha neler duyucamBoşver milleti benim ablam ilk oğlunu normal doğurdu yanında ben vardım. Bana yaptirmadi pasumani eşine yaptırdı.
evet doğurdu sanırım bebişi 4 günlük olduKızlarCekirgee doğurdu mu :)
Evet 4 gün oldu :)KızlarCekirgee doğurdu mu :)
evet 31 ocak taKızlarCekirgee doğurdu mu :)
Evet cnm biz aldık.eşimin dagıtması içinde aldık.hastane ve eve bunun yanına mavi beyaz drajede ekledimKızlar hastanede dağıtmak için bu çikolatadan alıcam:
http://www.cemreknikahsekeri.com/dekorlu-emzikli-melodi-cikolata-pmu949
eşim ofiste de bundan dağıtsa nasıl olur? fatmaipek almıştı sanırım
http://www.e-bebek.com/elit-its-a-girl-napoliten-kutu-270-gr_ELT-11016
canm bunu okuyunca doğurdun sandım yaaa bu ilk doğummuydu ? :) bende normal istiyorum bu aradacanım söyle anlatayım gece 1,5 ta karnım ağrımaya başladı meğer sancıymış o ama benim bunu farkettiğimde saat 4,5 tu eşimi uyandırdım dedim benim sancılarım geldi inanmadı tabi saat tuttu 5 dakika da bire düştü kv hemen duş al dedi ılık bir duş aldım 6,5-7 gibi hastaneye gittim.. hastaneye gittiğimde açılmam 8 cm olmuştu doktor 2 saate kadar doğum yaparsın dedi oğlumu kucağıma aldığımda 8:50 idi... kesi oldu ama ne o anı ne dikiş anını hatırlıyorum hiç ağrı sızı hissetmedim... ertesi gün tabii ki ağrın sızın oluyor ama çekilemeyecek kadar değil
:) evet canım bu ilk doğumumdu bende diyorum noluyo doğurmadım ben hahahahaah doğurucam elbet ama daha vakti var hele bi yapacaklarımı bitireyim ondan sonra inşallahcanm bunu okuyunca doğurdun sandım yaaa bu ilk doğummuydu ? :) bende normal istiyorum bu arada
Canım Allah bağışlasın ikinize de sağlık versin. Nasıl kilosu fln solunım sıkıntısı olmadı dimi? Benm suyum az 35 gibi alabiliriz diyor doktor da merak ettimcanım söyle anlatayım gece 1,5 ta karnım ağrımaya başladı meğer sancıymış o ama benim bunu farkettiğimde saat 4,5 tu eşimi uyandırdım dedim benim sancılarım geldi inanmadı tabi saat tuttu 5 dakika da bire düştü kv hemen duş al dedi ılık bir duş aldım 6,5-7 gibi hastaneye gittim.. hastaneye gittiğimde açılmam 8 cm olmuştu doktor 2 saate kadar doğum yaparsın dedi oğlumu kucağıma aldığımda 8:50 idi... kesi oldu ama ne o anı ne dikiş anını hatırlıyorum hiç ağrı sızı hissetmedim... ertesi gün tabii ki ağrın sızın oluyor ama çekilemeyecek kadar değil
Hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürler versin inşallah cnm.Herkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?