- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
canım bu anlattığım olay 9 yıl önceydi... şu an doğum yapmış değilim yaniCanım Allah bağışlasın ikinize de sağlık versin. Nasıl kilosu fln solunım sıkıntısı olmadı dimi? Benm suyum az 35 gibi alabiliriz diyor doktor da merak ettim
Pardon canm yaa.. geriden takip edince böyle oluyor :) inşallah şimdiki doğumun rahat ve zamanında olur ozman :)canım bu anlattığım olay 9 yıl önceydi... şu an doğum yapmış değilim yani
sanırım belirtmem lazımdı herkes doğurdum sanıyo yaaa
Ebebegin internet sitesinde yok yada ben bulamadım.ama bandırmada bir çikolata dükkanı buldum okadar çoktuki bu çikolata lar.sanırım normal çikolatacılardada bulunurSu elit inkinden ben de istiyordum farksepeti diye bir sitede vardı ama geri cevap vermediler,kaldı öyle.
E bebekte var mi su an acaba?
Insallah bir an once topatlar kendini bebgin evinize gidersiniz hem gecmis hem de hayirli olsunHerkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
aslı işyerinde olması gerekmez mi? bilemedimaslı bizde kalmıyormu? arkadaşım mail attı direk raporu muhasebeye
Afiyet olsunyavaş yavaş yemeğe gideyim... acıktık karnımızı doyuralım dimi...
yemekten sonra görüşürüz
merhaba kızlar nasılsınız @idil-boris vepitircik66 doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :)
Göbek kordonunu kesmezlerse bebek aglamazki cnm kucagınada yetişmez hemBen de epidural istemiyorum, vajinal kesi de istemiyorum. Sancımı da mümkün mertebe evde beklycem, suyumuz gelse bile dakikalar içinde hastanede olmamızı gerektirecek denli ciddi vakalar çok çok çok azmış. Hastanede ebelerin sabırsız ellerinde direk kesi atmaları en istemediğim şey olurdu. Bi de bebeğim doğduğunda onu hemen kucağıma versinler ve göbek kordonunu birkaç dakika kesmesinler istiyorum. Üniversite hastanesinde doğum yapacağım. Bakalım bu dediklerim olacak mı? :)))
Göbek kordonunu kesmezlerse bebek aglamazki cnm kucagınada yetişmez hem
ben isteyenlerdenim:) ama ileriki kontrollerde ne olur bilinmez dedi doktorum..kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
Merhaba canim. Seni tebrik ediyorum oncelikle, Allah buyutmeye nasip etsin..atlatmissin cok sukur. Bana Mamma Milk Maker diye bir damla coooook onerildi sut yapiyormus, eczanelerde bulunurmus, internetten de siparis yapabilirsin. Fiyati 17 civari. Belki sifasini gorursun...Bende Karha'nın dediği kimyon çayına başlıcam
Sütü artırıyo ve bağırsakları çalıştırıyo demişti ya
Eşim gitti aktardan almaya adam deiş ki süt lazım galiba
Demek baya meşhurmuş biz bilmiyomuşuz
Daha siftah yapmadım, iyi gelirse yazarım
cnm gözün aydınn.. en kısa sürede yawruna kavuşur inş cnm..Herkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
ben de bakayım burda normal çikolata satan yerlere.Ebebegin internet sitesinde yok yada ben bulamadım.ama bandırmada bir çikolata dükkanı buldum okadar çoktuki bu çikolata lar.sanırım normal çikolatacılardada bulunur
Ayy biraz erken mi onunki de::) bişi değil mart anneleri topiğin hakkını veremicez biz ya:) şubatta bitirecez sanırım :)canım 09 marttı doğum tarihi idilin sanırsan dün yapmış canım başkada bilgim yok
Canım hayırlı uğurlu olsun... İnşallahhh güçlü bir bebek olur ve anneciğinin kollarına gelir hemen.. sen nasılsın.. ?Herkese merhabalar arkadaşlar ... Dün akşam işten çıkıp eve geldim ve nişan olayı oldu apar topar hastaneye geldik nst de sancılarım çıktı suyumda gelmeye başlayınca ve minik kuzum ters olduğu için spinal sezaryan oldum bu arada bebeğim 34+5 haftalıktı 2510 gr doğdu küvezde aldılar nefesle alakalı olarak dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ..
ayy bende dedim bu kız daha yeni yazdı ne ara doğurdu diye :) pıtırcıkkkkkkıızzz bismillah ben daha doğurmadım o nerden çıktı
doğurdu çekirge:) ocak annesi oldu:)Kızlar @Cekirgee doğurdu mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?