2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah bağışlasın ikinize de sağlık versin. Nasıl kilosu fln solunım sıkıntısı olmadı dimi? Benm suyum az 35 gibi alabiliriz diyor doktor da merak ettim
canım bu anlattığım olay 9 yıl önceydi... şu an doğum yapmış değilim yani
sanırım belirtmem lazımdı herkes doğurdum sanıyo yaaa

Su elit inkinden ben de istiyordum farksepeti diye bir sitede vardı ama geri cevap vermediler,kaldı öyle.
E bebekte var mi su an acaba?
Ebebegin internet sitesinde yok yada ben bulamadım.ama bandırmada bir çikolata dükkanı buldum okadar çoktuki bu çikolata lar.sanırım normal çikolatacılardada bulunur

Insallah bir an once topatlar kendini bebgin evinize gidersiniz hem gecmis hem de hayirli olsun

Göbek kordonunu kesmezlerse bebek aglamazki cnm kucagınada yetişmez hem

Merhaba canim. Seni tebrik ediyorum oncelikle, Allah buyutmeye nasip etsin..atlatmissin cok sukur. Bana Mamma Milk Maker diye bir damla coooook onerildi sut yapiyormus, eczanelerde bulunurmus, internetten de siparis yapabilirsin. Fiyati 17 civari. Belki sifasini gorursun...

cnm gözün aydınn.. en kısa sürede yawruna kavuşur inş cnm..

Ebebegin internet sitesinde yok yada ben bulamadım.ama bandırmada bir çikolata dükkanı buldum okadar çoktuki bu çikolata lar.sanırım normal çikolatacılardada bulunur
ben de bakayım burda normal çikolata satan yerlere.
olmadı başka alternatif düşünücez.ama lokum istemiyorum,lokumu olursa mevlit için düşünüyorum.

Canım hayırlı uğurlu olsun... İnşallahhh güçlü bir bebek olur ve anneciğinin kollarına gelir hemen.. sen nasılsın.. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…