2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hastahanedeyim acilde.doktor hanım sezeryandeymiş.hemşire parćaya baktı.doktoru aradı kan pıhtısı dedi ama.ultrasona giricem gelince.dua edin allah rızası için çok korkuyorum kızlar.

Rabbim tez vakitte kucagina alacagin saglikli bi bebek nasip etsin ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar sağolun hepiniz..fatma senin durum nasıl arkadaşım kanaman.

Kotu canim sabaha kadar uyumadim bel agrisindan kanamamsa hep kirmizi ...Allah bilir canim artik insallah digerleri dileklerine kavusurlar ben daha forma girmek istemiyorum iii sabahlar herkese...

Ben sana kiyamamnmmm sen benim umudumdun ..oyle uzuldum ki anlatamam .cok gecmis olsun arkadasim

geçmiş olsun cnm rabbim sanada annelik duygusunu en kısa zamanda yaşatsın inşallah...

Allah razı olsun hepinizden kızlar..odadayım kürtajım oldu..narkoz verdiler azıcık..ayıldım şimdi...rahmimi değil sanki ruhumu boşalttılar..allahım bana dayanma gücü ver..senden gelen herşeyin başımın üstünde yeri var...beni çaresiz dermansız bırakma...sadece beni değil senden imdat bekleyen yardım isteyen her kuluna yardım eyle..bizlere şifa eyle..evlerimiz hanelerimiz cıvıl cıvıl evlat sesleriyle dolsun rabbim.

Amin Rabbim sesini duyar duani cevapsız koymaz insallah çok geçmiş olsun.

Ben sana kiyamamnmmm sen benim umudumdun ..oyle uzuldum ki anlatamam .cok gecmis olsun arkadasim

Hala umutlu ol..umudunu yitirme benim için.bebişine sıkı sıkı tutun konuş onla...o doğacak canım ve onu bemin yerimede öpüp koklayacaksın annesi...

Çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin çok zor bende yaşadım aynı duyguları Rabbim yardımcınız olsun bir daha yaşatmasın inşallah

Canım benim çok geçmiş olsun arada girip takip edebiliyorum bende ama senin bebeğini kaybettiğini okuyunca çok üzüldüm çok Rabbim sabır versin kendini yıpratmamaya çalış elinden geldiğince hayırlısı diye dua etmiyor muyuz hep Rabbim hayırlısı böyleymiş bunu vermiş sağlıklı olmayan bebekler düşükle sonuçlanırmış üzülme bitanem çok öpüyorum seni Allah'a emanet ol inşallah

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Duana yürekten âmin diyorum Rabbim bu acıyla ettiğin duaları kabul etsin inşallah.Çok üzgünüm çok

Rabbim dualarini kabul etsin ne guzel dualar etmissin oyle Allah im sana cok cok guzel günler nasip etsin dualarımiz seninle canim sen guclu bi kadinsin ve inancli bi kadinsin hersey guzel olacak

Canim cok uzuldum allah dayanma gucu versin. Nekadar guclusun allah bu gucunu mukafatsiz birakmayacaktir.dualarim seninle

dayanağımız Allah...rabbım sabır ve selamet versinrabbim gönlüne ferahlık versin acıını dindirsin...

Allah sabır versin lütfen umudunu kaybetme Allah tan umud kesilmez canım..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım yazdıklarını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım. yaşadıklarım geldi aklıma. Allah sabır versin zor bir durum. bu 3. kaybınmış kardeşim genetik arştırma yapılması gerek. Allah'ım tez zamanda tekrar sevindirsin inşallah

Çok üzgünüm kizlar sizin icin Rabbim tez zamanda yeniden mujdelesin sizi bu acilarinuz gelmiş geçmiş olsun olsun hic kimse yeniden yasama sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…