2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım cok geçmiş olsun..Allah sabır versin..Dilerim tez zamanda her şey gönlünce olur

duana yürükten amin diyorum canım çok şükürlü şuurlu insanlarız herşeyin Rabbimizden geldiğini biliyoruz veren de o, alanda o. tez vakitte inşallah hayırlısından, sağlıklısından,ayıpsız,özürsüz bir evlat nasip etsin sana kucağına aldığında bu üzüntüleri unuttursun sana şu mübarek günde dualarım seninle

sabah uyanır uyanmaz aklımdaydın inan,dedin inşallah birşey olmamıştır,direk bilgisayarın başına oturdum, şu an yazdıklarını okuyunca acını yüreğimde hissettim,gözlerim doldu,rabbim sabır versin. kendini bırakma,dediğin gibi rabbimden gelen her sıkıntının başımızın üstünde yeri var...kendine çok iyi bak.

Canım benim ya en son yazdıklarına cevap yazmıştım ama bir de burdan bakayım dedim çok üzüldüm. Okurken gözlerim doldu acını bir an olsun içimde hissettim. Allahım sana inşallah tattırsın bu duyguyu nolur nolur nolur dualar ediyoruz sana. Güzel dileklerin inşallah seni de bulsun en hayırlı zamanda. Rabbim bu dünyada da meleklerine kavuştursun seni...

Kızlar bana bişey soyleyin Egerki bebeğin kalp atışı durursa nasıl anlaşılır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Odami kanamayla belli eder kendini

Sadece ultrasonda anlaşılır bebeğin kalp atışı ve kan akışı olmaz ultrasonda kalbi hareketsiz gözükür

Bende çok korkuyorum bugün doktora gidicem iki gündür sag kasigim ağrıyor bide hafiften sisiyo gibi oluyor sag kasigim ondan korkuyorum acaba kötü bişey varda buda belirtimi diye

Amin cumlemiz sağlıklı yavrular a kavusuruz insallah

Amin cumlemiz sağlıklı yavrular a kavusuruz insallah

Canım sendemi bebeğini kaybettin ne oluyor bize böyle bende sizden azıcık kafamdaki sorular a cevap alırım diye girdim ama okuduklarima çok üzüldüm Allahım tez zaman da hayırlı sağlıklı bebekler nadip eder inşallah çok geçmiş olsun canım

Rabbim sabır versin tez zamanda sağlıkla hayırlakucağına alacağın evlat nasip etsin çok üzüldüm arkadaşım

kızlarr rabbim nasip ederse inşallah bende mart annesi olacağım rabbimm herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin bu arada anne olmak isteyen tüm kardeslerimize de dua edelim inşallah onlar da bu duyguyu en kısa zamanda tadar..

Bende ayni seyden korkuyorum istanbula anneme geldim migdem bulantim sanki gitti bianda hafiftende sancim var endiselenmeye yermi ariyorum yoksa bisimi oldu ayirt edemiom artik

Bende ayni seyden korkuyorum istanbula anneme geldim migdem bulantim sanki gitti bianda hafiftende sancim var endiselenmeye yermi ariyorum yoksa bisimi oldu ayirt edemiom artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…