2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese. artık doğum yapmayanlar olarak azınlıkta kalıcaz bu gidişle kimse martı beklemeyecek :) salı günü doktorumla konuştuk beni baya bi normal doğum için motive etti. başından sonuna annenle yanında olurum elimden gelen her şeyi yaparım dedi. bakalım inşallah normal istiyorum ben de. allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

Benimde öyle sol tarafım çürüdü artık diyorum, doktoruma dedim fizik tedaviye yönlerdirdi ordaki doktorda 3 gün gelmen gerek dedi çalıştığımı ve gelemeyeceğimi söyleyince evde yapabileceğim bikaç hareket gösterdi ve bende artık sağıma dönüyorum yoksa uyuyamıyorum

canım ayaklarımı hard diskin üzerine uzatıyorum walla başka bişi konmuyo masanın altına ama yine de şişiyor ki her gün sabah kalktığımda şişliği inmiş oluyordu... dün sanırım evde temizlik yapılırken ayakta çok durdum sonrasında kp in yanında ayaklarımı uzatamadığım için çok salladım onlarda etken oldu sabah kalktığımda şişti hala bakalım yine uzattım ayaklarımı oturuyorum ama bu bir işkence ya

Annem dedi ki kimseye bakma doğum tabi kolay değil ama abartildigi gibi de değil..
kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum artık..
bi kaç saat dayanip kavuscaz bebeklerimize INSAALLAH..

Annem dedi ki kimseye bakma doğum tabi kolay değil ama abartildigi gibi de değil..
kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum artık..
bi kaç saat dayanip kavuscaz bebeklerimize INSAALLAH..
inşallah meltem inşallah artık kavuşmakta istiyorumm
merakta ediyorumm duygularım çok karışıkk ..

ne tür hareketler bunlar canım, internetten ulaşabilir miyim? ben de deneyeyim bu akşam? işe giderken fizik tedavi zor. hem sakıncalı da olabilir, gerek yok bence.

günaydin kizlar ve bebisleri
bu gecede kalca agrisindan pek uyuyamadim sag kalcam cok agridi üstüne yatamadim
o kalça ağrısı bende de var ya( kalça kemiklerim mi kalçadaki kaslar mı anlayamıyorum ama yürürken beni zorluyor... bacağıma doğru da geliyor.. biri çatı genişlemesi yapıyor o kalça ağrıların inşallah normal doğum için bize yararı olur bu ağrıların...

Herkese Selaaaam

Ben Salı gününden beri evdeyim... yerime biri başlamıştı... 1 hafta oldu sen gelme artık nasıl olsa biri başladı bişey yapmıyorsun soğuk yağmur... peki dedim...Evdeyim anlayacağınız :)

Herkesler iyi mi ... doğum yapan falan varmı ?

Su an kuafordeyim. Artik dayanamdimm sacimi boyatiyorum. Inşallah senin her sey yolunda gider
normal boya ile boyatıyorsunuz dimi?
ben de artık doğumdan sonra boyatırım ama eşim ona bile kızıyor emzirirken çocuğa geçicek diye.

Allah yardımcın olsun neyse ki az kaldı izninize.

bendede var kızlar o kalça ağrısı... özellikle sağ tarafım uzun süre oturdukdan sonra kalkınca bi topallıyorum... gebelikten tamamenn..

günaydn hanımlarr..
gece bende rüyamda doğum yaptğmı gördüm o kadar gerçekçiydiki.. bende ebe arıyrm inat ediyrm bu bebek normal doğacak diye ve doğumumu çok kolay bi şeklde yaşıyrm rüya ama resmen çocuğn çıkışını bile hissedyrm..
sanrm çok fazla düşünr oldum sezeryan hiç istemyrm ama bebeğm çok kilo alıyr sezeryan olabilirim bu gidişle gerçekten çok korkyrm sezeryandan
Rabbim hayrlısını nasip etsin tabiki.. ama bebeğimn çok kilo alması hem sevndrrken hem korkutyr
karnım günden güne çok büyüyor daha önceki kontrolümde de bebeğimn çok kilolu olabileceğini söylemşti doktor

oohh ne güzel keşke bana da öyle deseler..
idil boris yapmış dün bende yoktum sabah gördüm..

Guuunnaaaaayyydiiiinnnn hamişler ve bebişleriiiiiiiiiiii nasilsiniz? Dün gece de bunlarla uğraştım, üretime devam (o kadar uğraşmaya fotolar ters yükleniyor idare ediniz:))

Eklentiler

• 20150205_012115.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 115
  • 20150205_022054.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…