- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
aynen canımm all bendende o kadra:-((Eveett geldik yine masa başına
Benimde öyle sol tarafım çürüdü artık diyorum, doktoruma dedim fizik tedaviye yönlerdirdi ordaki doktorda 3 gün gelmen gerek dedi çalıştığımı ve gelemeyeceğimi söyleyince evde yapabileceğim bikaç hareket gösterdi ve bende artık sağıma dönüyorum yoksa uyuyamıyorumgünaydın kızlar.. sizlerin de sürekli sol tarafa uyumaktan sol kaburgalarınız kırılacak gibi ağrıyor mu? nasıl durursam durayım geçmiyor bir türlü. çok zormuşnasıl bi egzersiz yapabilirim ki bu ağrıyı azaltmak için? (artık sağ tarafıma da uyuyorum mecburen)
Su an kuafordeyim. Artik dayanamdimm sacimi boyatiyorum. Inşallah senin her sey yolunda giderGünaydınlar anneler ve tatlı bebişlerNasılsınız biz az sonra NST için hastaneye gidicez sizler napıyorsunuz?
masa başı da zor.ayaklarımı salıp 1 saat oturunca hemen şişiyorlar benim,o yüzden misafirliğe fln gitmiyorum artık
sizin tabure üstünde tutmanız lazım hep
ben konuşuyorum bebişle gel artık diyorum anlıyor mu acaba :)
ben de normal kısmetse
bende izne ayrılmayı bekliyorum dip boyası yaptırıcam inşallah doktorumla konuşup... böyle olmuyo artıkSu an kuafordeyim. Artik dayanamdimm sacimi boyatiyorum. Inşallah senin her sey yolunda gider
Annem dedi ki kimseye bakma doğum tabi kolay değil ama abartildigi gibi de değil..büyüdü teyzesi cumartesi günü gideceğimm..
dönerken falan canımı acıtıyoo
inşallah normal olurum da anlatırımm
dün markete çıkayım dedim annemler ev temizlerken
benim yaşlarda bir kız bebeği 3 aylık falan güneşten yararlansın diye çıkardım dedi
neyse sohbet muhabbet ettik normal doğum yapmışş aşırı zor ama sonrasında
inan bana eve gelip herşeyi kendim yaptım dedi duşumu aldım
yemeğimi yaptım çamaşır bile astım dedi bol bol dua ett
annesin zoru başarırsın korkma inan ki çok keyifli dedi
böyle anlatılınca bana azim geliyoo ama bilemiyorum hayırlısı..
inşallah meltem inşallah artık kavuşmakta istiyorummAnnem dedi ki kimseye bakma doğum tabi kolay değil ama abartildigi gibi de değil..
kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum artık..
bi kaç saat dayanip kavuscaz bebeklerimize INSAALLAH..
ne tür hareketler bunlar canım, internetten ulaşabilir miyim? ben de deneyeyim bu akşam? işe giderken fizik tedavi zor. hem sakıncalı da olabilir, gerek yok bence.Benimde öyle sol tarafım çürüdü artık diyorum, doktoruma dedim fizik tedaviye yönlerdirdi ordaki doktorda 3 gün gelmen gerek dedi çalıştığımı ve gelemeyeceğimi söyleyince evde yapabileceğim bikaç hareket gösterdi ve bende artık sağıma dönüyorum yoksa uyuyamıyorum
Bebek bezleri hep bu fiytta zaten baktm gecen gun
o kalça ağrısı bende de var yagünaydin kizlar ve bebisleri
bu gecede kalca agrisindan pek uyuyamadim sag kalcam cok agridi üstüne yatamadim
ooh şimdiden sıhhatler olsun :)Su an kuafordeyim. Artik dayanamdimm sacimi boyatiyorum. Inşallah senin her sey yolunda gider
normal boya ile boyatıyorsunuz dimi?Su an kuafordeyim. Artik dayanamdimm sacimi boyatiyorum. Inşallah senin her sey yolunda gider
Allah yardımcın olsun neyse ki az kaldı izninize.canım ayaklarımı hard diskin üzerine uzatıyorum walla başka bişi konmuyo masanın altına ama yine de şişiyor ki her gün sabah kalktığımda şişliği inmiş oluyordu... dün sanırım evde temizlik yapılırken ayakta çok durdum sonrasında kp in yanında ayaklarımı uzatamadığım için çok salladım onlarda etken oldu sabah kalktığımda şişti hala bakalım yine uzattım ayaklarımı oturuyorum ama bu bir işkence ya
o kalça ağrısı bende de var ya( kalça kemiklerim mi kalçadaki kaslar mı anlayamıyorum ama yürürken beni zorluyor... bacağıma doğru da geliyor.. biri çatı genişlemesi yapıyor o kalça ağrıların inşallah normal doğum için bize yararı olur bu ağrıların...
Ben doğumu bekliyorum hem kestiricem hemde boyatıcam gerçi şuan doğal ombre gibi oldu :))Su an kuafordeyim. Artik dayanamdimm sacimi boyatiyorum. Inşallah senin her sey yolunda gider
günaydn hanımlarr..Gunaydin annisler, gece ruyamda dogum yapiyordum cok tuhafti burdakilerden cok etkilenmisim evdeydim ve dogum baslamisti annem ve teyzem yanimda evde dogum yapacam korkuyorum kardesimin esi ebe onu cagiriyorum sen gel dogumu sen yaptir diye cunku o calistigi hastanede tek basina birsuru dogum yaptirmis ona guveniyorum, o gelene kadar evde dolasiyorumki dogumu yavaslatayim yetissin diye
Insallah hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza alabiliriz
Herkese Selaaaam
Ben Salı gününden beri evdeyim... yerime biri başlamıştı... 1 hafta oldu sen gelme artık nasıl olsa biri başladı bişey yapmıyorsun soğuk yağmur... peki dedim...Evdeyim anlayacağınız :)
Herkesler iyi mi ... doğum yapan falan varmı ?
oohh ne güzel keşke bana da öyle deseler..
idil boris yapmış dün bende yoktum sabah gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?