2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen ne zaman istersen yazdırıp raporunu çıkabiliyosun cnm, bi süresi fln yok rahatsızlanmışta olabilirsin yada ani doğumda olabilir 8 aydırda hamile olduğun biliniyo sonuçta ona göre alsalarmış tedbirini

günaydın hamişler hafta sonuna az kaldııı ve bu haftayı saymazsak son 1 haftam kaldı benimde işten ayrılmama

ayyyy hadi bakalım benimde yarın randevum var öğleden sonra belli olcak sezeryan günüm))

iznini mi başlatcan canım benimmm

Gunaydin annisler, gece ruyamda dogum yapiyordum cok tuhafti burdakilerden cok etkilenmisim evdeydim ve dogum baslamisti annem ve teyzem yanimda evde dogum yapacam korkuyorum kardesimin esi ebe onu cagiriyorum sen gel dogumu sen yaptir diye cunku o calistigi hastanede tek basina birsuru dogum yaptirmis ona guveniyorum, o gelene kadar evde dolasiyorumki dogumu yavaslatayim yetissin diye
Insallah hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza alabiliriz

Günaydın kızlar, bi kaç gündür sanki alışkanlık oldu saat 8 gibi uyuyorum 9 da uyanıyorum, bu seferde gece yarısına kadar oturuyorum eşim de antreman oluyo şimdiden sana diyo :)

Ben en fazla 2 hafta diyorum.lohusalık psikoloji zor çünkü onlar herşeye atlıyor ama sen kendin giydirmek bakmak uyutmak altını degiştirmek istiyorsun.birde sürekli şunu yap bunu yap demeleride can sıkıcı
Sen bu konuda tecrübelisin fatmaipek, ilk olduğu için baş edebilirim diye düşünüyorum lohusa psikolojim nasıl olacak bilmiyorum:) ama şuda var kv ile aramız iyi kendisi gerçekten çok anlayışı birazda ona güveniyorum sanırım :)

Son düzenleme:
Canım senin planlı sezeryan. Daha önceden sezeryan mı olmuştun yoksa senin tercihin mi ?

Bebegn esyalryla kendimnkleri ayni cantya koydum ama ayirsammiki. 2 canta yapmk daha mi ii olur sizce ?
Çantan büyükse sorun olmaz bence sadece bebeğin doğumdan sonra giyeceğini ayrı koyarsın olur, ben ayrı yaptım bebeğinkileri kendi çantasına koydum benimkileride küçük bi çantam vardı ona valizlerim çok büyük o yüzden ayrı yaptım ben

bn süt sağmak için makine almadım kızlar ya onu bebiş doğmadan almamız mı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…