sen ne zaman istersen yazdırıp raporunu çıkabiliyosun cnm, bi süresi fln yok rahatsızlanmışta olabilirsin yada ani doğumda olabilir 8 aydırda hamile olduğun biliniyo sonuçta ona göre alsalarmış tedbiriniGünaydın kızlar yine iş bası artık bu cuma son olucak dün müdürüme yarın başlatıcam dedi yok bekle biraz daha dedi ama dahada beklemek istemiyorum cunku degmiyor burası belli bi süresi yok dimi bildirim yapmanın
ayyyy hadi bakalım benimde yarın randevum var öğleden sonra belli olcak sezeryan günümevet canım benimde şubat sonu 23 üne gün verdi dr. doğum için
benim doğumun olduğu gün :) 23 ünde doğacak inş. alah izin verirse bizim kuzu da ...
burdada öyle benim doğumu düşündüğüm hastanede normal 550 sezeryan 600 herhangi bi ek ücretde yokmuş :)
herşey gelck başımıza kızalar napalım sağlık olsunnHaYaTSIN bende hapşururken kaçırdım bi kaç kere o egzersizleride arada çişimi yaparken yapmaya çalışıyorum aklıma geldikçe
iznini mi başlatcan canım benimmmGünaydın kızlar yine iş bası artık bu cuma son olucak dün müdürüme yarın başlatıcam dedi yok bekle biraz daha dedi ama dahada beklemek istemiyorum cunku degmiyor burası belli bi süresi yok dimi bildirim yapmanın
hayırlısı olsun. sezaryan isteyenler günlerini biliyor. bizimki ise süpriz.ayyyy hadi bakalım benimde yarın randevum var öğleden sonra belli olcak sezeryan günüm))
evet canımiznini mi başlatcan canım benimmm
Sen bu konuda tecrübelisin fatmaipek, ilk olduğu için baş edebilirim diye düşünüyorum lohusa psikolojim nasıl olacak bilmiyorum:) ama şuda var kv ile aramız iyi kendisi gerçekten çok anlayışı birazda ona güveniyorum sanırım :)Ben en fazla 2 hafta diyorum.lohusalık psikoloji zor çünkü onlar herşeye atlıyor ama sen kendin giydirmek bakmak uyutmak altını degiştirmek istiyorsun.birde sürekli şunu yap bunu yap demeleride can sıkıcı
Canım senin planlı sezeryan. Daha önceden sezeryan mı olmuştun yoksa senin tercihin mi ?şehirden şehire değişiyor sanırım doğum fiyatları annemler de ilçede oturuyor orda bile 1300 demişler doğuma yine burası uygun ya doğuma hazırlık bebeğin masrafları derken baya harcama yapılıyor ister istemez,bari doğumçokpahalı olmasın dimi
Çantan büyükse sorun olmaz bence sadece bebeğin doğumdan sonra giyeceğini ayrı koyarsın olur, ben ayrı yaptım bebeğinkileri kendi çantasına koydum benimkileride küçük bi çantam vardı ona valizlerim çok büyük o yüzden ayrı yaptım benBebegn esyalryla kendimnkleri ayni cantya koydum ama ayirsammiki. 2 canta yapmk daha mi ii olur sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?