2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlara vesile olsun inş. Bebislerimiz hayırlısıyla sağ salim doğar inş. Ben artık şeklini geçtim sağlıkla kavuşalimda başka bişi istemiyorum. O da benim korkumdan

Günaydın kızlar oğlumu kv bıraktım evi toplayayim guya evdeyim ama artık doğru düzgün iş yapmıyorum. Hoş yapsamda oğlum için 2 dk dağıtmak. Bende saldim cayira mevlam kayira. Evde olmak çok sıkıcı imiş. Zaman geçmiyor. Dışarı ciksam hemen yoruluyorum. bugün saat 2 de randevum var yeni dr tanisacagim.

günaydın hamişler hafta sonuna az kaldııı ve bu haftayı saymazsak son 1 haftam kaldı benimde işten ayrılmama

İzin için tam 37 yi doldurmak gerekiyor ya siz önceden mi ayrılmaya karar verdiniz.

Olmaz cnm kafana takma hic yapan arkadaslarim var biz calismaya devam rttigimiz surece sorun yok okul vardida biz mi gitmedik

ne tür hareketler bunlar canım, internetten ulaşabilir miyim? ben de deneyeyim bu akşam? işe giderken fizik tedavi zor. hem sakıncalı da olabilir, gerek yok bence.
Nette daha önce baktımlarım direk hamile egzersizi diye geçiyo, söylediğimde onları da yapabilirsin dedi, egzersizimde sırtüstü yatıyosun kollar yanda önce sağ sonra sol kolunu düz bi şekilde baş tarafına gelecek şekilde on kez açıp kapatıyosun, aynı şekilde bacaklarını yukarı aşağı, yine yatar halde dizlerini kendine doğru büküp her iki bacağını da sağa sola hareket ettiriyorsun sonra ayrı ayrı sağ bacağını sağa sol bacağını sola doğru,ayağa kalkıyorsun ellerini kalçana koyup kalçanı sıkıp bırakyorsun bikaç tane daha varda onları nasıl anlatacağımı bilemedim bunları günde 3 defa ve her haraketi 10 kez yapıyosun umarım anlatabilmişimdir :)

Bende kalkıp bir süpürge yapmayı deneyeyim bakalım ne kadar başarılı olucam...

İzin için tam 37 yi doldurmak gerekiyor ya siz önceden mi ayrılmaya karar verdiniz.
37 doldurmaya gerek yok cnm 32den sonra istediğin günde bozdurabiliyosun çalışır raporunu 37yi beklemek şart değil, ani gelişen sağlık durumu olabilir sonuçta o yüzden çalışır raporu aldın mecbur 37yi bekliceksin diyemez kimse

canım benim 37. haftam 23 Şubatta doluyor... ben haftaya full gelicem sonraki haftada 3 gün gelicem 2 gün patrondan izin almak istiyorum... pazartesi günü de gidip çalışamaz raporumu alıcam inşalah

bende öyle cnm duramıyorum solda sağa dönüyorum

Guuunnaaaaayyydiiiinnnn hamişler ve bebişleriiiiiiiiiiii nasilsiniz? Dün gece de bunlarla uğraştım, üretime devam (o kadar uğraşmaya fotolar ters yükleniyor idare ediniz:))
ellerine sağlık bende bu şeklde yapmak istyrm tüllerim artmştı bendeki tül beyaz güzel olur mu ki?
bi de şimdiden hazrlyrsn bayatlamaz mı? bayatlamazsa bende yapaym

hamur işi kilo aldırıyomuş cnm yiyosan bırak bence, bende bi ara sabah poğçayla kahvaltı yapıyodum doktorum direk bunu sordu bana evet dedim ondan kilo alıyo 4ü geçmesin kilosu normali engeller dedi bi aydır artık 1dilim ekmek peynir zeytn öle kahvaltı yapıyorum

Hayırlara vesile olsun inş. Bebislerimiz hayırlısıyla sağ salim doğar inş. Ben artık şeklini geçtim sağlıkla kavuşalimda başka bişi istemiyorum. O da benim korkumdan
amin cnmm.. o korku bende de var ama hiç düşünüp strese girmemeye çalışyrm yoksa işin içinden çıkamyrm her detayı düşününce.. olumlu düşünmekte bol bol dua etmekte fayda var..

Kızlar ya şimdi şu etiketlere bakıyorum da hastanede dağıtmak için kullanacağım süslerin üzerine "Gökay Doğdu Görkem Abi Oldu" gibi bişi yazdırsam nasıl olur ? ya da bunun gibi ne yazdırabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…