evet öyleymiş.. ama merve de piyasada bu fiyatta zaten dedi. bi araştcam ona göre alrm diyrm uygunsa bi kaç paketa101 deki molfixler 15.50 tl mi ben mi yanlış gördüm yahu
Hayırlara vesile olsun inş. Bebislerimiz hayırlısıyla sağ salim doğar inş. Ben artık şeklini geçtim sağlıkla kavuşalimda başka bişi istemiyorum. O da benim korkumdangünaydn hanımlarr..
gece bende rüyamda doğum yaptğmı gördüm o kadar gerçekçiydiki.. bende ebe arıyrm inat ediyrm bu bebek normal doğacak diye ve doğumumu çok kolay bi şeklde yaşıyrm rüya ama resmen çocuğn çıkışını bile hissedyrm..
sanrm çok fazla düşünr oldum sezeryan hiç istemyrm ama bebeğm çok kilo alıyr sezeryan olabilirim bu gidişlegerçekten çok korkyrm sezeryandan
Rabbim hayrlısını nasip etsin tabiki.. ama bebeğimn çok kilo alması hem sevndrrken hem korkutyr
karnım günden güne çok büyüyor daha önceki kontrolümde de bebeğimn çok kilolu olabileceğini söylemşti doktor
Günaydın kızlar yine yeniden sabah oldu bakalım bugün nasıl geçecek dün ayaklarım şişmişti hergün sabah uyandigimda sisligi inmiş oluyodu ama bugün bileklerim sis uyandım aksama kadar nolur bilmiyorum halbuki işyerinde de sürekli yüksekte tutarak oturuyorum 1 hafta kaldı hayirlisiyla izne ayrilmama sabırsızlıkla bekliyorum walla artık
günaydın hamişler hafta sonuna az kaldııı ve bu haftayı saymazsak son 1 haftam kaldı benimde işten ayrılmama
bende almadım sütüm olucakmı bilmiyorum çünkü, yetmezse boşa alınmış olurbn süt sağmak için makine almadım kızlar ya onu bebiş doğmadan almamız mı lazım
Olmaz cnm kafana takma hic yapan arkadaslarim var biz calismaya devam rttigimiz surece sorun yok okul vardida biz mi gitmedikınsallah oyledir ben bizim memura sordum o da bilmiyor mem e soracaktı ama face grubunda biri yazmış oyle olmaz yonetmelik var diye ben de senin yazdıgın gibi dusunuyorum sonucta 32. haftanın semestra denk gelmesi benim sorunum degıl okul olsaydı zaten calısacaktık ınsallah bi prb olmaz tesekkurler cevap için
Nette daha önce baktımlarım direk hamile egzersizi diye geçiyo, söylediğimde onları da yapabilirsin dedi, egzersizimde sırtüstü yatıyosun kollar yanda önce sağ sonra sol kolunu düz bi şekilde baş tarafına gelecek şekilde on kez açıp kapatıyosun, aynı şekilde bacaklarını yukarı aşağı, yine yatar halde dizlerini kendine doğru büküp her iki bacağını da sağa sola hareket ettiriyorsun sonra ayrı ayrı sağ bacağını sağa sol bacağını sola doğru,ayağa kalkıyorsun ellerini kalçana koyup kalçanı sıkıp bırakyorsun bikaç tane daha varda onları nasıl anlatacağımı bilemedim bunları günde 3 defa ve her haraketi 10 kez yapıyosun umarım anlatabilmişimdir :)ne tür hareketler bunlar canım, internetten ulaşabilir miyim? ben de deneyeyim bu akşam? işe giderken fizik tedavi zor. hem sakıncalı da olabilir, gerek yok bence.
32. Haftadan sonra çalışabilir raporunu istediğin haftada bozabiliyorsun. Ben 2 haftadır tatildeyim bakalım önümüzdeki hafta nasıl olacak çok zorlarsa bende 36.hafta dolunca ayrılırim.İzin için tam 37 yi doldurmak gerekiyor ya siz önceden mi ayrılmaya karar verdiniz.
37 doldurmaya gerek yok cnm 32den sonra istediğin günde bozdurabiliyosun çalışır raporunu 37yi beklemek şart değil, ani gelişen sağlık durumu olabilir sonuçta o yüzden çalışır raporu aldın mecbur 37yi bekliceksin diyemez kimseİzin için tam 37 yi doldurmak gerekiyor ya siz önceden mi ayrılmaya karar verdiniz.
canım benim 37. haftam 23 Şubatta doluyor... ben haftaya full gelicem sonraki haftada 3 gün gelicem 2 gün patrondan izin almak istiyorum... pazartesi günü de gidip çalışamaz raporumu alıcam inşalahİzin için tam 37 yi doldurmak gerekiyor ya siz önceden mi ayrılmaya karar verdiniz.
bende öyle cnm duramıyorum solda sağa dönüyorumgünaydın kızlar.. sizlerin de sürekli sol tarafa uyumaktan sol kaburgalarınız kırılacak gibi ağrıyor mu? nasıl durursam durayım geçmiyor bir türlü. çok zormuşnasıl bi egzersiz yapabilirim ki bu ağrıyı azaltmak için? (artık sağ tarafıma da uyuyorum mecburen)
37 yi doldurmak derken 37+6 değil di mi kızlar. tam 37. haftaya girdiğimiz gün işteki son günümüz mü oluyor?İzin için tam 37 yi doldurmak gerekiyor ya siz önceden mi ayrılmaya karar verdiniz.
ellerine sağlık bende bu şeklde yapmak istyrm tüllerim artmştı bendeki tül beyaz güzel olur mu ki?Guuunnaaaaayyydiiiinnnn hamişler ve bebişleriiiiiiiiiiii nasilsiniz? Dün gece de bunlarla uğraştım, üretime devam(o kadar uğraşmaya fotolar ters yükleniyor idare ediniz:))
hamur işi kilo aldırıyomuş cnm yiyosan bırak bence, bende bi ara sabah poğçayla kahvaltı yapıyodum doktorum direk bunu sordu bana evet dedim ondan kilo alıyo 4ü geçmesin kilosu normali engeller dedi bi aydır artık 1dilim ekmek peynir zeytn öle kahvaltı yapıyorumgünaydn hanımlarr..
gece bende rüyamda doğum yaptğmı gördüm o kadar gerçekçiydiki.. bende ebe arıyrm inat ediyrm bu bebek normal doğacak diye ve doğumumu çok kolay bi şeklde yaşıyrm rüya ama resmen çocuğn çıkışını bile hissedyrm..
sanrm çok fazla düşünr oldum sezeryan hiç istemyrm ama bebeğm çok kilo alıyr sezeryan olabilirim bu gidişlegerçekten çok korkyrm sezeryandan
Rabbim hayrlısını nasip etsin tabiki.. ama bebeğimn çok kilo alması hem sevndrrken hem korkutyr
karnım günden güne çok büyüyor daha önceki kontrolümde de bebeğimn çok kilolu olabileceğini söylemşti doktor
amin cnmm.. o korku bende de var ama hiç düşünüp strese girmemeye çalışyrm yoksa işin içinden çıkamyrm her detayı düşününce..Hayırlara vesile olsun inş. Bebislerimiz hayırlısıyla sağ salim doğar inş. Ben artık şeklini geçtim sağlıkla kavuşalimda başka bişi istemiyorum. O da benim korkumdan
erken daha komşuları uyandırma bi deBende kalkıp bir süpürge yapmayı deneyeyim bakalım ne kadar başarılı olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?