37 +0 canım37 yi doldurmak derken 37+6 değil di mi kızlar. tam 37. haftaya girdiğimiz gün işteki son günümüz mü oluyor?
sanrm hamur işini abartı yiyorum poğaça falan değil ama makarna ekmek bunları abartyrm sanrm az yiyeyim diyorum beceremyrmhamur işi kilo aldırıyomuş cnm yiyosan bırak bence, bende bi ara sabah poğçayla kahvaltı yapıyodum doktorum direk bunu sordu bana evet dedim ondan kilo alıyo 4ü geçmesin kilosu normali engeller dedi bi aydır artık 1dilim ekmek peynir zeytn öle kahvaltı yapıyorum
Bu kadar beklemişin doğumu bekle bebek karnından çıksın öyle boyat ya.Benim saçlarım süpürge resmen kesilmesi lazım boya değil.Doğumdan sonra diyorum gitmiyorumbende izne ayrılmayı bekliyorum dip boyası yaptırıcam inşallah doktorumla konuşup... böyle olmuyo artık
Doktoruna hiç sordunmu bunu.. aynısı işte benimde öyle oluyor... yarın gidecem ben doktora soracam bakalım ne dicek...bendede var kızlar o kalça ağrısı... özellikle sağ tarafım uzun süre oturdukdan sonra kalkınca bi topallıyorum... gebelikten tamamenn..
Çok şirin olmuşlar... güle güle dağtımak nasip olur inşallah.. hepimizeGuuunnaaaaayyydiiiinnnn hamişler ve bebişleriiiiiiiiiiii nasilsiniz? Dün gece de bunlarla uğraştım, üretime devam(o kadar uğraşmaya fotolar ters yükleniyor idare ediniz:))
Bildiğim kadarı ile 36+ günler zaten 37 doldurmuş oluyorsun 37 yazdığı an dolduğu için 38 e girmiş kabul ediliyorsun karışık oldu biraz ama37 yi doldurmak derken 37+6 değil di mi kızlar. tam 37. haftaya girdiğimiz gün işteki son günümüz mü oluyor?
37+0 son günün oluyor tabi istersen öncesinde de bırakabilirsin işi.37 yi doldurmak derken 37+6 değil di mi kızlar. tam 37. haftaya girdiğimiz gün işteki son günümüz mü oluyor?
Bu kadar beklemişin doğumu bekle bebek karnından çıksın öyle boyat ya.Benim saçlarım süpürge resmen kesilmesi lazım boya değil.Doğumdan sonra diyorum gitmiyorum
Sagol ya. Bakalim. Ozlemisim sac boyatmayi :))ooh şimdiden sıhhatler olsun :)
Benim arkadaşım ismini yazdırıp altına yılın abisi yazdırmıştı ama o bayağı büyüktü kartondan yapılmışKızlar ya şimdi şu etiketlere bakıyorum da hastanede dağıtmak için kullanacağım süslerin üzerine "Gökay Doğdu Görkem Abi Oldu" gibi bişi yazdırsam nasıl olur ? ya da bunun gibi ne yazdırabilirim ?
Normal degil. Amonyaksiz organik. Yine cok dogal değildir ama normallerden daha iyinormal boya ile boyatıyorsunuz dimi?
ben de artık doğumdan sonra boyatırım ama eşim ona bile kızıyor emzirirken çocuğa geçicek diye.
Allah yardımcın olsun neyse ki az kaldı izninize.
bendede var kızlar o kalça ağrısı... özellikle sağ tarafım uzun süre oturdukdan sonra kalkınca bi topallıyorum... gebelikten tamamenn..
benm saçlar bele ulaşınca ve taranmaynca omza kadar kestirdim bide boyattım valla o kadar çok beyazım vardı ki dayanamadım, boya zararlı diyolar ama kullandığımız deterjanlar daha zararlı domestos, cif,bulaşık deterjanı hergün onlarla temas halindeyz nerdeyse kokusuyla bile vücudumuza giriyo diye okudum.. ben amonyksız boyayla boyattım saçımı. doğumdan sora bebiş varken uzun saç bakımı zor olur kurut et diye kısada kestirdim şimdi rahatım :))amaann ne bileyim ya bazen öyle de diyorum o kadar bekledim 1 ay daha beklerim diye ama aynanın karşısına geçince de boşver boyat diyorum şu an kararsızım yani her ikisini de yapacak potansiyel var kendimde
Ben de kesimi dogum sonrasina biraktim. Benim kafamda 4 renk vardi beyazlar dahil. Doktorum da organik boyayla boyatabilirsjn deyince işte boyattimBen doğumu bekliyorum hem kestiricem hemde boyatıcam gerçi şuan doğal ombre gibi oldu :))
güle güle kullan canım...benm saçlar bele ulaşınca ve taranmaynca omza kadar kestirdim bide boyattım valla o kadar çok beyazım vardı ki dayanamadım, boya zararlı diyolar ama kullandığımız deterjanlar daha zararlı domestos, cif,bulaşık deterjanı hergün onlarla temas halindeyz nerdeyse kokusuyla bile vücudumuza giriyo diye okudum.. ben amonyksız boyayla boyattım saçımı. doğumdan sora bebiş varken uzun saç bakımı zor olur kurut et diye kısada kestirdim şimdi rahatım :))
Ben de Sezaryandan cok korkuyorum. Normal yapabiliriz inşgünaydn hanımlarr..
gece bende rüyamda doğum yaptğmı gördüm o kadar gerçekçiydiki.. bende ebe arıyrm inat ediyrm bu bebek normal doğacak diye ve doğumumu çok kolay bi şeklde yaşıyrm rüya ama resmen çocuğn çıkışını bile hissedyrm..
sanrm çok fazla düşünr oldum sezeryan hiç istemyrm ama bebeğm çok kilo alıyr sezeryan olabilirim bu gidişlegerçekten çok korkyrm sezeryandan
Rabbim hayrlısını nasip etsin tabiki.. ama bebeğimn çok kilo alması hem sevndrrken hem korkutyr
karnım günden güne çok büyüyor daha önceki kontrolümde de bebeğimn çok kilolu olabileceğini söylemşti doktor
Evet canım bende önceden alıp koyayim diyorum rahat olur ozamanBende yapcam aslinda malzemeleri almak lazim
37+037 yi doldurmak derken 37+6 değil di mi kızlar. tam 37. haftaya girdiğimiz gün işteki son günümüz mü oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?