2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlarr,

sabah gerinerek uyandim.istemdisi bebegi asagi itmeye calisiyodum.bi uyandim ikiniyorum resmen.simdi biraz agrim var

bu hafta saglik ocagindaki ebe ye kontrole gittim.bana sacini emzirmeyi birakana kadar boyatma dedi.sutten geciyor dedi.doktoruma sormadim ama...

sanrm hamur işini abartı yiyorum poğaça falan değil ama makarna ekmek bunları abartyrm sanrm az yiyeyim diyorum beceremyrm
kimi de bebeğn kilo alması yediklernle alakalı değil diyor.. bünye meselesi diyor..
benm komşum 2 bebeğinde de aynı kiloyla hamileliği bitrmş hiç bişey yiyememş serum takıorlardı arada diyor. ama 4 kilo doğrmş.. benmde kafam karışıo doktorumda bişey demedi..
10 günde 2 kilo almşm ama karnım büyüyor sadece bebek ne durumda Alah bilir

bende izne ayrılmayı bekliyorum dip boyası yaptırıcam inşallah doktorumla konuşup... böyle olmuyo artık
Bu kadar beklemişin doğumu bekle bebek karnından çıksın öyle boyat ya.Benim saçlarım süpürge resmen kesilmesi lazım boya değil.Doğumdan sonra diyorum gitmiyorum

bendede var kızlar o kalça ağrısı... özellikle sağ tarafım uzun süre oturdukdan sonra kalkınca bi topallıyorum... gebelikten tamamenn..
Doktoruna hiç sordunmu bunu.. aynısı işte benimde öyle oluyor... yarın gidecem ben doktora soracam bakalım ne dicek...

Guuunnaaaaayyydiiiinnnn hamişler ve bebişleriiiiiiiiiiii nasilsiniz? Dün gece de bunlarla uğraştım, üretime devam (o kadar uğraşmaya fotolar ters yükleniyor idare ediniz:))
Çok şirin olmuşlar... güle güle dağtımak nasip olur inşallah.. hepimize

Bu kadar beklemişin doğumu bekle bebek karnından çıksın öyle boyat ya.Benim saçlarım süpürge resmen kesilmesi lazım boya değil.Doğumdan sonra diyorum gitmiyorum

amaann ne bileyim ya bazen öyle de diyorum o kadar bekledim 1 ay daha beklerim diye ama aynanın karşısına geçince de boşver boyat diyorum şu an kararsızım yani her ikisini de yapacak potansiyel var kendimde

Kızlar ya şimdi şu etiketlere bakıyorum da hastanede dağıtmak için kullanacağım süslerin üzerine "Gökay Doğdu Görkem Abi Oldu" gibi bişi yazdırsam nasıl olur ? ya da bunun gibi ne yazdırabilirim ?
Benim arkadaşım ismini yazdırıp altına yılın abisi yazdırmıştı ama o bayağı büyüktü kartondan yapılmış

bendede var kızlar o kalça ağrısı... özellikle sağ tarafım uzun süre oturdukdan sonra kalkınca bi topallıyorum... gebelikten tamamenn..

Ben de feci kalça ağrısı vardi. Topalliyordum artık. Ayakkabimi corabimi giyemiyordum o kalcanin oldugu tarafa basarak. Hatta burada da yazmıştım. Fizik tedaviye gittim. Gebelikte sık olduğunu söyledi. Egzersiz verdi. Kas spazmiymis. Bir de ben cok yutuyordum. O da tetiklemis. O donem yürüyüşü bıraktım. Iyi kotu egzersizleri yaptım. Cok sukur geçti.

amaann ne bileyim ya bazen öyle de diyorum o kadar bekledim 1 ay daha beklerim diye ama aynanın karşısına geçince de boşver boyat diyorum şu an kararsızım yani her ikisini de yapacak potansiyel var kendimde
benm saçlar bele ulaşınca ve taranmaynca omza kadar kestirdim bide boyattım valla o kadar çok beyazım vardı ki dayanamadım, boya zararlı diyolar ama kullandığımız deterjanlar daha zararlı domestos, cif,bulaşık deterjanı hergün onlarla temas halindeyz nerdeyse kokusuyla bile vücudumuza giriyo diye okudum.. ben amonyksız boyayla boyattım saçımı. doğumdan sora bebiş varken uzun saç bakımı zor olur kurut et diye kısada kestirdim şimdi rahatım :))

güle güle kullan canım...

Ben de Sezaryandan cok korkuyorum. Normal yapabiliriz inş

Kızlar bende aşırı kabızlık sorunu olmaya başladı. Beanimle aynı durumda olan var mı varsa siz neler yapıyorsunuz çok rahatsız hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…