2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişlere neler aldınız listeniz var mı kafam çok karışık neler alsam bilemedim internetteki listeler çok abarti geldi. Kıyafet işi tamam gibi büyük eşya da almicam hepsi var temizlik ve bakım ürünleri marka olarak ne aldınız paylaşır misiniz

ben sebamed aldım cnm, ıslak mendl uni baby, deterjanıda dalan roxy aldım, bide zeytin yağı kullanmayı düşünüyorum doğalından :)

Kızlar bende aşırı kabızlık sorunu olmaya başladı. Beanimle aynı durumda olan var mı varsa siz neler yapıyorsunuz çok rahatsız hissediyorum kendimi
Canım bnde az miktarda var. Doktorum doğal bi hap önerdi almadım. Gece bi kaşık zeytinyağı iç ya da aç karnına ılık ballı su.. bende bildim bikeli vardı böyle geçiştirdim hep

Johnson baby pisik kremi. Nivea vucut ve sac sampuani. Bubchen sampuan ve vucut sütü. Sanirim baby me ya da benzer bir sey ebebekten dogal bulasik deterjani. Islak mendil unibaby. Deterjan roxy dalan. Bez prima premium

Ben de kesimi dogum sonrasina biraktim. Benim kafamda 4 renk vardi beyazlar dahil. Doktorum da organik boyayla boyatabilirsjn deyince işte boyattim
İyi yapmışın canım güle güle kullan :) ben hamile kalmadan önce kendi saç rengime yakın boyatmıştım tabi biraz açılma oldu ama öyle göze çok batmıyo kestirmeyide normalde yapardımda etrafımda bi kaç kişi resmen yoldan çevirdi gebelikte saç kesilmez diye rapunzele döndüm çok uzadılar :))

bübchen sabun şampuan kullanmaycğm
zeytinyağı masaj için
pamuk
belki kullanrm diye unibaby ıslak mendil

Canım bnde az miktarda var. Doktorum doğal bi hap önerdi almadım. Gece bi kaşık zeytinyağı iç ya da aç karnına ılık ballı su.. bende bildim bikeli vardı böyle geçiştirdim hep
Öyle deniyim bir de canım gün kurusu filan ılık suyla denedim yok yok hala aynı bir de akşam zeytinyağını içip yatayım

benim de cok uzadi ama iste batıl inançlardan dolayi ben dr dogum sonrasini bekliyorum

Kızlar arada kaynadım ama ben. Yarın son çalışma günüm olsun istiyorum. dün müdüre dedim dur dedi biraz daha bugun tekrar konusucam. Belli bir süre önce söyleme durumu yok değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…