ben sebamed aldım cnm, ıslak mendl uni baby, deterjanıda dalan roxy aldım, bide zeytin yağı kullanmayı düşünüyorum doğalından :)Kızlar bebişlere neler aldınız listeniz var mı kafam çok karışık neler alsam bilemedim internetteki listeler çok abarti geldi. Kıyafet işi tamam gibi büyük eşya da almicam hepsi var temizlik ve bakım ürünleri marka olarak ne aldınız paylaşır misiniz
Canım bnde az miktarda var. Doktorum doğal bi hap önerdi almadım. Gece bi kaşık zeytinyağı iç ya da aç karnına ılık ballı su.. bende bildim bikeli vardı böyle geçiştirdim hepKızlar bende aşırı kabızlık sorunu olmaya başladı. Beanimle aynı durumda olan var mı varsa siz neler yapıyorsunuz çok rahatsız hissediyorum kendimi
Canım zeytinyağı asitli olduğu içi yenidoğana çom kullanmamak gerekirmiş bilgin olsunben sebamed aldım cnm, ıslak mendl uni baby, deterjanıda dalan roxy aldım, bide zeytin yağı kullanmayı düşünüyorum doğalından :)
Johnson baby pisik kremi. Nivea vucut ve sac sampuani. Bubchen sampuan ve vucut sütü. Sanirim baby me ya da benzer bir sey ebebekten dogal bulasik deterjani. Islak mendil unibaby. Deterjan roxy dalan. Bez prima premiumKızlar bebişlere neler aldınız listeniz var mı kafam çok karışık neler alsam bilemedim internetteki listeler çok abarti geldi. Kıyafet işi tamam gibi büyük eşya da almicam hepsi var temizlik ve bakım ürünleri marka olarak ne aldınız paylaşır misiniz
Ben de Sezaryandan cok korkuyorum. Normal yapabiliriz inş
İyi yapmışın canım güle güle kullan :) ben hamile kalmadan önce kendi saç rengime yakın boyatmıştım tabi biraz açılma oldu ama öyle göze çok batmıyo kestirmeyide normalde yapardımda etrafımda bi kaç kişi resmen yoldan çevirdi gebelikte saç kesilmez diye rapunzele döndüm çok uzadılar :))Ben de kesimi dogum sonrasina biraktim. Benim kafamda 4 renk vardi beyazlar dahil. Doktorum da organik boyayla boyatabilirsjn deyince işte boyattim
bübchen sabun şampuan kullanmaycğmKızlar bebişlere neler aldınız listeniz var mı kafam çok karışık neler alsam bilemedim internetteki listeler çok abarti geldi. Kıyafet işi tamam gibi büyük eşya da almicam hepsi var temizlik ve bakım ürünleri marka olarak ne aldınız paylaşır misiniz
Teşekkür ederim. Doktororuma güveniyorum valla. Doç kendisi uni hastanesinde. Organik boyatabolirsin dedi. Bu kadar dayanabildim.se__vi güle güle kullan bende istanbulspor gibiyim dip boyası şartt
Zeytin yagi soyle kullaniliyormus. Once isitiyoruz. Ciz sesi gelince kapyoruz. Soguyununca kullaniliyoruz. Ebeler oyle anlatmıştıCanım zeytinyağı asitli olduğu içi yenidoğana çom kullanmamak gerekirmiş bilgin olsun
Amjn inşallah. Ben de senin gibi düşünüyorum. Müthiş bir deneyimo mucizevi olayı normal doğumu yaşamak istyrm gerçekten.. bi doğum hikayesi okudum az önce ağladm. ya yaşayamazsam diye..
yinede Rabbim en hayrlısı neyse onu nasip etsin bizlere.. sağlıkla gelsnler inşş..
Öyle deniyim bir de canım gün kurusu filan ılık suyla denedim yok yok hala aynıCanım bnde az miktarda var. Doktorum doğal bi hap önerdi almadım. Gece bi kaşık zeytinyağı iç ya da aç karnına ılık ballı su.. bende bildim bikeli vardı böyle geçiştirdim hep
Ben prima yeni bebek aldım cnm sıvı kaka emme özelliği daha iyiymiş. Yenidoğanlarda genelde çişten çok sıvı kaka olduğu için ondan aldımKızlaaarr bebek için hangi bezi aldınız ya ?
benim de cok uzadi ama iste batıl inançlardan dolayi ben dr dogum sonrasini bekliyorumİyi yapmışın canım güle güle kullan :) ben hamile kalmadan önce kendi saç rengime yakın boyatmıştım tabi biraz açılma oldu ama öyle göze çok batmıyo kestirmeyide normalde yapardımda etrafımda bi kaç kişi resmen yoldan çevirdi gebelikte saç kesilmez diye rapunzele döndüm çok uzadılar :))
Prima Platinum 1 noKızlaaarr bebek için hangi bezi aldınız ya ?
birde prima premium var hangisi daha iyidir acaba ?Ben prima yeni bebek aldım cnm sıvı kaka emme özelliği daha iyiymiş. Yenidoğanlarda genelde çişten çok sıvı kaka olduğu için ondan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?