Canım sendemi bebeğini kaybettin ne oluyor bize böyle bende sizden azıcık kafamdaki sorular a cevap alırım diye girdim ama okuduklarima çok üzüldüm Allahım tez zaman da hayırlı sağlıklı bebekler nadip eder inşallah çok geçmiş olsun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar çanakkale acile gidiyorum burda kadın dogum yok.yarım saat evvel kocaman bir parća düştü pedime.agrım ve kanamam var.progestan işe yaramadı bebeğim beni bırakti gitti.
Nasil kanaman pembe kahve kirmizi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar maalesef bebeğimi kaybettim..yatış verdiler yarın sabah aç karınla kürtaj yapacaklar kalan parçaları.kolumda serum hastahane odasındayım yanımda ki poşette bir avuç kan pıhtısı içinde meleğim bebeğim yatıyor.bana onu rabbim doğum günümdr hediye olarak vermişti.cennette 3 melek annesi oldum ben..bu dünyada olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onları hep sevdim onlara kırılmadım bıraktıkları için beni...insan canının bir yarısına kızamaz ki..ana yüreği benimkisi de...allaha emanet olun mart ayında doğunca yavrularınızı bir kez benim içinde öpün ve koklayın...aranızda olamasamda yüreğim sizle.
Allah razı olsun hepinizden kızlar..odadayım kürtajım oldu..narkoz verdiler azıcık..ayıldım şimdi...rahmimi değil sanki ruhumu boşalttılar..allahım bana dayanma gücü ver..senden gelen herşeyin başımın üstünde yeri var...beni çaresiz dermansız bırakma...sadece beni değil senden imdat bekleyen yardım isteyen her kuluna yardım eyle..bizlere şifa eyle..evlerimiz hanelerimiz cıvıl cıvıl evlat sesleriyle dolsun rabbim.
merhaba..
bu zaman nasıl bi zaman anlamadım okudukça ne kadar kanama ne kadar düşük haberi..5 sene önce bile bu kadar yoktu..herşeyimiz hormonlu,sağlıksız..bedenlerşimiz de çürüyor,genetiğimiz de..Allah hayır etsin ne diyeyim çok üzülüyorum...
kahverengien pembeye döndü..
Allah razı olsun hepinizden kızlar..odadayım kürtajım oldu..narkoz verdiler azıcık..ayıldım şimdi...rahmimi değil sanki ruhumu boşalttılar..allahım bana dayanma gücü ver..senden gelen herşeyin başımın üstünde yeri var...beni çaresiz dermansız bırakma...sadece beni değil senden imdat bekleyen yardım isteyen her kuluna yardım eyle..bizlere şifa eyle..evlerimiz hanelerimiz cıvıl cıvıl evlat sesleriyle dolsun rabbim.
Kizlar maalesef bebeğimi kaybettim..yatış verdiler yarın sabah aç karınla kürtaj yapacaklar kalan parçaları.kolumda serum hastahane odasındayım yanımda ki poşette bir avuç kan pıhtısı içinde meleğim bebeğim yatıyor.bana onu rabbim doğum günümdr hediye olarak vermişti.cennette 3 melek annesi oldum ben..bu dünyada olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onları hep sevdim onlara kırılmadım bıraktıkları için beni...insan canının bir yarısına kızamaz ki..ana yüreği benimkisi de...allaha emanet olun mart ayında doğunca yavrularınızı bir kez benim içinde öpün ve koklayın...aranızda olamasamda yüreğim sizle.
Saolun canlarım.parça patolojiye gitti.çarşamba çıkıcakmış sonuç.bencede hep bu gıdalardan ne yiyoruz ne yediriyolar bizlere.
Saolun canlarım.parça patolojiye gitti.çarşamba çıkıcakmış sonuç.bencede hep bu gıdalardan ne yiyoruz ne yediriyolar bizlere.
Canım çok geçmiş olsun çok çok sabırlar versin Allah im benim de iki gunsag kasigim ağrıyor esim eve gelince doktora gidicem
Allah razi olsun canim ciktim hastaneden ben.Hemen git gerçekten için rahatlasin... benim bebek iyi kalbide atiyo dinledik :)) inşallah bisey cikmaz cnm yaz bizedee
Anladım canım benim buradaki doktorum tüp bebek doktorunla görüş hangileri yapılacaksa 9. Hafta geldiğinde yaparız dedi tahlil listesini gösteririm sana eğer öncesinde yapılanlar varsa onları istemeyiz dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?