2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım Allah korusun.sadece genel bir duaydi. Panik olma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar çanakkale acile gidiyorum burda kadın dogum yok.yarım saat evvel kocaman bir parća düştü pedime.agrım ve kanamam var.progestan işe yaramadı bebeğim beni bırakti gitti.

rabbim sana sabır versin bu cuma gününün yuzu suyu hürmetine bütün sıkıntılarını gidersin canım baska ne diyecegimi bilmiyorum

canım ya..Allah yardımcın olsun..ne güsel yazmışsın..sen de en yakın zamanda kucağına alırsın işallah bebeğini..

merhaba..
bu zaman nasıl bi zaman anlamadım okudukça ne kadar kanama ne kadar düşük haberi..5 sene önce bile bu kadar yoktu..herşeyimiz hormonlu,sağlıksız..bedenlerşimiz de çürüyor,genetiğimiz de..Allah hayır etsin ne diyeyim çok üzülüyorum...

Aminn canım çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin kucağına inşallah...

gerçekten çok haklısın..ben korkudan inanmayacaksın doktora gidemiyorum. en son 5. haftadayken gittim kese yoktu ,aynı gün kan tahlili istedi doktor bhcg çok güzel artmış geç döllenme olmuştur dedi ve o gün bu gündür ne keseyi nede kalp atışını görmeye gitmedim,çok korkuyorum kötü birşey olacak diye,kanamam falan yok çok şükür,bulantılar devam ediyor...maalesef olduğum ilçede kadın doğumcu bulamıyorum her muayene için ile gitmek zorundayım..

burayı takip ediyorum,çok yazamasamda hergün bi bakıyorum. rabbim yardımcımız olsun...

Canım benım ya aglattın benı, tuylerım dıken dıken oldu, az once cocuklara kızdım bı turlu uyumuyorlar vıdı vıdı, uyusalarda dınlensem dıye, sımdı kendıme kızdım guzel allahım yuzunu guldursun

Cnm çok çok geçmiş olsun...söyleyecek kelime bulamıyorum İnan çok üzüldüm...dilerim allahım tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder sana

Saolun canlarım.parça patolojiye gitti.çarşamba çıkıcakmış sonuç.bencede hep bu gıdalardan ne yiyoruz ne yediriyolar bizlere.

Saolun canlarım.parça patolojiye gitti.çarşamba çıkıcakmış sonuç.bencede hep bu gıdalardan ne yiyoruz ne yediriyolar bizlere.

Canım benim Allah yardımcın olsun sabır versin çok üzüldüm inşallah sen de rabbimin yazdığı zamanda meleğine kavuşacaksın güçlü ol lütfen. Allah'a emanet ol canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Allah yardımcın olsun bizimde dualarımız seninle

cnm çok geçmiş olsunn allah tez zamanda şifanı versin
tekrar gebe kalmanı bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AMİN.................

slm tüp bebek doktorun dışında hangi doktora gidiyorsun dr.değiştirmek zorunda kaldım.

Benimde kanamam olfu hecen hfta hastanede yattım iki gün kırmızı kan baya geldi 2 gün sonra 4 gün kahveye döndü doktora kontrole gideceğim gün tekrar başladı kontrolde beklerken paçalarından döküldü kan 10 haftam bitti bugün ama baktılar kalp atışları vardı tekrar hastaneye yattım iğne serum fitil derken o fazla kanama durdu yine yerini kahverengi kanamaya bıraktı ve bugün de kontrol etti bebek gayet iyi kanama hala içeride gözüküyor evde 10 gün istirahat verdi ve bugün taburcu oldum 10 haftalık olmama rağmen cinsiyet rahimini bile bulundu kız gibi dedi:) 2. Kızım gelecek tam kesin değil ama diyeceğim o kanamalara rağmen düşmediyse Allah'ın izniyle birşey olmaz kanama durmasaydı bebek canlı olmasına rağmen alacaklardı bebeğimi Allah herkesin evladını korusun daha önce kürtaj oldum biliyorum o duyguyu Allah sabır versin inşallah ..

yapma yaa ne denirki bilmiyorum yazdıklarını okuyunca boğazıma bir düğüm saplantı zor çok zor rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…