2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kızlar aynen dediğiniz gibi bu düşüklerin, düşük tehlikelerinin nedeni çoğunlukla yediğimiz içtiğimiz genetiği değiştirilmiş gıdalar. Malesef bu seneden seneye artıyor, kısırlık oranı büyüyor. Bedenlerimizi ve dünyayı mahvediyoruz. Allah sonumuzu hayreylesin.

Benim de düşük tehlikem var ve sürekli yatıyorum. İnşallah Allah'ın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Düşük yapan arkadaşlara da sabır diliyorum. İnşallah onlarda yakın zamanda tekrar hamile kalırlar ve yavrularını kucaklarına alırlar.

Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın ve korusun.

Canim ne kadar cok uzuldum okurken anlatamam bebegini kaybedebilirsin dedi doktor bana da bekliyorum benden kopup gitmesini allahim dayanma gucu versin hepimize ...

konuda yazılan mesajların hepsini okuyamadım Rabbim izin verirse bende martta anne olacağım inşallah.düşük yapan kişiler var Allah yardımcınız olsun bende düşük yaptım çok zordu ama elden bişey gelmiyor malesef bu da bi imtihan sonuçta..çok çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım.benimde bu gün son muayeneden sonra boş gebelik olduğu kesinleşti kürtaj oldum yeni hastaneden geldim. Rabbim kolaylık versin herşeyin hayırlısı olsun.İnşallah bir dahakine sorunsuz bir hamilelik nasip olur.Allaha emanet olun hepiniz.

Çok geçmiş olsun.hakkinda hayırlısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ne kadar cok uzuldum okurken anlatamam bebegini kaybedebilirsin dedi doktor bana da bekliyorum benden kopup gitmesini allahim dayanma gucu versin hepimize ...
Allah kimselere yaşatmasın canım...bebeğin ne kadarlık.kanaman cok mu..geçmiş olsun.

Kader arkadaşım benim...allah yüzümüzü güldürsün..baska evladin var mı..benim ilk olacakti gitmeseydi...ama gidenlerden üçüncü bebeğim.valerita benim bebeğiminde doğum tarihi 11 marttı aramizda bir gün varmış...patalojiye parça yolladılar mı..

Son düzenleme:

benimde ilk olacaktı canım. 2. bebek kaybım.5 haftalık kendiliğinden düşük oldu önceki.bunda boş gebelik kürtaj oldum.parça gönderildi patolojiye ama doktorum bişey çıkacağını sanmıyorum dedi.bakalım nasipte ne varsa o oluyor gerçekten buda bizim imtihanımız heralde.ama moralini bozma içini ferah tut düşük yapmak bebek sahibi olamayacağımız anlamına gelmiyor şükür hamile kalabiliyoruz.sonunda bizde evlat sahibi olacaz inancım büyük.

Bende dusuk yaptim Allah sizin bebeklerinize omur versin dualarinizdan eksik etmeyin hepinizi opuyorum..

Bende dusuk yaptim Allah sizin bebeklerinize omur versin dualarinizdan eksik etmeyin hepinizi opuyorum..

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda kavuşursun bebegine insallah

Aaa sen demi düşük yaptim Allah im hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah ım ne kadar çok düşük yaşayan arkadaşımız var ya, çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin düşük yaşayan arkadaşlara.. Burayı okudukça öyle çok korkuyorum ki, allahım kimseyi evlatsuz bırakmasın, sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize.. Neden bu kadar çok düşük oluyor ki anlamıyorum 😞😞😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar neden bu kadar düşük oluyor ya rabbim hepinize dayanma gücü versin inş. Çok üzülüyorum bol bol dua ediyorum sizlere

arkadaşlar bugün ne yazık ki bebeğimi aldılar artık küçülmeye başlamış sana zarar verir dediler ve o artık yok...
hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Allah yardımcınız olsun.. benim gibi bebeğini kaybedenlere Allah sabır versin...

Artık diyebileceğim birşey yok.Allah sabır versin çocuğunu kaybedenlere.Tez zamanda yavrularına kavuşurlar onlarda inşallah

Allah kalanları da korusun inşallah nazara geldi mart anneleri Felak nas okuyalım karnımızı tutup.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin amin

Ne kadar üzücü birgün bebegini kaybedenlere allahtan sabir diliyorum tez zamanda kucaklariniz bebekle dolar insallah...

Kalan hamisler sizde kendinize dikkat edin allah yardimcimiz olsun 9 aylik zorlu bir süreç bizleri bekliyor

Bebeklerini kaybeden annelere Rabbimden sabır ve dayanma gücü diliyorum. Sağlıklı olarak gebeliği devam edenlerde umarım sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız. Allah yar ve yardımcımız olsun kızlar.

nedesembilemedim,fatmabol ve Merve; üzüldüm arkadaşlar..
Allah sağlıklı hayırlı evlatlarla kucaklarınızı doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…