cnm yarınada bıraksaydın ıslerını yormussun kendını bayagı. ben bugun markete gıttım bıraz uzak, sag kalcamın agrısından nasıl gıttıgımı anlamadım artık yuruyemıyorum
aynen :)))önceden test ettim diyosun :)
bende yaptırmayı düşünüordum Başka altarnetif bakayım o zaman. En çok temizlemesini düşünüyordum.kesinlikle yaptırma. temizleyemezsin. diğeri gibi değil. dışarıda temizletmek de masraflı olur sürekli. değmez asla
Sağol tansıyon 14 ödemde az varçok geçmiş olsun. tansiyon kaç? ödem de var mı?
Ne yaptın öyle arkadaşım kendine. Sağlamken yapılıyo bu anlattıkların.:)))Selam bayanlar iyi akşamlaar ben geldim yine :)
Evde olunca iş bitmiyor diyorlar ya doğru.. bir süpürge ile kalktım sildim toz aldım banyo wc yıkadım bi posta çamaşır yıkayıp astım... iki postada ütü yaptım... araya da komşumu kahveye çağırdım. Sanırım akşama kalça ve bel ağrısından uyuyamıcam
bende dün akşamdan beri aklıma geldikçe yapıyorum ve sanki bugun tuvalete bile daha az gittimHaYaTSIN bende hapşururken kaçırdım bi kaç kere o egzersizleride arada çişimi yaparken yapmaya çalışıyorum aklıma geldikçe
bende almadım ama bilemedim de aalsammı bi arkadşın manuel varmış veriyim dedi o artık lazım plursada elektrikli sonra alırım diye düşündümbn süt sağmak için makine almadım kızlar ya onu bebiş doğmadan almamız mı lazım
sanki internettede aynı gördüm yaa101 deki molfixler 15.50 tl mi ben mi yanlış gördüm yahu
Benim gibi sende sezeryandan kprkuyosun zamanlarımız aynı giibi bebişin kaç kiloydu ben pazartesi 33+5 de 2 kilo dedi dr bi küçük gibi dedim normal dedigünaydn hanımlarr..
gece bende rüyamda doğum yaptğmı gördüm o kadar gerçekçiydiki.. bende ebe arıyrm inat ediyrm bu bebek normal doğacak diye ve doğumumu çok kolay bi şeklde yaşıyrm rüya ama resmen çocuğn çıkışını bile hissedyrm..
sanrm çok fazla düşünr oldum sezeryan hiç istemyrm ama bebeğm çok kilo alıyr sezeryan olabilirim bu gidişlegerçekten çok korkyrm sezeryandan
Rabbim hayrlısını nasip etsin tabiki.. ama bebeğimn çok kilo alması hem sevndrrken hem korkutyr
karnım günden güne çok büyüyor daha önceki kontrolümde de bebeğimn çok kilolu olabileceğini söylemşti doktor
hayır 37+0 Da hemen ayrılabilirsin37 yi doldurmak derken 37+6 değil di mi kızlar. tam 37. haftaya girdiğimiz gün işteki son günümüz mü oluyor?
bende bu mucizeyi yaşamak istiyorum yao mucizevi olayı normal doğumu yaşamak istyrm gerçekten.. bi doğum hikayesi okudum az önce ağladm. ya yaşayamazsam diye..
yinede Rabbim en hayrlısı neyse onu nasip etsin bizlere.. sağlıkla gelsnler inşş..
hiç söylemene gerek yok canım git al istediğin zamanKızlar arada kaynadım ama ben. Yarın son çalışma günüm olsun istiyorum. dün müdüre dedim dur dedi biraz daha bugun tekrar konusucam. Belli bir süre önce söyleme durumu yok değil mi
inşAllah öyle olmaz canım geçmiş olsunKızlar doktor yatış verdi hastaneye şimdi odadayım preeklamsi ve hipertansıyondan suphelendı
Ohh masallh bn yapamzdm o kadrSelam bayanlar iyi akşamlaar ben geldim yine :)
Evde olunca iş bitmiyor diyorlar ya doğru.. bir süpürge ile kalktım sildim toz aldım banyo wc yıkadım bi posta çamaşır yıkayıp astım... iki postada ütü yaptım... araya da komşumu kahveye çağırdım. Sanırım akşama kalça ve bel ağrısından uyuyamıcam
ya ben de bu tarz benim izliyorum tv8'deki. çok hoşuma gidiyorBir bölüm Person of interest izliyim bari... boş duramıyorum :)
Aynı agrilar sabahtan beri bende de var..Kızlar iyi akşamlar. ..
size danisayim dedim. Şuan sanki adet olacakmışim gibi aağrım var kasiklarimda. ama karnimda kasılma yok. Bu normal mi?
doğum sancısı olamaz dimi
Meltem bu normal mi peki?Aynı agrilar sabahtan beri bende de var..
Valla sonrada kızdım bende kendime ...Ne yaptın öyle arkadaşım kendine. Sağlamken yapılıyo bu anlattıkların.:)))
Normal olabilir , adet döngüsünde olacakmış gibi çekebilirsin ilave birşeyler olursa doktorunla paylaş mutlaka...Kızlar iyi akşamlar. ..
size danisayim dedim. Şuan sanki adet olacakmışim gibi aağrım var kasiklarimda. ama karnimda kasılma yok. Bu normal mi?
doğum sancısı olamaz dimi
Bu sondu dahada yapmıcam ( kendide inanmadı ) :)Ohh masallh bn yapamzdm o kadr
Türk diziler programlar zevk vermiyor yabancıları izledikten sonra... hele diziler kalbim sıkışıyor o kadar drama ...ya ben de bu tarz benim izliyorum tv8'deki. çok hoşuma gidiyor
A101 den 5 tane unibaby islk mendl , ikili unibaby sampuan ve 2 numra molfix bez aldm
Yavrum hic bilmiyorum ki artarsa mecbur doktora gidicem.Meltem bu normal mi peki?
biraz önce aynaya baktığımda burnumun şiştiğini fark ettimmm
serumdandır o . Geçen 3 lt serum yedim. Davul gibi şişmiş haldeydim. nasıl bi şişiriyorsaEn fazla şişlik ameliyattan sonra oluyo
O yapılan iğneden mi akabinde verilen 4 serumdan mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?