2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm yarınada bıraksaydın ıslerını yormussun kendını bayagı. ben bugun markete gıttım bıraz uzak, sag kalcamın agrısından nasıl gıttıgımı anlamadım artık yuruyemıyorum

Doğru söylüyorsun ama yarım bırakınca temizledim yerde takrar kirleniyormuş gibi geliyor... bu son temizliğimdi zaten 1 hafta sonra halıları yıkamaya vericem... sonrada temizlikçi alıcam Allah kısmet ederse

Ne yaptın öyle arkadaşım kendine. Sağlamken yapılıyo bu anlattıkların.:)))

HaYaTSIN bende hapşururken kaçırdım bi kaç kere o egzersizleride arada çişimi yaparken yapmaya çalışıyorum aklıma geldikçe
bende dün akşamdan beri aklıma geldikçe yapıyorum ve sanki bugun tuvalete bile daha az gittim

bn süt sağmak için makine almadım kızlar ya onu bebiş doğmadan almamız mı lazım
bende almadım ama bilemedim de aalsammı bi arkadşın manuel varmış veriyim dedi o artık lazım plursada elektrikli sonra alırım diye düşündüm

a101 deki molfixler 15.50 tl mi ben mi yanlış gördüm yahu
sanki internettede aynı gördüm ya

Benim gibi sende sezeryandan kprkuyosun zamanlarımız aynı giibi bebişin kaç kiloydu ben pazartesi 33+5 de 2 kilo dedi dr bi küçük gibi dedim normal dedi
37 yi doldurmak derken 37+6 değil di mi kızlar. tam 37. haftaya girdiğimiz gün işteki son günümüz mü oluyor?
hayır 37+0 Da hemen ayrılabilirsin

o mucizevi olayı normal doğumu yaşamak istyrm gerçekten.. bi doğum hikayesi okudum az önce ağladm. ya yaşayamazsam diye..
yinede Rabbim en hayrlısı neyse onu nasip etsin bizlere.. sağlıkla gelsnler inşş..
bende bu mucizeyi yaşamak istiyorum ya

Kızlar arada kaynadım ama ben. Yarın son çalışma günüm olsun istiyorum. dün müdüre dedim dur dedi biraz daha bugun tekrar konusucam. Belli bir süre önce söyleme durumu yok değil mi
hiç söylemene gerek yok canım git al istediğin zaman

Kızlar doktor yatış verdi hastaneye şimdi odadayım preeklamsi ve hipertansıyondan suphelendı
inşAllah öyle olmaz canım geçmiş olsun

Kızlar iyi akşamlar. ..
size danisayim dedim. Şuan sanki adet olacakmışim gibi aağrım var kasiklarimda. ama karnimda kasılma yok. Bu normal mi?
doğum sancısı olamaz dimi

Ohh masallh bn yapamzdm o kadr

Ne yaptın öyle arkadaşım kendine. Sağlamken yapılıyo bu anlattıkların.:)))
Valla sonrada kızdım bende kendime ...

Kızlar iyi akşamlar. ..
size danisayim dedim. Şuan sanki adet olacakmışim gibi aağrım var kasiklarimda. ama karnimda kasılma yok. Bu normal mi?
doğum sancısı olamaz dimi
Normal olabilir , adet döngüsünde olacakmış gibi çekebilirsin ilave birşeyler olursa doktorunla paylaş mutlaka...
Ohh masallh bn yapamzdm o kadr
Bu sondu dahada yapmıcam ( kendide inanmadı ) :)
ya ben de bu tarz benim izliyorum tv8'deki. çok hoşuma gidiyor
Türk diziler programlar zevk vermiyor yabancıları izledikten sonra... hele diziler kalbim sıkışıyor o kadar drama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…