amann çok yakııınCanım benim sezeryan olduğu için 14 Şubatta alacak doktorum.O zaman 37+1 oluyorum.Normalde 39 haftalıkken alıyormuş sezeryana.Ama çok bekleyip riske girmek istemiyormuş.Zaten benim suyum da fazla.Yani bizimki USGye göre olacak tarihim.Ama önde olmasaydı gelişimi muhtemelen 27 şubatta yani 39.haftada alacaktı.Çünkü ilk başlarda bana o tarihi vermişti.39.haftayı baz alarak.Ama 20.haftadan itibaren hep 2 hafta önde çıktı gelişimi.
off aynen canım yaa geçmedi bu haftaa pufff:-(akşam olsa da eve gitsek yaaa
Deve yüküyle mal gelmesi de biraz atmasyon gibi oldu :) Yok deve diyesi geliyor insanın :)oooo iyisin :) gelsin de gitmesin :)
iyiyiz canım sen nasılsınSElam arkadaşlar. Nasılsınz.
aynen yaa demek ki bir tek bana böyle gelmiyomuş... ben nedense bu haftayı bitiremedimoff aynen canım yaa geçmedi bu haftaa pufff:-(
Gecms olsnbugün şiddetli kasılmalarım varr adım atamıyorum o derece işleri toparlayıp kaçıcam..
Çok sevinçliyim,heyecanlıyım ve sabırsızım.İçim kıpır kıpır bebeğime kavuşacağım için canım:) O yüzden YAŞASIN 14 ŞUBAT :)amann çok yakııın
Hadi yaa ama simdi herkes zebra alio. Bnm perdelrm tul modasi gecms diye dusunydmkesinlikle alma. bütün salonum zebra. boydan boya çift cephe fransız balkon. ne yalan söyliyim. 3 sene hiç yıkamadım :) bu yaz hepsini yıkattım ve 600 tl verdik fonlarıyla beraber. çok koydu. bir daha asla ne zebra ne stor alırım. en güzeli normal perde. at makineye yıka ütüle as. oh mis gibi
Allh calisanlrn yardmcsi olsnoff aynen canım yaa geçmedi bu haftaa pufff:-(
Bende çok pişmanım Stor aldigima kV gazina gelip tüm ev Stor aldım valla bende yikayamadim 3senedir çok pişmanım üstünden siliyorum sadece iç dış olarak ama hiç kullanışlı degilbende salon için stor düşünüyordum yaptırmayayım mı şimdi?
Bende yerime öğretmen var kabul ederse 3 gün gitmeyi teklif edicem maaş karşılığı çalışırım bakalım pazartesi ne olacakben de 3 mart inşallah. pazrtsi okul açılacak strese girdim şimdiden. bir de 16.30a kurul koymuşlar. artık okulda akşamlıcaz
Hadi ya çok heves ettiydim kizimin odasına zebra perde olsun diye en iyisi vaz geçeyim ozamanBende çok pişmanım Stor aldigima kV gazina gelip tüm ev Stor aldım valla bende yikayamadim 3senedir çok pişmanım üstünden siliyorum sadece iç dış olarak ama hiç kullanışlı degil
Yaaaa almayayım ozaman gidip normal perde bakayımkesinlikle alma. bütün salonum zebra. boydan boya çift cephe fransız balkon. ne yalan söyliyim. 3 sene hiç yıkamadım :) bu yaz hepsini yıkattım ve 600 tl verdik fonlarıyla beraber. çok koydu. bir daha asla ne zebra ne stor alırım. en güzeli normal perde. at makineye yıka ütüle as. oh mis gibi
perde ve tülün modası asla geçmezz. yarın öbür gün taşınırsam normal tül perde diktircem :)Hadi yaa ama simdi herkes zebra alio. Bnm perdelrm tul modasi gecms diye dusunydm
günü de çokk güzel. sevgililer günü. ne güzell :)Çok sevinçliyim,heyecanlıyım ve sabırsızım.İçim kıpır kıpır bebeğime kavuşacağım için canım:) O yüzden YAŞASIN 14 ŞUBAT :)
aaa neden acaba dıkkat et kendınebugün şiddetli kasılmalarım varr adım atamıyorum o derece işleri toparlayıp kaçıcam..
gelsin de deveyle mi bankayla mı boşver :)Deve yüküyle mal gelmesi de biraz atmasyon gibi oldu :) Yok deve diyesi geliyor insanın :)
Çok romantik bi günde doğacak :)Çok sevinçliyim,heyecanlıyım ve sabırsızım.İçim kıpır kıpır bebeğime kavuşacağım için canım:) O yüzden YAŞASIN 14 ŞUBAT :)
aslaaaaaaaaaabende salon için stor düşünüyordum yaptırmayayım mı şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?