2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende iyi sayılırım .valla bu ayın 14 une randevy aldık bakalımm o zaman ogrenecegız kısmetsee sen ne yaptın nasıl gıdıyor bebıs nasıl ??

hadi bakalım haber bekliyorum senden :) erkek gibi doğdu içime :)
ben de iyiyim şükür.bebek de iyidir sağlıklıdır inşallah.
ben de 13ünde gideceğim doktora 2li test için.sen yaptırdın mı?

hadi bakalım haber bekliyorum senden :) erkek gibi doğdu içime :)
ben de iyiyim şükür.bebek de iyidir sağlıklıdır inşallah.
ben de 13ünde gideceğim doktora 2li test için.sen yaptırdın mı?

herkesin özellikle ilk günden beri erkek annesi gibi hissediyorum ama sağlıklı olsun yeter hadi bakalım ben girer netten yazarım haber ederım sana ben yaptırdım ıkılı testı çok şükür iyi çıktı sana da hayırlı sonuçlar gördün mü şimdiye kadar hareket ettiğini

göremedim ya.en son 9 haftalıkken gitmiştim.
sanırım 10.haftada hareketleniyormuşlar.
inşallah iyidir keyfi yerindedir çarşambayı dört gözle bekliyorum :)

Bende çok kötüyüm gündüz yazmıştım buraya korkularim var diye sebepsiz değilmiş agrilarim rahmimde büyük bi kanama varmış bayagi ciddiymis 10gun rapor yazdı Ongun sonra kontrolüm var ozaman a inşallah kötü bişey olmazsa durumuna bakılacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarın istanbula gidiyordum evime ama gidemiyorum doktor belki uc ayini burada doldur bilirsin dedi bayram a Kayinvalideme gelmistik

Benimde tehlijem var bugun ogrendim sag kasigim ince ince ağrıyor sizdede varmiydi

Bende ayni seyden korkuyorum istanbula anneme geldim migdem bulantim sanki gitti bianda hafiftende sancim var endiselenmeye yermi ariyorum yoksa bisimi oldu ayirt edemiom artik

Canım benimkisi gerçekten kotuymus dusuk tehlijem yuksekmis on gun rapor yazdı ongun sonraki randevu da belli olacak ne durumda oldugum inşallah sende kötü bişey yoktur evhamlaniyosundur

Yok canım Allah korusun.sadece genel bir duaydi. Panik olma

Allah korusun canım banada dualarinizi eksik etmeyin ne olur bende risk altında yim bugün doktor makine nin sesini açmadan incelemeye baslayinca herşey bitti sandım Allah im yavrularimizi bize bagislasin suan ezan okunuyor bu ezanlarin yüzü suyu hurmetine korusun canimizin içindeki canlari amiiinnn

allah bebeğini sana ve eşine bağışlasınn alah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah iyi olacak allahın izniyle :2: çok üzüldümmm

nedesembilemedim,fatmabol ve Merve; üzüldüm arkadaşlar..
Allah sağlıklı hayırlı evlatlarla kucaklarınızı doldursun inşallah

bitterim çok şükür şimdilik sağlikliyiz biz. Yarin kalp atimlarini duymaya gideceğiz inşallah. Geçen hafta ultrasonda görmüştük. Umarim bir sorun yoktur.

Bebeklerini kaybeden arkadaslarima Rabbimden sabir diliyorum. En hayirli ve kisa zamanda saglikli bebeklerine kavusurlar insallah.

Görüşürüz canlar, iyi geceler...

Bebeğini kaybeden arkadaşlar Allah sabır versin. Çok zor bir durum. Kucaklariniz tez zamanda sağlıklı hayırlı bebis lerle dolsun. Allah beterinden korusun inşallah

ayy pardon canım,nickleri karıştırdım alıntı yapmim derken.

benimhalaumudumvar yazmam gerekiyordu
Allah bebeklerimizi korusun

Son düzenleme:

Allah yardimcin olsun bebegini sana bagislasin insallah bana gelince paranoyakca davranmisim cok sukur bi sorun cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…