nedesembilemedim,fatmabol ve Merve; üzüldüm arkadaşlar..
Allah sağlıklı hayırlı evlatlarla kucaklarınızı doldursun inşallah
selamm bitterimmm nasılsın ??????????
selam aybizim
İyiyim sen nasılsın?
cinsiyet belli oldu mu bakalım?
bende iyi sayılırım .valla bu ayın 14 une randevy aldık bakalımm o zaman ogrenecegız kısmetsee sen ne yaptın nasıl gıdıyor bebıs nasıl ??
hadi bakalım haber bekliyorum senden :) erkek gibi doğdu içime :)
ben de iyiyim şükür.bebek de iyidir sağlıklıdır inşallah.
ben de 13ünde gideceğim doktora 2li test için.sen yaptırdın mı?
herkesin özellikle ilk günden beri erkek annesi gibi hissediyorum ama sağlıklı olsun yeterhadi bakalım ben girer netten yazarım haber ederım sana ben yaptırdım ıkılı testı çok şükür iyi çıktı sana da hayırlı sonuçlar gördün mü şimdiye kadar hareket ettiğini
Evet kızlar aynen dediğiniz gibi bu düşüklerin, düşük tehlikelerinin nedeni çoğunlukla yediğimiz içtiğimiz genetiği değiştirilmiş gıdalar. Malesef bu seneden seneye artıyor, kısırlık oranı büyüyor. Bedenlerimizi ve dünyayı mahvediyoruz. Allah sonumuzu hayreylesin.
Benim de düşük tehlikem var ve sürekli yatıyorum. İnşallah Allah'ın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Düşük yapan arkadaşlara da sabır diliyorum. İnşallah onlarda yakın zamanda tekrar hamile kalırlar ve yavrularını kucaklarına alırlar.
Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın ve korusun.
Bende ayni seyden korkuyorum istanbula anneme geldim migdem bulantim sanki gitti bianda hafiftende sancim var endiselenmeye yermi ariyorum yoksa bisimi oldu ayirt edemiom artik
göremedim ya.en son 9 haftalıkken gitmiştim.
sanırım 10.haftada hareketleniyormuşlar.
inşallah iyidir keyfi yerindedir çarşambayı dört gözle bekliyorum :)
Yok canım Allah korusun.sadece genel bir duaydi. Panik olma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım çok geçmiş olsun çok çok sabırlar versin Allah im benim de iki gunsag kasigim ağrıyor esim eve gelince doktora gidicem
Allah razi olsun canim ciktim hastaneden ben.Hemen git gerçekten için rahatlasin... benim bebek iyi kalbide atiyo dinledik :)) inşallah bisey cikmaz cnm yaz bizedee
Ben kötüyüm canım kanamam varmış büyük bir kanamaymis hemde sürekli yat dedi senin kanaman tamamen durdumu gözün aydın canım banada dua et bende tez zaman da iyi haberler alırım inşallah
Allah korusun canım banada dualarinizi eksik etmeyin ne olur bende risk altında yim bugün doktor makine nin sesini açmadan incelemeye baslayinca herşey bitti sandım Allah im yavrularimizi bize bagislasin suan ezan okunuyor bu ezanlarin yüzü suyu hurmetine korusun canimizin içindeki canlari amiiinnn
nedesembilemedim,fatmabol ve Merve; üzüldüm arkadaşlar..
Allah sağlıklı hayırlı evlatlarla kucaklarınızı doldursun inşallah
bitterim çok şükür şimdilik sağlikliyiz biz. Yarin kalp atimlarini duymaya gideceğiz inşallah. Geçen hafta ultrasonda görmüştük. Umarim bir sorun yoktur.
Bebeklerini kaybeden arkadaslarima Rabbimden sabir diliyorum. En hayirli ve kisa zamanda saglikli bebeklerine kavusurlar insallah.
Görüşürüz canlar, iyi geceler...
Canım benimkisi gerçekten kotuymus dusuk tehlijem yuksekmis on gun rapor yazdı ongun sonraki randevu da belli olacak ne durumda oldugum inşallah sende kötü bişey yoktur evhamlaniyosundur
Ben kötüyüm canım kanamam varmış büyük bir kanamaymis hemde sürekli yat dedi senin kanaman tamamen durdumu gözün aydın canım banada dua et bende tez zaman da iyi haberler alırım inşallah
Canim bana hemen proluton diye iğne vurdular diğer yandan protestana basladilar serum taktılar bu kadardi.bugün leke seklinde devam ediyo yatiyorum. Senin daha çok galiba sen hastanede yatarsin herhalde bence yat çok daha rahat oluyoo hic kipirdatmiyolar
ayy pardon canım,nickleri karıştırdımalıntı yapmim derken.
benimhalaumudumvar yazmam gerekiyordu
Allah bebeklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?