Allah kimselere yaşatmasın canım...bebeğin ne kadarlık.kanaman cok mu..geçmiş olsun.
Bende dusuk yaptim Allah sizin bebeklerinize omur versin dualarinizdan eksik etmeyin hepinizi opuyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fatmabol merve valerita ve ben geçmiş olsun kızlar..dün kötü bir gün yaşadık...kötü bir kaderin aynı sahnesini paylaştık...mart annelerine nazar değdi sanki yaprak gibi döküldük..kalanlar inşallah sağlıkla sıhhatle evlatlarını doğursunlar allahın izniyle..
Canm yaa İnan bugün bu sayfayı okumak hiç içimden gelmedi..allahım sabır versin sizlere zor bi durum 4 ay önce bende yaşadım kabullenmesi kolay olmuyor..dilerim tez zamanda sağlıklı bebekler gelir göbişlerinize
Canim bana hemen proluton diye iğne vurdular diğer yandan protestana basladilar serum taktılar bu kadardi.bugün leke seklinde devam ediyo yatiyorum. Senin daha çok galiba sen hastanede yatarsin herhalde bence yat çok daha rahat oluyoo hic kipirdatmiyolar
Banada hemen aynı igneden vurdular ve progestan kullaniyorum gunde 4 tane vajinal ve leke seklinde devam ediyor benimde ayni durumdayız sanirim
Banada hemen aynı igneden vurdular ve progestan kullaniyorum gunde 4 tane vajinal ve leke seklinde devam ediyor benimde ayni durumdayız sanirim
Çok çok gecmis olsun canim inşallah duzeliriz yaa biz yinede yatalimguzel bi haber vereyim benim bugun bitti kanama lekelerimde...kanama alanı gordumu sende ultrasonda bende görmedi de biraz rahatladim
Bende dusuk yaptim Allah sizin bebeklerinize omur versin dualarinizdan eksik etmeyin hepinizi opuyorum..
Fatmabol merve valerita ve ben geçmiş olsun kızlar..dün kötü bir gün yaşadık...kötü bir kaderin aynı sahnesini paylaştık...mart annelerine nazar değdi sanki yaprak gibi döküldük..kalanlar inşallah sağlıkla sıhhatle evlatlarını doğursunlar allahın izniyle..
Benimde tehlijem var bugun ogrendim sag kasigim ince ince ağrıyor sizdede varmiydi
Çok çok gecmis olsun canim inşallah duzeliriz yaa biz yinede yatalimguzel bi haber vereyim benim bugun bitti kanama lekelerimde...kanama alanı gordumu sende ultrasonda bende görmedi de biraz rahatladim
Oh ne guzel ins benimse biter ama dunden beri cok az kahve leke şeklinde tamamem kesilir umarim.sanada cok hecmis olsun canim ins tekrari olmaz.bende sali gnu vajinal ultrasonda kanama rahim agzinda cok onemsiz yerde artik akip cikacak bu dedi bakalim bidahaki randevuya be diyecek.
Bebegine kaybeden arkadaslarima sabir diliyorum Rabbim yardim etsin en kisa zamanda saglikla bebeklerine kavussunlar... Bir haftadir o kadar iyiydim ki dun kotu haberler arka arkaya gelmeye baslayinca moralim bozuldu oturdum sizlerle agladim inaninokudum ama tek cumle yazamadim yaninizda olamadim. psikolojik olarak da biseyden etkilendigimde mideme vurur benim siradan bir anksiyete kaygi bozuklugum var..mideme vurdu yine aksam saatlerce banyodan cikamadim ne yediysem ogüre ogure cikardim aglayarak hemde sabah kahvaltimi yaptim ama yine midem bulaniyor insallah gecer Allahim yardim etsin hepimize
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kızlar ben tüp bebektedavisi ile hamile kaldım.bugün 7 haftalık oldu. 1 hafta once kalp atışını duyamadik bugün 12 de randevum var inşallah 7 haftalıkken duyarım. Dün akşam betahcg yaptirdik 41.216.43 çıktı acaba bebek gelişiyor mu tedirgin olduk böyle durum yaşayan varmı.inşallah bugün sesini duyarım
Canim hayatta ne yazikki mutlu seyler yasadigimiz kadar uzucu seylerde cok yasiyoruz ama emin ol arkadaslarimizda bu kadar uzulup kendine zarar vermeni istemez hayatta herseye hazir olmaliyiz zor kesinlikle nasil olalimki ama hepimizin basina gelebilme ihtimali olan seyler inan bende cok uzuldum arkadaslarimiza bol bol dua ettim yattigim yerden bende kanama sebebi ile yatiyorum kayip yasayan arkadaş larımi iyi anliyor ve senin korkularini bende yasiyorum ama Rabbim belki onlara baska kapi acacak colkkk mutlu olacaklar belki nisan annesi olduk iyiki diyecekler Rabbin bir bildigi vardir elbet dilerim Rabbimden dua ediyorum hemencik toparlasin arkadaslarimiz hemen ve yurekten opuyorum hepsini,sende elini yuzunu yıka canım derin nefes al cama çıkıp Rabbim sana emanetiz de ve kendini uzup zarar vermr daha fazla :*
Bebegine kaybeden arkadaslarima sabir diliyorum Rabbim yardim etsin en kisa zamanda saglikla bebeklerine kavussunlar... Bir haftadir o kadar iyiydim ki dun kotu haberler arka arkaya gelmeye baslayinca moralim bozuldu oturdum sizlerle agladim inaninokudum ama tek cumle yazamadim yaninizda olamadim. psikolojik olarak da biseyden etkilendigimde mideme vurur benim siradan bir anksiyete kaygi bozuklugum var..mideme vurdu yine aksam saatlerce banyodan cikamadim ne yediysem ogüre ogure cikardim aglayarak hemde sabah kahvaltimi yaptim ama yine midem bulaniyor insallah gecer Allahim yardim etsin hepimize
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
arkadaslar herkeze günaydın bende dün gece hastanedeydim beebkler iyi olmasına ragmen idrar testnde dr idrarımda kan oldugunu söylemiş söylemiş diyorum cünkü ben bebeklerin iyi oldugu heycanı ile o anda hiç bişey duymadın 10 gün sonra gitmem gereken randevuma carsamba günü gidecegim galiba banada dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?