2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dusuk yaptim Allah sizin bebeklerinize omur versin dualarinizdan eksik etmeyin hepinizi opuyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yaaa...sendemiii..noluyor bugün böyle kötü haber veren verene..allahım düşük yapanlara sabır geride kalanlarada sorunsuz ve sağlıklı günler versin..sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş...allahım tez zamandada sizlere tekrar sağlıklı gebelikler nasip etsin inş

Fatmabol merve valerita ve ben geçmiş olsun kızlar..dün kötü bir gün yaşadık...kötü bir kaderin aynı sahnesini paylaştık...mart annelerine nazar değdi sanki yaprak gibi döküldük..kalanlar inşallah sağlıkla sıhhatle evlatlarını doğursunlar allahın izniyle..

Canm yaa İnan bugün bu sayfayı okumak hiç içimden gelmedi..allahım sabır versin sizlere zor bi durum 4 ay önce bende yaşadım kabullenmesi kolay olmuyor..dilerim tez zamanda sağlıklı bebekler gelir göbişlerinize

Amin arkadaşım saol.

Iyi dilekleriniz icin Allah razi olsun yuregi guzel arkadaslar verende alanda Allah insallah bundan sonra cok guzel haberlerin oldugu biryer olsun mart anneleri Allah sag salim kavustursun bebislerinize kaybedenlerde uzulmesin cennet kapisinda bekliycekler bizleri....iyi dusunsun artik herkes hersey guzel olsun...

Son düzenleme:

İnşallah bu kayıplar son kayıplarımız olur.İnşallah sizlerde en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler yaşarsınız

Kızlar ben tüp bebektedavisi ile hamile kaldım.bugün 7 haftalık oldu. 1 hafta once kalp atışını duyamadik bugün 12 de randevum var inşallah 7 haftalıkken duyarım. Dün akşam betahcg yaptirdik 41.216.43 çıktı acaba bebek gelişiyor mu tedirgin olduk böyle durum yaşayan varmı.inşallah bugün sesini duyarım

Benimde tehlijem var bugun ogrendim sag kasigim ince ince ağrıyor sizdede varmiydi

benim ağrım yok, sadece kahverengi lekelenmelerim vardı. doktor kanama noktalarim olduğunu ve yatmam gerektiğini söyledi. tabii bir de progestan verdi fitil olarak kullanıyorum.

Bebegine kaybeden arkadaslarima sabir diliyorum Rabbim yardim etsin en kisa zamanda saglikla bebeklerine kavussunlar... Bir haftadir o kadar iyiydim ki dun kotu haberler arka arkaya gelmeye baslayinca moralim bozuldu oturdum sizlerle agladim inanin okudum ama tek cumle yazamadim yaninizda olamadim. psikolojik olarak da biseyden etkilendigimde mideme vurur benim siradan bir anksiyete kaygi bozuklugum var..mideme vurdu yine aksam saatlerce banyodan cikamadim ne yediysem ogüre ogure cikardim aglayarak hemde sabah kahvaltimi yaptim ama yine midem bulaniyor insallah gecer Allahim yardim etsin hepimize

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim hayatta ne yazikki mutlu seyler yasadigimiz kadar uzucu seylerde cok yasiyoruz ama emin ol arkadaslarimizda bu kadar uzulup kendine zarar vermeni istemez hayatta herseye hazir olmaliyiz zor kesinlikle nasil olalimki ama hepimizin basina gelebilme ihtimali olan seyler inan bende cok uzuldum arkadaslarimiza bol bol dua ettim yattigim yerden bende kanama sebebi ile yatiyorum kayip yasayan arkadaş larımi iyi anliyor ve senin korkularini bende yasiyorum ama Rabbim belki onlara baska kapi acacak colkkk mutlu olacaklar belki nisan annesi olduk iyiki diyecekler Rabbin bir bildigi vardir elbet dilerim Rabbimden dua ediyorum hemencik toparlasin arkadaslarimiz hemen ve yurekten opuyorum hepsini,sende elini yuzunu yıka canım derin nefes al cama çıkıp Rabbim sana emanetiz de ve kendini uzup zarar vermr daha fazla :*

6 haftalikken duymamis olman cokk normal, 8. Haftaya dogru gittigimizde duymustum ben de

arkadaslar herkeze günaydın bende dün gece hastanedeydim beebkler iyi olmasına ragmen idrar testnde dr idrarımda kan oldugunu söylemiş söylemiş diyorum cünkü ben bebeklerin iyi oldugu heycanı ile o anda hiç bişey duymadın 10 gün sonra gitmem gereken randevuma carsamba günü gidecegim galiba banada dua edin

Haklisin canim kesinlikle Allah razi olsun hamilelikten oncede boyleyim inan tv bile izlemiyorum moralim bozuluverince hemen midem kalkar insallah bundan sonra kotu haber almayiz artik rabbim sanada bebeginede saglik versin insallah bi an once toparlanirsin canim benim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Üzme canım kendini kızarım sana bak annesi..bebişin için iyi beslen iyi bak ona...bizim acımızı en iyi bebekleriniz doğunca bizler adına da öpüp koklaysrk azaltabilirsiniz...şahsen benim adıma aklınıza gelince yumurcakları o cennet kokulu yavruları öpün koklayın.ben hissederim bu bana yeter...evlat kokusu cennet kokusu demiş hz muhammed s.a.v bol bol koklayın cennetin kokusunu duymak güzel olur sanırım...bizlerde allahın izniyle o mutluluğa erişiriz münasib bir zamanda...sakın kusma annesi onun şu an bu dünyada senden başka kimi var dimi ama..

Hayirlisi ile hicbi sorun yoktur ins Rabbim senide bebeklerini de korusun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…