2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canimm ne yazikki uzuntuden en cabuk mide etkileniyor bendede var o stres uzuntu sinid direk mideme vurur ama artik cok dikat etmeli sin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyyy canim benimmm sen ne buyuk bi kadinsin yaa tevekkul etmissin Allaha birakmissin rabbim insallah en kisa zamanda odullendirsin seni

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Slm arkadaslar iki üç gündür kafami kaldiramiyorum tansiyonum düşük hatta dun sabah gozum karardi ve yere düşmüşum kendime geldigimde yerde oturuyodum. Bugunde crinone jel ile siyah kan lekesi geldi cok az dr aramaya cekiniyorum bisey olabilir diye sizde tansiyon dusuklugu varmi yada jelle gelen akinti .

slm kızlar bugün evimize döndük ayağiımızın tozuylada tüpçü dr.umuza ugradık ....sıkışık olmadığımdan çok net göremedim bebişi dr. yine de başını gövdesini kollarını bacaklarını gösterdi hareketlenmiş dedi

bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza allhtan sabır diliyorum inşallah en hayırlı zamanda tekrar hamile kalmaları ve bebeğini kucaklamaları nasip olur.

ne yaptın cnm muayene nasıl geçti

aferim ona hareketlenmiş

bende görseydim iyi olcaktı ama dr. ekranı eşim ve kızım tarafına çevirdi bende bakamadım doğru düzgün

olsun yinede sağlıklı olduğunu bilmekte yetiyor .

bu aralar çok düşük kürtaj haberi aldık ama herşeyde vardır bir hayır demekten başka çaremiz yokki içimi karartmayalım kızlar zor dönemleri atlatmamıza az kaldı mutlu günler gelsin artık ...

ben de sırf görebilmek için yine kendi doktoruma gitmeye karar verdim ikili için :)

aynen ya,az kaldı sıkıntılı zamanların bitmesineinşallah daha fazla olumsuz haber almayız.

Kızlar bir aydır bilgisayar a giremiyorum cepten takip ediyorum burayi bebek gelişim takviminide göremiyorum çok merak ediyorum bebek şekli gelmis mi takvimime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakikaten yaaa bende ayni :)

gelmiş gelmiş :)) 10 haftalık seninki

Hakikaten yaaa bende ayni :)

senin de 11 haftalık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…