Haklisin canim kesinlikle Allah razi olsun hamilelikten oncede boyleyim inan tv bile izlemiyorum moralim bozuluverince hemen midem kalkar insallah bundan sonra kotu haber almayiz artik rabbim sanada bebeginede saglik versin insallah bi an once toparlanirsin canim benim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hayirlisi ile hicbi sorun yoktur ins Rabbim senide bebeklerini de korusun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Üzme canım kendini kızarım sana bak annesi..bebişin için iyi beslen iyi bak ona...bizim acımızı en iyi bebekleriniz doğunca bizler adına da öpüp koklaysrk azaltabilirsiniz...şahsen benim adıma aklınıza gelince yumurcakları o cennet kokulu yavruları öpün koklayın.ben hissederim bu bana yeter...evlat kokusu cennet kokusu demiş hz muhammed s.a.v bol bol koklayın cennetin kokusunu duymak güzel olur sanırım...bizlerde allahın izniyle o mutluluğa erişiriz münasib bir zamanda...sakın kusma annesi onun şu an bu dünyada senden başka kimi var dimi ama..
Sağol cnm allah razı olsun epeydir görüşemiyorduk .sen nasılsın
Çok çok gecmis olsun canim inşallah duzeliriz yaa biz yinede yatalimguzel bi haber vereyim benim bugun bitti kanama lekelerimde...kanama alanı gordumu sende ultrasonda bende görmedi de biraz rahatladim
Bende aksine kanama yok ama ultrasonda bakarken büyük bir kanama bolgesi vqr dedi
Bende aksine kanama yok ama ultrasonda bakarken büyük bir kanama bolgesi vqr dedi
Tuhaf dışarı nasil cikmiyor o kanama,bidahaki randevun ne zaman
Kızlar ben tüp bebektedavisi ile hamile kaldım.bugün 7 haftalık oldu. 1 hafta once kalp atışını duyamadik bugün 12 de randevum var inşallah 7 haftalıkken duyarım. Dün akşam betahcg yaptirdik 41.216.43 çıktı acaba bebek gelişiyor mu tedirgin olduk böyle durum yaşayan varmı.inşallah bugün sesini duyarım
slm kızlar bugün evimize döndük ayağiımızın tozuylada tüpçü dr.umuza ugradık ....sıkışık olmadığımdan çok net göremedim bebişi dr. yine de başını gövdesini kollarını bacaklarını gösterdi hareketlenmiş dedi
aferim ona hareketlenmiş
bende görseydim iyi olcaktı ama dr. ekranı eşim ve kızım tarafına çevirdi bende bakamadım doğru düzgün
olsun yinede sağlıklı olduğunu bilmekte yetiyor .
bu aralar çok düşük kürtaj haberi aldık ama herşeyde vardır bir hayır demekten başka çaremiz yokki içimi karartmayalım kızlar zor dönemleri atlatmamıza az kaldı mutlu günler gelsin artık ...
Tuhaf dışarı nasil cikmiyor o kanama,bidahaki randevun ne zaman
Bende merak ettim sordum vucudumuz o kani emiyomus Egerki dışa vurursa kork dedi ameliyat gibi düşün dedi ameliyat bölgesinde oluşan kanda vücut tarafından emiliyomus haftaya cumartesi canım
Kızlar bir aydır bilgisayar a giremiyorum cepten takip ediyorum burayi bebek gelişim takviminide göremiyorum çok merak ediyorum bebek şekli gelmis mi takvimime
gelmiş gelmiş :)) 10 haftalık seninkiKızlar bir aydır bilgisayar a giremiyorum cepten takip ediyorum burayi bebek gelişim takviminide göremiyorum çok merak ediyorum bebek şekli gelmis mi takvimime
senin de 11 haftalık :)Hakikaten yaaa bende ayni :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?