• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Utu de yaptim ve yapmaya da devam etmem lazim.esim 10 a dogru geliyor isten.anca yiyoruz ben bazen beklemiyorum
Kendni cok yoruysn cnm dikkt et. Bosver o kadr da temiz olmayiversn canindan kiymetli mi. Inan bn yorulnca birakiyrm napim temzlk derdine kendmi yipratamcm zaten yine kirlenio nasil olsa ;)

Utu de yaptim ve yapmaya da devam etmem lazim.esim 10 a dogru geliyor isten.anca yiyoruz ben bazen beklemiyorum
Kendni cok yoruysn cnm dikkt et. Bosver o kadr da temiz olmayiversn canindan kiymetli mi. Inan bn yorulnca birakiyrm napim temzlk derdine kendmi yipratamcm zaten yine kirlenio nasil olsa ;)

Evine sağ salim dönmüşsun sanırım hadi hayırlısı ya bu erken doğum korkusu herkeste var sanırım birbirimizi etkiliyor da olabiliriz :) ben hala büyük temizliği erteleliyorum bebis gelmeden yaltirabilirim inşallah bide eve başkasını sokmak istemiyorum ilk kez birini bulacam

Evet canım çok tedırgın olmuştum ama rahat gidip geldım hatta o kadar rapor almak için uğraştım kimse sormadı bile :KK45: bol bol dua okudum basınç etkilemesın dıye Sakız ciğneyıp nefes egzersızı Yaptım gidip geldim çok şükür. Ama düğün evinde olunca ınsan ister istemez yoruluyo :KK51: yinede çok güzel geçti iyiki gitmişim.
Bende temizliği yarın başlatıyorum, eşim yarın koltukları makıneyle yıkayacak halılarım temiz ama mutfak halısını yınede esime sildirecem, bu hafta kar geliyormuş o bir geçsın haftayada kadın gelecek temizlik yapacak. Bende ilk defa temizliğe kadın çağıracam tedirgınım ama yapacak başka birşeyim yok basında durup yaptıracam artık. Sonrasında da ben gösteririm eşim yapar Sağolsun hafta sonları
Erken Doğumlar çok etkiliyor bizi gece rüyamda erken doğum yaptığımı görüyorum ustunede aksam ağrım olunca temizlik işini Öne çektim

Sag kasigimda ince bi sanci varo_O
Gobegim cok sertlesti eski sezo dikislerimin oldugu yerde bebegin basi var ve sanki kafayi oynatiyo gibi hissetiyorum oynattikca acio:KK57:
Sancim olsa anlamam galiba ben ya :rolleyes:

Gobegim cok sertlesti eski sezo dikislerimin oldugu yerde bebegin basi var ve sanki kafayi oynatiyo gibi hissetiyorum oynattikca acio:KK57:
sancıyı bende anlamıycam galiba
benimde karnım çok sertleşiyor taş gibi oluyor hareket edemiyorum

Anlarsin bence acimayla i giren kramp sancilari farkli ve kasilma kipirdayamadan kala kaliosun oyle:)

uykum var yatsamda 1 saate kalmadan geri kalkmaktan korkuyorum.rahat uyumayı özledim

Ben de yapmadım..
korktum açıkçası bebeğe bi sey olur diye..
önümüzdeki hafta halilari gonderip koltuklarimi yikaticam.
iki camim tek kaldı silinecek o da kolay iş..
sil supur onu da kocama yaptiririm artik :)
Temizlik yapip ertesi gün doguma gidenler oldu ben de korktum erteledim..

aynen bende ondan korkup kendim işe girişmiyorum.

Canim zaten sona kalmasi lazim ki temiz kalsin.yeter bence 15 gun.benim 12 gun kaldi doguma.halilari yikattim koltuk kiliflarimi yikadim dun perdeleri yikadim utuledim bitmedi.zaten her gun supuruyorum cocukla.bana da birkac gun kala purupak bir sey lazim ama pek de mumkun gozukmuyor bu gidisle.oldugu kadar

öyle sil süpür işini nerdeyse hergün yapmak gerekiyor zaten evin temiz görünmesi için :)

sancıyı bende anlamıycam galiba
benimde karnım çok sertleşiyor taş gibi oluyor hareket edemiyorum
benimde karnım sertleşiyodu heleki bu saatlerde. hastaneye yatınca doktor sertleşince hemen nst cektir dedi. sonra ebe geldi karnıma baktı bu sertleşme değil dedi. normal dedi. sertleşse sancın cok olur karnın taş gibi olur dedi. bana göre taş gibiydi o ayrı tabi

bizim bebiş 2700 olmuş az geldi kilosu kızlar bana yaa:-((
canım boşver çevredekileri etrafta boş konuşan çok :) benimde aynı hatta daha düşük 36 . haftada gittik, 2.650 çıktı bebiş...

Tum gece benimde kasiklarim agridi ve ayaklarim sicak oldugu halde ayaklarım usuyormus gibi hissettim sonra belim agrimaya basladi :KK43:

Birde isim konusunda eşimle anlasamiyoruz cift isim diye tutturdu ben neva diyorum esim ece diyor uyumsuz olcak ama kizimizin ismi sanirim ece neva olucak

isimler bizimde kararsız kaldığımız isimler ece değilde ecem ile nevayı çok beğenmiştik ada birinci ismide 2.ye karar veremedik bizde :KK48:

Günaydın bayanlar ve tatlı bebişler nasılsınız? Ben bugün biraz moralim bozuk uyandım ve hiçbir sebebi yok eşime de çattım boş yere ara sıra geliyorlar galiba :anneadayı::anneadayı:

ara ara banada geliyor öyle sabah sinirli uyanıyorum adama çatıyorum hiç sebep yokken hepimiz aynıyız galiba bu dönemde...

Bende baş ağrısı olmadı
Ama zaten önce 4 seruma ağrı kesici ekleniyo sonra da günde 2 kez ağrı kesici iğne yapıyorlar
Ağrı varsa da hissetmiyosun o yüzden

Çıkarkende sana yazılan reçetede antibiyotik var 5 li o iyi geliyo Allah'ın izniyle

En güzel yanı 10 cm kadar bi çizgi var göbeğimin altında, eskisi gibi dikiş izi yok
Ve zamanla bu da geçiyomuş deriden birz parlak duuryomuş o kadar

zamanla o izde belirsizleşiyor ve kısalıyor yanlardan canım belli belirsiz bi hal alıyor iyice...:KK60:

Bana esim yardim etsin istiyorum her isimi kendim yapıyorum zaten.ama avizeler silinecek kitaplık sokulecek kaldirilacak iki koli var depoya indirilecek mutfak dokaplarjnin ust raflari silinecek ben bunlari nasil yapayim zaten yapabilecek olsam yardim istemem ki.gerginim bu sabah.canim sıkıldı

aynen bende öyleyim kaç haftadır eşimin yapması gereken benim yapamayacğım işler var ben kendi yapacağım işleri yaptım yapıyorumda hala bu halde, onun yapmasını bekliyorum kaç zamandır erteleyip duruyor sinir ediyor beni...Erkekler çok daha rahat oluyor bayanlara göre özellikle ev işleri konusunda ...tamam tamam deyip sallıyor kaç kezde kızdım daha ne zaman yapacaksın diye bi işi yapıp bırakıyor yarın yaparım diye daha yapacak... :63: şurda iki hafta kalmış doğuma adam yapılmasada olur modunda uyuz... :KK12:
Ama İkra'da hafif sarılık var artarsa getir dediler ya
Ben sarılık olduğunu bile anlamıyorum ki daha..

benim ilk kızımda sarılık olduğunda yüz renginin kırmızılığı gitmiş hafif sarıya dönük olmuştu yüzü bide çok uyuyodu normalde 2-3 saat uyuyosa sarılığı yükselince daha fazla uyumaya başlamıştı uyandırdığımızda da kolay uyanmıyordu...Bende ilk çocuk ne bileyim tecrübesizlikten sarılık olduğunu anlamamıştım tabi ne akıllı kızım var hiç ağlamıyo uyuyo diyodumki çok uyuyunca bi anormallik olduğunu anlayıp doktoru arayınca anladımki sarılık olmuş çocuk :) birde hareketleri ağırlaşıyor bebişlerin sarılık olunca benim kız zaten kısa süre emiyodu o zaman emerken hemen uyumaya filan başlamıştı bunlar belki ipucu olur diye yazayım dedim ...

Ay cekirge o kirkliyken karabasan meselesinde beni ilk dogumda esim dahil yedi bitirdiydi psikolojim bozulmustu lohusa halimle.yok uyuma yok bogarlar yok odada tek birakma bilmem ne.manyaklik dupeduz.bu sene ramazanda bir hocanın iftar sohbeti vardi tv de.tam da bunu sordular.esime de dinlettim bana resmen eziyet ettiniz diye.omru akli hayri veren Allah.sen besmeleni cek yatir dedi hoca.o yuzden hic takilmayin anneler.ben bu sefer bu hatayi yapmayacagim.insanlar destek olacaklari yerde kostek olma konusunda yaris halindeler

her yerde var bu manyaklardan benim de kv tarafı öyle ilk çocukta her şeye burunlarını soktular kv yetmiyo görümceler elti her konuda yorum yapıp batıl inançları normalmişte ben yapmıyormuşum gibi bide yadırgayıp beni uyuz ediyorlardı ... bunda kesinlikle izin vermeyeceğim bişey söylemelerine, bide niyeyse çocuk yeni doğunca herkes kendini bir bilmiş kendini yorum yapma hakkına sahip sen hiçbişey bilmiyormuşsun aptalmışsın gibi sanıyo ya en çok ona sinirleniyorum bu defa aklıl verenlerin hepsini paylamayı düşünüyorum akıl verme yardım et diycem o kadar uyuzum bu konuya :)):KK53:

Kizlar bebek gormeye gelenlere dagitmak icin soyle bisey buldum sizce nasil mum degisik geldi bana tanesi 2.5 tl ye var bazi sitelerde aslinda sabun yapmak istiyodum ama hic gozum kesmiyor
ben çok beğendim çok farklı geldi ne olarak geçiyo bu ...
kızlarrr diişim cok ağrıyor ilaç içmekte istemiyorum ne yapıcam ben yaaa:KK43:
kuru karanfil koymak iyi geliyo dişe uyuşturuyo aklında bulunsun canım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? bugün dolabımda bebişin kıyafetlerine yer açtık ama ben öldüm resmen iki kıyafet katlıyorum yoruluyorum iyice tırt çıktım son zamanlarda :KK43: son bi haftam kaldı işi bırakmak için ondan sora artık yavaş yavaş halledicem kalan şeyleri

bugün bende bi evi süpürim dedim son odayı süpüremedim bile eşime verdim yaptı hala heryerim kırılıyo sanki...

uykum var yatsamda 1 saate kalmadan geri kalkmaktan korkuyorum.rahat uyumayı özledim
ben dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım son günler çok zor ve uykusuz geçiyo ya ...

Back
X