2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gelmiş gelmiş :)) 10 haftalık seninki

senin de 11 haftalık :)

Ayy canim benim inşallah benimle kalir bebeğim çok korkuyorum cumartesi bir gelsede kanamamin durumunu bir ogrensem ama yinede çoook sevindim benim minik kuşum bebis sekline gelmis burdada:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin Fatmaipek inşallah bizde hareketlendiği günü görürüz.Kızımın kardesinin pıt pıtlarını duydum bugün binlerce şukur

Haftasıyla uyumlu dedi.0,5 cm.Toksoplazma için kan verdim.Haftaya sonuçla gidicem kontrole inşallah

Fatmaipek ; beni de listeye ekler misin bu siteye yeni üye oldum kullanmakta biraz zorlanıorum, bn izmirliyim ilk hamileliğim 8 hafta 5 günlük hamileyim

merhaba arkadaslar bayadır yazamıyorum ..ne durumdasınız mide bulantılarınız halsızlıkler ?? ben artık hıssetmek ıstıyorum :)) mıde bulantılarım baya azaldı ama agzımdakı acı tat benı cok huzursuz edıyo

Kızlar ne zamandir giemiodum buraya bebegini kaybedenlere rabbim sabir versin bende iki ay once kimyasal gebelik yasamistim o bile cok zordu rabbim yardimciniz olsun hamile arkadaslarimda bol bil ayetel kursi okuyun elinizi karninizn uzerine koyup dua edin rabbim saglikla sihhatle bebeklerimize kavustursun bizleri hamilelerin duasi kabul olur dua edelim bu arada bulantim 9 haftama girmeme ragmen hala cok fazla ilac aliyorum mecburen bulanti icin troid cikti onun icin de dr ilac verdii troit cok dusukmus benim gibi olan var mi

Geçmiş olsun
Evet benim de hotmon testimde tiroid yüksek çıktı, yüksek çıkması hormonun yeterli salgılanmamasından yani azlığından demekmiş bana da dr ilaç verdi sabahları kullanıyorum

gelmiş gelmiş :)) 10 haftalık seninki

senin de 11 haftalık :)

İnsallah benim bebgimde iyidir kanamam yok ama sanki varmis gibi hissediyorum :) annem bana sinirlenince gogsune vururdu anayim ben anaaaaa :) diye anne iyidir demi dedim ay biktim su sorularindan dedi bende aynen onun bana dedigini dedimmm aaaaaa anayim ben anaaaa sonra bi kahkaha koptu :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Geçmiş olsun
Evet benim de hotmon testimde tiroid yüksek çıktı, yüksek çıkması hormonun yeterli salgılanmamasından yani azlığından demekmiş bana da dr ilaç verdi sabahları kullanıyorum

Evet benimde cok dusuktu ben ilaci kullanmiorum henuz cunku kadin dogumcuma sormadim ve ilaci kullanirsam bebek troid hastasi olabiliomus gecen bi ilacmis yani bide troidin dusuk cikmasi genelde ilk aylarda karsilasilan bi problemmis bi kac test yapti onlqrda ciksin daha cok netlesscek

Fatmaipek ; beni de listeye ekler misin bu siteye yeni üye oldum kullanmakta biraz zorlanıorum, bn izmirliyim ilk hamileliğim 8 hafta 5 günlük hamileyim

bilgilerini yaz cnm ilk sayfadaki listeye göre ekliyeyim doğum tarihini yaz en azından takviminde yok göremiyorum

gözün aydın cnm ....inşallah hareketlerini görüp tekmelerinide hissedeceksin

kanama olsa belli olur cnm boşuna panik yapma ....biliyorum sen anasın ama

Benimde ayni yaaa :) cok dusuk cikti once korkuttukar sonra bi test istediler 1 haftada filan cikiyo sonucu 100 tl verdim ona temiz cikti ilaca gerek yok dedi ama hala korkuyorum

Bende tiroid için ilaç alıyorum. Benim tsh im 4.49 çıktı. Tetkiklerimi yaptirdim hastalık kaynaklı değilmiş gebelik Te böyle hormonal değişimler oluyormuş. Ayda 1 kontrol edilicem yine.levotiron 50 mg içiyorum tek doz sabah aç karnina

Benim tsh de ilk tahlilde 0.048 ikincide 0.039 cikti gittikce dusuyo

Esra sana nasıl sorun yok diyorlar benim abim iç hastalıkları uzmanı değer hamilelikte 2 ile 2.5 arasında tutulmalı diyor

Kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir öyle bir apse ağrısı çekiyorum ki bulantı falan hakgetire yok böyle bir acı keşke midem bulansa bi tek 😔 benim gebelikle beraber 8hafta boyunca başıma gelmeyen kalmadı ciltte renk değişiklikleri,gelişimsel kist,şimdi de yeni öğrendiğim bir kıl dönmesi apsesi 2-3gün ağrı kesici ilaçla (bugün ağrım çok fazla olduğu için serum yedim) apse iyice toplucakmış ve genel cerrah lokal anesteziyle patlatıp antibiyotiğe başlıcakmış lütfen bana ve bebişime dua edin ağrılarım geçer,apsem patlar diye ateşim bebeğe zararı olmasın diye devamlı kontrol altında çok korkuyorum bana da dua eder misiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Forumda eski konulardan birinde buldum bir arkadaşta böyle yazmış

şuan 15+5 günlük hamileyim ilk yapılan testlerimde tsh 4.16 çıktı.kadın doğumcu dahiliyeciye göster dedi.
gittim adam sonuca baktı 1 ay onra gel dedi.önemsemedi yani.ilk hamileliğim ve ne ne kadar önemli bilmiyodum.dahiliyeci önemsemedi ama kadın doğumcuda tamam dahiliyeci normal demiş git 1 ay sonra gel dedi.önlem almadı.yani doktorumuz çok önemli. izmire geldim haliyle doktor değişti.iyiki değişti............
testleri görür görmez kesinlikle olmaz.dahiliyeciler önemsemiyor ama bizim için yani bebek için geliişimi için çok önemli ihmal edemeyiz dedi.tekrar test istedi 5.16 çıktı yükselmişti.Eutyrox 50 ml başla 20 gün kullan tekrar test yaptır getir dedi.1.5 2 olması gerekiyormuş ilacı kullanmaktan korkma düşürebildiğimiz kadar düşürelim.sanırım 14 haftadan sonra bebek kendi triodini üretiyormuş.yani bebek ilk haftalarda yükseltip daha sonra normal seviyeye getiriyormuş.3 gün oldu bıraktım yarın tekrar test yaptırıcam önümüzdeki hafta kontrole gidicem inşallah düşmüş olur.düşmediyse yani bebekten değilse sanırım ilac kullanmaya devam edicem.yani kontrol altına alıp ihmal etmezsek korkucak bişey yok.önemli olan bebeğimiz için kontrol altına alma

Çok geçmiş olsun.İnşallah bebeğine bir zararı olmadan en kısa zamanda kurtulursun hastalığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…