gelmiş gelmiş :)) 10 haftalık seninki
senin de 11 haftalık :)
slm kızlar bugün evimize döndük ayağiımızın tozuylada tüpçü dr.umuza ugradık ....sıkışık olmadığımdan çok net göremedim bebişi dr. yine de başını gövdesini kollarını bacaklarını gösterdi hareketlenmiş dedi
merhaba arkadaslar bayadır yazamıyorum ..ne durumdasınız mide bulantılarınız halsızlıkler ?? ben artık hıssetmek ıstıyorum :)) mıde bulantılarım baya azaldı ama agzımdakı acı tat benı cok huzursuz edıyo
Geçmiş olsunKızlar ne zamandir giemiodum buraya bebegini kaybedenlere rabbim sabir versin bende iki ay once kimyasal gebelik yasamistim o bile cok zordu rabbim yardimciniz olsun hamile arkadaslarimda bol bil ayetel kursi okuyun elinizi karninizn uzerine koyup dua edin rabbim saglikla sihhatle bebeklerimize kavustursun bizleri hamilelerin duasi kabul olur dua edelim bu arada bulantim 9 haftama girmeme ragmen hala cok fazla ilac aliyorum mecburen bulanti icin troid cikti onun icin de dr ilac verdii troit cok dusukmus benim gibi olan var mi
gelmiş gelmiş :)) 10 haftalık seninki
senin de 11 haftalık :)
Geçmiş olsun
Evet benim de hotmon testimde tiroid yüksek çıktı, yüksek çıkması hormonun yeterli salgılanmamasından yani azlığından demekmiş bana da dr ilaç verdi sabahları kullanıyorum
Fatmaipek ; beni de listeye ekler misin bu siteye yeni üye oldum kullanmakta biraz zorlanıorum, bn izmirliyim ilk hamileliğim 8 hafta 5 günlük hamileyim
Hoşgeldin Fatmaipek inşallah bizde hareketlendiği günü görürüz.Kızımın kardesinin pıt pıtlarını duydum bugün binlerce şukur
Haftasıyla uyumlu dedi.0,5 cm.Toksoplazma için kan verdim.Haftaya sonuçla gidicem kontrole inşallah
İnsallah benim bebgimde iyidir kanamam yok ama sanki varmis gibi hissediyorum :) annem bana sinirlenince gogsune vururdu anayim ben anaaaaa :) diye anne iyidir demi dedim ay biktim su sorularindan dedi bende aynen onun bana dedigini dedimmm aaaaaa anayim ben anaaaasonra bi kahkaha koptu :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evet benimde cok dusuktu ben ilaci kullanmiorum henuz cunku kadin dogumcuma sormadim ve ilaci kullanirsam bebek troid hastasi olabiliomus gecen bi ilacmis yani bide troidin dusuk cikmasi genelde ilk aylarda karsilasilan bi problemmis bi kac test yapti onlqrda ciksin daha cok netlesscek
kanama olsa belli olur cnm boşuna panik yapma ....biliyorum sen anasın ama
Kızlar ne zamandir giemiodum buraya bebegini kaybedenlere rabbim sabir versin bende iki ay once kimyasal gebelik yasamistim o bile cok zordu rabbim yardimciniz olsun hamile arkadaslarimda bol bil ayetel kursi okuyun elinizi karninizn uzerine koyup dua edin rabbim saglikla sihhatle bebeklerimize kavustursun bizleri hamilelerin duasi kabul olur dua edelim bu arada bulantim 9 haftama girmeme ragmen hala cok fazla ilac aliyorum mecburen bulanti icin troid cikti onun icin de dr ilac verdii troit cok dusukmus benim gibi olan var mi
Bende tiroid için ilaç alıyorum. Benim tsh im 4.49 çıktı. Tetkiklerimi yaptirdim hastalık kaynaklı değilmiş gebelik Te böyle hormonal değişimler oluyormuş. Ayda 1 kontrol edilicem yine.levotiron 50 mg içiyorum tek doz sabah aç karnina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir öyle bir apse ağrısı çekiyorum ki bulantı falan hakgetire yok böyle bir acı keşke midem bulansa bi tek 😔 benim gebelikle beraber 8hafta boyunca başıma gelmeyen kalmadı ciltte renk değişiklikleri,gelişimsel kist,şimdi de yeni öğrendiğim bir kıl dönmesi apsesi 2-3gün ağrı kesici ilaçla (bugün ağrım çok fazla olduğu için serum yedim) apse iyice toplucakmış ve genel cerrah lokal anesteziyle patlatıp antibiyotiğe başlıcakmış lütfen bana ve bebişime dua edin ağrılarım geçer,apsem patlar diye ateşim bebeğe zararı olmasın diye devamlı kontrol altında çok korkuyorum bana da dua eder misiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?