Çok geçmiş olsun.İnşallah bebeğine bir zararı olmadan en kısa zamanda kurtulursun hastalığından
Esra sana nasıl sorun yok diyorlar benim abim iç hastalıkları uzmanı değer hamilelikte 2 ile 2.5 arasında tutulmalı diyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yukarda arkadasin anlattigini anlatti bana bebegin tiroitleri calismadigi icin seninki hizli calisiyor bi sure sonra normale donecek dedi .. Yuksek cikmasi durumunda direk ilac tedavisine basliyorlar dusuk olursada hastanin gecmisinide goz onune alip araliklarla test istiyorlar yani inan cok iyi iki doktora gorundum farkli iki sehirde
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tamam canım.Bende abim hariç 1 dahiliyeci ve endokrin uzmanına göründüm.Bide kadın doğum uzmanıma danıştım.Devam ediyorum ilacıma insallah düşer değerim.Seninki de düzelir hiç ilaç başlamazlar inşallah
İnsallah cnm ya valla bende inanmak durumunda kaldim onlara ama yine gidecem doktora ihmal etmem insallah .. Senin degerden azcik bana versen keske ikimizinkide dengelenirdi :)
ne yaptın cnm muayene nasıl geçti
Muayene oldum canim. 0.46 olarak kalmış yine kalp atımı yok.doktor artık vakum yöntemiyle alınmalı dedi.2 gün öncede beta hcg yaptırmıştım 41.216 çıkmıştı yarın akşam yine yaptiracagim artış varsa kürtaj olmiycam. Allahmd derse o olur.ama bana zarar verir mi bilmiyorum korkuyorum da..
Kızlar bu bahsettiğiniz testler kaçıncı haftada yapılıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 temmuz 83 cnm ilk bebeğim hayırlısıyla :) izmir memleketim başka bilgi gerekirse cvplarımbilgilerini yaz cnm ilk sayfadaki listeye göre ekliyeyim doğum tarihini yaz en azından takviminde yok göremiyorum
Sana birşey olmasında cnm.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun
Muayene oldum canim. 0.46 olarak kalmış yine kalp atımı yok.doktor artık vakum yöntemiyle alınmalı dedi.2 gün öncede beta hcg yaptırmıştım 41.216 çıkmıştı yarın akşam yine yaptiracagim artış varsa kürtaj olmiycam. Allahmd derse o olur.ama bana zarar verir mi bilmiyorum korkuyorum da..
inşallah sıkıntı yoktur,rahat olmaya çalışAyy canim benim inşallah benimle kalir bebeğim çok korkuyorum cumartesi bir gelsede kanamamin durumunu bir ogrensem ama yinede çoook sevindim benim minik kuşum bebis sekline gelmis burdada:)))
İnsallah benim bebgimde iyidir kanamam yok ama sanki varmis gibi hissediyorum :) annem bana sinirlenince gogsune vururdu anayim ben anaaaaa :) diye anne iyidir demi dedim ay biktim su sorularindan dedi bende aynen onun bana dedigini dedimmm aaaaaa anayim ben anaaaasonra bi kahkaha koptu :)
geçmiş olsun,güzel haberlerle gel inşallah arkadaşım.Kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir öyle bir apse ağrısı çekiyorum ki bulantı falan hakgetire yok böyle bir acı keşke midem bulansa bi tek 😔 benim gebelikle beraber 8hafta boyunca başıma gelmeyen kalmadı ciltte renk değişiklikleri,gelişimsel kist,şimdi de yeni öğrendiğim bir kıl dönmesi apsesi 2-3gün ağrı kesici ilaçla (bugün ağrım çok fazla olduğu için serum yedim) apse iyice toplucakmış ve genel cerrah lokal anesteziyle patlatıp antibiyotiğe başlıcakmış lütfen bana ve bebişime dua edin ağrılarım geçer,apsem patlar diye ateşim bebeğe zararı olmasın diye devamlı kontrol altında çok korkuyorum bana da dua eder misiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?