2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esra sana nasıl sorun yok diyorlar benim abim iç hastalıkları uzmanı değer hamilelikte 2 ile 2.5 arasında tutulmalı diyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İki farkli endokrin doktoruna gorundum 10 gun araliklarla test yapildi ikisi de ayni seyi soyledi birde ben gebelikten once yaptirdigimda heraey normaldi gebeligin ilk zamanlarinda olabilir dedi 2 hafta sonra bi test daha yapilsin ona gire bakalim dediler

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yukarda arkadasin anlattigini anlatti bana bebegin tiroitleri calismadigi icin seninki hizli calisiyor bi sure sonra normale donecek dedi .. Yuksek cikmasi durumunda direk ilac tedavisine basliyorlar dusuk olursada hastanin gecmisinide goz onune alip araliklarla test istiyorlar yani inan cok iyi iki doktora gorundum farkli iki sehirde

Tamam canım.Bende abim hariç 1 dahiliyeci ve endokrin uzmanına göründüm.Bide kadın doğum uzmanıma danıştım.Devam ediyorum ilacıma insallah düşer değerim.Seninki de düzelir hiç ilaç başlamazlar inşallah

İnsallah cnm ya valla bende inanmak durumunda kaldim onlara ama yine gidecem doktora ihmal etmem insallah .. Senin degerden azcik bana versen keske ikimizinkide dengelenirdi :)

Kızlar bu bahsettiğiniz testler kaçıncı haftada yapılıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne yaptın cnm muayene nasıl geçti

Muayene oldum canim. 0.46 olarak kalmış yine kalp atımı yok.doktor artık vakum yöntemiyle alınmalı dedi.2 gün öncede beta hcg yaptırmıştım 41.216 çıkmıştı yarın akşam yine yaptiracagim artış varsa kürtaj olmiycam. Allahmd derse o olur.ama bana zarar verir mi bilmiyorum korkuyorum da..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana birşey olmasında cnm.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Kızlar bu bahsettiğiniz testler kaçıncı haftada yapılıyor

Bende 7.haftanin sonunda yapildi asiri bulantim vardi doktor tahlil yapmadan anladi cunku sivi kaybindan 2 kez acile gittim gece adamla acilde karsilasinca sabah hemen gel dedi

Songül inşallah hayırlısı olur canım inşallah minik mucizen bırakmaz seni

inşallah sıkıntı yoktur,rahat olmaya çalış

endişe doluyuz hep

geçmiş olsun,güzel haberlerle gel inşallah arkadaşım.

Kizlar slm nasil gidiyor umarim bebekleriniz ve sizler iyisinizdir.yeni form hayirli olsun artik tum bilgileti cepten gorebiliyoruz yuppiiiiiooiiii

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum,
takvime benide eklermisiniz? forum değişmiş özel mesaj kısmını bulamadımda :)))
27 - bursa- ilk bebek - 25-26mart doğumu inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…