Merhaba. Benim normal gidiyordu. 32+1 De gittiğimde 2 kg'dı, 34+1 de 2100. Bana da bol bol et ye, dinlen yorulma dedi. 1 hafta sonra tekrar görüşelim dedi. Sonra yine 1 hafta sonra daha çağıracam ve duruma göre bakıcaz dedi. Iyi beslen ki anlayalım damarlardan bebeğe besin az mı gidiyor yoksa sen az mı besleniyorsun dedi. Yani sezeryan mı normal mi 2 hafta sonra mı anlıycaz dedim evet dedi bir de kan idrar testi istedi. Böyle işte ben de cumartesiyi iple çekiyorum şimdi.
bayadır bakıyorum bende nerde diye tüm sekmeleri denemiştim sağol canım hızır gibi yetiştin valla inş. silinebiliyodur sonradan eskiden silebiliyoduk da nası olduğunu unuttumYorum yazarken cevapla varya, onun yanındaki dosya yükleyi tıkla resmi ekleyebilirsin
Ama silmeyi bilmiyorum bu formatta, eskisinde biliyodum güncellemeyi beğenmedim o yüzden
Bu kisiye gore degisiyor bence ,cunku arkadasimin bebegi daha yebi 3 aylik oldu ,
Kiz 60 kilo ile hamile kaldi 74 ile doguma girdi suan 53 kilo
bayadır bakıyorum bende nerde diye tüm sekmeleri denemiştim sağol canım hızır gibi yetiştin valla inş. silinebiliyodur sonradan eskiden silebiliyoduk da nası olduğunu unuttum
Bnm esim de arastrmis oyle bisey yok dio.izin yönetmeliğini okudum 15 tatil sonrası işe başlanılmazsa 15 tatilde izinden sayılıyor gibi bir ibare yok kızlar siz nerden buldunuz ki bunu?????
bence pek bı fark yok cnm :)kızlar hacı şerif çikolatasını merak edenler için ekliyorum gelir gelmez kapı önünde size gösteririm diye çekmiştim :) üzerine ada nın ismini yazmalarını istedim yazmışlar...Yalnız kutuya da yazılsaymış iyiymiş isim kısmı boş geldi olsun yinede beğendim ben baya güzelmiş çikolatası ...
bide doğumdan önce before after yapayım dedim malum 2 hafta kaldı final pozumuz olsun
Eki Görüntüle 1406600
diğer çikolatayı da kahve yanına ikram ederiz diye aldım
Eki Görüntüle 1406602
buda d.öncesi 57 kg halim ile ada hanımla 9. ayımız ve fazlasıyla şişmiş halim
Eki Görüntüle 1406604
umarım silinebiliyodur bu resimler sonradan
kızlar merhaba,dün gece ilk defa hiç uyumadım,acaip sancı çektim,5 kere falan tuvalete kalktım(her zaman oldupu gibi)sancılarda olunca hiç uyuyamadım,afedersinizher lavaboya kalkışımda da gaz çıkardım,o sancılar gazdanmıydı bebekten miydi bilemiyorum,çok huzursuzum dünden beri,dün akşam eşimle dışarı çıktık,lavaboda peçeteyle silince pembemsi gibi bişi geldi ama bana mı öyle geldi yoksa gerçekten pembe miydi emin olamıyorum,geceden beri bebeğimi dinliyorum,anormal bir durum da yok,offf ben 36+5im var mı aynı durumu yaşayan?benimle aynı haftada olan var mı?
Hic de sismemssn masallhn varkızlar hacı şerif çikolatasını merak edenler için ekliyorum gelir gelmez kapı önünde size gösteririm diye çekmiştim :) üzerine ada nın ismini yazmalarını istedim yazmışlar...Yalnız kutuya da yazılsaymış iyiymiş isim kısmı boş geldi olsun yinede beğendim ben baya güzelmiş çikolatası ...
bide doğumdan önce before after yapayım dedim malum 2 hafta kaldı final pozumuz olsun
Eki Görüntüle 1406600
Eki Görüntüle 1406602
Eki Görüntüle 1406604
anladım inşallah birşey yoktur çok görülen bir durummuş bu ama hep sağlıklı küveze bile girmeyen bebekler olarak doğuyorlarmış.doktoorlar bize en kötü ihtimalleri söylüyorlar sanırım.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi...Merhaba. Benim normal gidiyordu. 32+1 De gittiğimde 2 kg'dı, 34+1 de 2100. Bana da bol bol et ye, dinlen yorulma dedi. 1 hafta sonra tekrar görüşelim dedi. Sonra yine 1 hafta sonra daha çağıracam ve duruma göre bakıcaz dedi. Iyi beslen ki anlayalım damarlardan bebeğe besin az mı gidiyor yoksa sen az mı besleniyorsun dedi. Yani sezeryan mı normal mi 2 hafta sonra mı anlıycaz dedim evet dedi bir de kan idrar testi istedi. Böyle işte ben de cumartesiyi iple çekiyorum şimdi.
Kismet ya kilo gider nasilsaAblamın her doğumunda öyle olmuş 6 ayı bulmuş
Bneim ilk gebeliğim bilmiyorum, nasip artık
çok iyi vermiş inş. bizde öyle oluruzBu kisiye gore degisiyor bence ,cunku arkadasimin bebegi daha yebi 3 aylik oldu ,
Kiz 60 kilo ile hamile kaldi 74 ile doguma girdi suan 53 kilo
Güzelmiş çikolatalar
Kahve yapmaya vakit bulursanyanına çikolata koyarsın
Çok kilo almamışsın bence
Ya da yandan olsa belki göbek görünürdü şimdi hiç yok gibi
bence pek bı fark yok cnm :)
aynen yaa kılo onemlı degıl verırız sonra :)çok iyi vermiş inş. bizde öyle oluruz
aslında baya var karnımda çok geniş giyiyorum kötü durmasın diye ondan çok belli olmamış karnım burda özellikle akşamları zor nefes alıyorum valla, salaş bluzlarda olmasa napardım bilmemkahveyide annem yapar artık :) doğumdan sonra bi süre yanımda kalacak olmadı biz yeriz çikolataları napalım
saol canım kg farkı ve koca bir karnım var artıkolsun son 2 haftamız zamanla veririz inş. kilolarıda bebişler bi doğsunda sonrada diyetleri konuşuruz artık
Masallahin var hic belli degilkızlar hacı şerif çikolatasını merak edenler için ekliyorum gelir gelmez kapı önünde size gösteririm diye çekmiştim :) üzerine ada nın ismini yazmalarını istedim yazmışlar...Yalnız kutuya da yazılsaymış iyiymiş isim kısmı boş geldi olsun yinede beğendim ben baya güzelmiş çikolatası ...
Eki Görüntüle 1406600
Eki Görüntüle 1406602
Eki Görüntüle 1406604
kızlarr yaaa benim bebiş çok hareketli hiç böyle olmamıştı doğum belirtisi olabilir mi? uyutmadı beni
32. Haftada çalışabilir raporunu tam olarak ne zaman almıştın hatırlıyormusun. Muhtemel doğum tarihlerimiz aynı ben32. Hafta raporunu 10 ocak cmrtesi almıştım ,37 için 14 şubat cmtesi gitcem. Daha erken aldıysan o yüzden 10 şubat olabilirValla benim sgk raporuna 10 Şubat izin Başlangıcı yazmışlar kızlar
Kaça aldın canım çikolatayıkızlar hacı şerif çikolatasını merak edenler için ekliyorum gelir gelmez kapı önünde size gösteririm diye çekmiştim :) üzerine ada nın ismini yazmalarını istedim yazmışlar...Yalnız kutuya da yazılsaymış iyiymiş isim kısmı boş geldi olsun yinede beğendim ben baya güzelmiş çikolatası ...
Eki Görüntüle 1406600
Eki Görüntüle 1406602
Eki Görüntüle 1406604
sağol canımMasallahin var hic belli degil
Kaça aldın canım çikolatayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?