2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ikimizdede ayni problem var sanirim.banada doktor sol tarafa yaticaksin ve proteinli yeyip bolsu dedi.sizinde damarlarda çentik mi var.renkli ultrasonlami bakti doktor.INsallah bu gittigimizde almislardir kilo

Yorum yazarken cevapla varya, onun yanındaki dosya yükleyi tıkla resmi ekleyebilirsin
Ama silmeyi bilmiyorum bu formatta, eskisinde biliyodum güncellemeyi beğenmedim o yüzden
bayadır bakıyorum bende nerde diye tüm sekmeleri denemiştim sağol canım hızır gibi yetiştin valla inş. silinebiliyodur sonradan eskiden silebiliyoduk da nası olduğunu unuttum

Bu kisiye gore degisiyor bence ,cunku arkadasimin bebegi daha yebi 3 aylik oldu ,
Kiz 60 kilo ile hamile kaldi 74 ile doguma girdi suan 53 kilo

Ablamın her doğumunda öyle olmuş 6 ayı bulmuş
Bneim ilk gebeliğim bilmiyorum, nasip artık

bayadır bakıyorum bende nerde diye tüm sekmeleri denemiştim sağol canım hızır gibi yetiştin valla inş. silinebiliyodur sonradan eskiden silebiliyoduk da nası olduğunu unuttum

Eskiden eklenti diye bi kısım vardı
Onu tıklayıp yarım saat geçmemek kaydıyla eklediğin resmi silebiliyodun
Şimdi bilmiyorum

bence pek bı fark yok cnm :)

Bende kahve lekelenmeler oldu önce
Sonra saydam ve pembemsi elastik bişey geldi, böyle olsa fark etmemen mümkün değil..
Oymuş nişan
Sabahta doğuma gittim
Hayırlısı

Hic de sismemssn masallhn var

anladım inşallah birşey yoktur çok görülen bir durummuş bu ama hep sağlıklı küveze bile girmeyen bebekler olarak doğuyorlarmış.doktoorlar bize en kötü ihtimalleri söylüyorlar sanırım.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi...

Bu kisiye gore degisiyor bence ,cunku arkadasimin bebegi daha yebi 3 aylik oldu ,
Kiz 60 kilo ile hamile kaldi 74 ile doguma girdi suan 53 kilo
çok iyi vermiş inş. bizde öyle oluruz
Güzelmiş çikolatalar
Kahve yapmaya vakit bulursan yanına çikolata koyarsın
Çok kilo almamışsın bence
Ya da yandan olsa belki göbek görünürdü şimdi hiç yok gibi

aslında baya var karnımda çok geniş giyiyorum kötü durmasın diye ondan çok belli olmamış karnım burda özellikle akşamları zor nefes alıyorum valla, salaş bluzlarda olmasa napardım bilmem kahveyide annem yapar artık :) doğumdan sonra bi süre yanımda kalacak olmadı biz yeriz çikolataları napalım

bence pek bı fark yok cnm :)

saol canım kg farkı ve koca bir karnım var artık olsun son 2 haftamız zamanla veririz inş. kilolarıda bebişler bi doğsunda sonrada diyetleri konuşuruz artık

Ooofff heryerim agriyo midem arada bulaniyo carpintim oluyo istahim yok bi usuyup bi terliyorum esimi de helak ettim iki gundur yeteeeerrr dogurup eski enerjik halime dönmek istiyorummmmmmmm

aynen yaa kılo onemlı degıl verırız sonra :)

Masallahin var hic belli degil

kızlarr yaaa benim bebiş çok hareketli hiç böyle olmamıştı doğum belirtisi olabilir mi? uyutmadı beni

Valla benim sgk raporuna 10 Şubat izin Başlangıcı yazmışlar kızlar
32. Haftada çalışabilir raporunu tam olarak ne zaman almıştın hatırlıyormusun. Muhtemel doğum tarihlerimiz aynı ben32. Hafta raporunu 10 ocak cmrtesi almıştım ,37 için 14 şubat cmtesi gitcem. Daha erken aldıysan o yüzden 10 şubat olabilir

Kaça aldın canım çikolatayı

Masallahin var hic belli degil
sağol canım
Kaça aldın canım çikolatayı

canım 27 liraya bi küçüğü vardı bu kutunun drajesiz ve çikoltası daha azdı sanırım onun bu 36 adetlik olan, 43 e aldım yüzde 10 da indirimi vardı sitenin 39a geldi kargoda 10 tl üstü olduğu için ücretsiz oluyor ama dökme şeklinde geçen asetat kutudaki daha uygun fiyatlı ben bittikçe kutuya eklerim diye bide ondan aldım onda 72 adet çıktı 40 lira üyelere indirimle 36 ya geldi ...Hani birşeyin içine konulup ikram edilecekse sadece dökme olandanda alınabilir elitten daha uyguna geliyor o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…