sadece orkidin gece pedinden koydum. yeni çıkanından. arkası daha genişmiş.Kizlar hastane cantasina hasta bezi koydunuz mu hani su yataga serilenlerden? Adi hasta bezi heralde.
birkaç gün ikra'nınkini kullandım demişti sanırım. sonra normal pede dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam@Cekirgee hasta ped olayini anlatirmisin bixe belkide anlattin ben atlamisimdir
Hasta ped almaya grtek varmi yoksa uzun pedlerden mi alsak sadece?
Çok iyi olmuş sizin için hem bebekte büyümüş olur.Beim esim siverekte girevli bende dogum iznindwn dolayi calismicam evi yaza tutcaz eylulde baslicaz goreve
ilaç damarlar için mi?? sorunun damarda olduğunu nasıl teşhis etti doktorunuz? benim direk bir teşhis yok yarın yine gelişme olmamışsa belli olacak sanırım.tuz hamur işi ve tatlı da çok yerim nasıl azaltırım bilmiyorum.Benim doktorum da prof ve isim yapmış bir doktor ama yediklerinle alakası yok dedi.sadece yat dedi...
Bende ondan aldım canped hastane kilotu.ben bi tane depend giymeli kilot şeklinde olandan koydum ve bide ped koydum
benimki de krem sütlü kahve karışımı gibiBende bilmiyordum @Cekirgee yazmıştı sünnetmiş galiba ama benim kuzumunda hastane çıkısı krem.
Hastaneler veriyor onu cnm.evdede ilk günler oglumun pratik alt açmalarından sererimKizlar hastane cantasina hasta bezi koydunuz mu hani su yataga serilenlerden? Adi hasta bezi heralde.
hemen doktorunu ara kan normal bir sey degil...Hanimlar ayiptir soylemesi ama hafif bir kahvemsi akintim oluyor normalmi
Alt acma deniyor canim koydum ama bebek icin.hastanede yataga zaten serili oluyorKizlar hastane cantasina hasta bezi koydunuz mu hani su yataga serilenlerden? Adi hasta bezi heralde.
Nisan olabilir doktorunla gorus istersen ama panik olma sakin ol nasilsa tehlikeli donemler gecti en fazla bebis gelirHanimlar ayiptir soylemesi ama hafif bir kahvemsi akintim oluyor normalmi
Olablr bi arkds dogrdgm gun ishal olmstm demstidogum belirtisi olabilir mi tatlm?
O da doğru canım Haklısın valkacanım boşver çevredekileri etrafta boş konuşan çok :) benimde aynı hatta daha düşük 36 . haftada gittik, 2.650 çıktı bebiş...
isimler bizimde kararsız kaldığımız isimler ece değilde ecem ile nevayı çok beğenmiştik ada birinci ismide 2.ye karar veremedik bizde
ara ara banada geliyor öyle sabah sinirli uyanıyorum adama çatıyorum hiç sebep yokken hepimiz aynıyız galiba bu dönemde...
zamanla o izde belirsizleşiyor ve kısalıyor yanlardan canım belli belirsiz bi hal alıyor iyice...
aynen bende öyleyim kaç haftadır eşimin yapması gereken benim yapamayacğım işler var ben kendi yapacağım işleri yaptım yapıyorumda hala bu halde, onun yapmasını bekliyorum kaç zamandır erteleyip duruyor sinir ediyor beni...Erkekler çok daha rahat oluyor bayanlara göre özellikle ev işleri konusunda ...tamam tamam deyip sallıyor kaç kezde kızdım daha ne zaman yapacaksın diye bi işi yapıp bırakıyor yarın yaparım diye daha yapacak...şurda iki hafta kalmış doğuma adam yapılmasada olur modunda uyuz...
benim ilk kızımda sarılık olduğunda yüz renginin kırmızılığı gitmiş hafif sarıya dönük olmuştu yüzü bide çok uyuyodu normalde 2-3 saat uyuyosa sarılığı yükselince daha fazla uyumaya başlamıştı uyandırdığımızda da kolay uyanmıyordu...Bende ilk çocuk ne bileyim tecrübesizlikten sarılık olduğunu anlamamıştım tabi ne akıllı kızım var hiç ağlamıyo uyuyo diyodumki çok uyuyunca bi anormallik olduğunu anlayıp doktoru arayınca anladımki sarılık olmuş çocuk :) birde hareketleri ağırlaşıyor bebişlerin sarılık olunca benim kız zaten kısa süre emiyodu o zaman emerken hemen uyumaya filan başlamıştı bunlar belki ipucu olur diye yazayım dedim ...
her yerde var bu manyaklardan benim de kv tarafı öyle ilk çocukta her şeye burunlarını soktular kv yetmiyo görümceler elti her konuda yorum yapıp batıl inançları normalmişte ben yapmıyormuşum gibi bide yadırgayıp beni uyuz ediyorlardı ... bunda kesinlikle izin vermeyeceğim bişey söylemelerine, bide niyeyse çocuk yeni doğunca herkes kendini bir bilmiş kendini yorum yapma hakkına sahip sen hiçbişey bilmiyormuşsun aptalmışsın gibi sanıyo ya en çok ona sinirleniyorum bu defa aklıl verenlerin hepsini paylamayı düşünüyorum akıl verme yardım et diycem o kadar uyuzum bu konuya :))
ben çok beğendim çok farklı geldi ne olarak geçiyo bu ...
kuru karanfil koymak iyi geliyo dişe uyuşturuyo aklında bulunsun canım
bugün bende bi evi süpürim dedim son odayı süpüremedim bile eşime verdim yaptı hala heryerim kırılıyo sanki...
ben dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım son günler çok zor ve uykusuz geçiyo ya ...
Aman sağlıklı olsunlarda canım naplımbenimde 2600 müş hani bi ara 2700 demişti 3 hafta önce falan 2 hafta ileride gözüküyodu. dün ayrıntılıya girdim 2600 çıktı haftasına göre normal dediler. usg yanlış ölçmüş öncesinde
Haklısın canım vallaİnsanları çok takma canım benim kuzumda hep minikmiş gibi geliyo sağlıklı olsunlrda gerisi çok önemli değil
bende sağ kalçamın ağrısından uyuyamıyorum eklem yerim çok kötüü
Çok hevesleniyorum seni okudukça oğlum tamamlasa doğsada koklasam öpsem sarsam onu diyorum
ayy bende gördüm maşllah bide kadın anlamamış 35. Haftaya kadar
Valla benim sgk raporuna 10 Şubat izin Başlangıcı yazmışlar kızlarBende 1 hafta daha çalışcam.formda bi arkadaşımız sgk da doğum izni biriminde çalışıyodu. Aktarılabilmesi için şubat tatili dönüşü fiilen çalışmamız gerekliymiş
kızlar benim 37. haftam bu salı doluyor. bende pazartesiden itibaren 37+0 gibi çalışamaz raporu alacaktım. yani şimdi 15 tatili de doğum öncesi izne mi katıyorlar? kesin mi bu? şimdi bir gün de olsa ben okula mı gitmeliyim???Bende 1 hafta daha çalışcam.formda bi arkadaşımız sgk da doğum izni biriminde çalışıyodu. Aktarılabilmesi için şubat tatili dönüşü fiilen çalışmamız gerekliymiş
Ben aldım begendim.Stickerlar da yazmışlar çok beğendim.Ama facede paylaşmışlar elit çikolatanın buna benzer paketi 16,50 ben 26,50 tl ye aldım kargo dahilhacı şeriften cıkolata alan varmı kızlarr
Poppler ayrıntılı ultrason mu oluyor peki? eğer öyleyse bende ayrıntılı ultrasonda birşey çıkmamıştı çok şükür.bakalım yarın yine az gelişmişse bebeğim doktorum her ne kadar yediklerinle alakası yok dese de bende keserim tatlıyı hamur işini.Ben çok araştırdım da doktorların en çok söylediği şeylerden biriymiş bu bebekte gelişim geriliği meselesi ama çoğu da sağlıklı doğuyormuş.internette de çevremde de hep iyi örneklerle karşılaştım inşallah bizimkileri de sağlıkla alırız kucağımıza çok teşekkür ederim cevabınız için :)Evet ilac damar icindi.daha erken haftalarda doppler ultrason ile baktiginda damarlarda problem gormustu doktor.bu problem bebekte gelisim geriligi yapabilir.28.hafta belli olur demisti.Allahtan bi gerilik olmadi.eger olsaydi e sezeryanla alabilecegini soylemisti bebegi.bende tuzsuz hic yiyemezdim ama napalim bebek icin az kaldi 3 hafta daha katlanirim.istrrseniz sizde tuzu ve hamurisini azaltin.nasolsa bi zarari yok aksine faydali...
elit in satış sitesi yokki yada ben bulamadım nası alınıyo netten anlamadım gittiBen aldım begendim.Stickerlar da yazmışlar çok beğendim.Ama facede paylaşmışlar elit çikolatanın buna benzer paketi 16,50 ben 26,50 tl ye aldım kargo dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?