2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ilac damar icindi.daha erken haftalarda doppler ultrason ile baktiginda damarlarda problem gormustu doktor.bu problem bebekte gelisim geriligi yapabilir.28.hafta belli olur demisti.Allahtan bi gerilik olmadi.eger olsaydi e sezeryanla alabilecegini soylemisti bebegi.bende tuzsuz hic yiyemezdim ama napalim bebek icin az kaldi 3 hafta daha katlanirim.istrrseniz sizde tuzu ve hamurisini azaltin.nasolsa bi zarari yok aksine faydali...

O da doğru canım Haklısın valka

Haklısın canım valla

Bende 1 hafta daha çalışcam.formda bi arkadaşımız sgk da doğum izni biriminde çalışıyodu. Aktarılabilmesi için şubat tatili dönüşü fiilen çalışmamız gerekliymiş
kızlar benim 37. haftam bu salı doluyor. bende pazartesiden itibaren 37+0 gibi çalışamaz raporu alacaktım. yani şimdi 15 tatili de doğum öncesi izne mi katıyorlar? kesin mi bu? şimdi bir gün de olsa ben okula mı gitmeliyim???

Poppler ayrıntılı ultrason mu oluyor peki? eğer öyleyse bende ayrıntılı ultrasonda birşey çıkmamıştı çok şükür.bakalım yarın yine az gelişmişse bebeğim doktorum her ne kadar yediklerinle alakası yok dese de bende keserim tatlıyı hamur işini.Ben çok araştırdım da doktorların en çok söylediği şeylerden biriymiş bu bebekte gelişim geriliği meselesi ama çoğu da sağlıklı doğuyormuş.internette de çevremde de hep iyi örneklerle karşılaştım inşallah bizimkileri de sağlıkla alırız kucağımıza çok teşekkür ederim cevabınız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…