2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim bisey oluyo o farkinda bile degil ama yine garip bi tavirlara giriyo o kadar etkileniyorum ki anlatamam cogu zaman agliyorum ve isin kotusu esim de buna sahit oluyo.. Bu durumdan hic hazetmesem de tutamiyorum kendimi..
kiyamam yaa aglama ( bende uzuluyorm ama inan zarar kendimize ve bebegimze.. Benmde esim olan bitenin farkinda kim benm yanmda kim degil cok iyi goruyor.. Ama Allahtan ben gamsz tavir sergiliyormda onu da uzmuyorum.. Bugun sabahtan gorumcem geldi bana yardima kadin mutfagimi bal dok yala yapti ama annemler gunlerdr temizlk yaptgmi bile bile napyrsn diye aramyrlar.. Bende minnet etmyrm.. Bebek oluncada yanimda olmasnlar mumkunse hatta..

kızlar sanrım eklenen resimleri silemiyomuşuz öyle bi yazı gördüm sitede rica etsem alıntıları silebilirmiyiz eskiden silebiliyoduk ne güzel silmenin yolunu bilen varmı Cekirgee nin dediği gibi eskiden eklentiler kısmından siliniyoduda bulamadım şimdi onu yok sanırım artık, nette çıkıyomuki foruma eklediğimiz resimler kendimkini silsem yeter :)

bende resimler hatta yorumlar konular silinmyr diye biliyrm o yuzdende fotograf koyamytm malesef ama silmenin bi yontemi varsa bende bilmek isterim.. Sanrm nette gorunuyor cnm uye girisi yapmadan girdgmde gormustum.

bende resimler hatta yorumlar konular silinmyr diye biliyrm o yuzdende fotograf koyamytm malesef ama silmenin bi yontemi varsa bende bilmek isterim.. Sanrm nette gorunuyor cnm uye girisi yapmadan girdgmde gormustum.
hadi ya kötüymüş bu , editörlerden birine mesaj attım umarım yardımcı olur bilmiyodum bende bi şekilde siliniyodur nasılsa dedim eskiden siliniyodu, umarım vardır bi yolu forum sorun değilde dışardan görünmesi kötü

Ikınma olayını doktor yönetiyormuş zaten 4 cm açılma olmadan da yapmıyorlarmış yani ozamana kadar ki tüm sancıyı çekiyormuşsun bana o yüzden biraz gereksiz gelmeye başladı hele de bu kadar riskli durumdan söz edilince iyice korktum benim ya genel aneztezi ya da tam normal olur herhalde bakalım hayırlısı olsun.[/QUOTE]

Ben de tam normali düşünmüyor değilim ama kesi fln olursa dikişi de duymak istemiyorum. Bir de geçen alttan baktı açulsın die bi alet takıyorlar ya onda bile garip oldum

Kilosu az die nie alıyor ki damarladan mı beslenmiyormuş

15i ekleyende var eklemeyende ama rapor aldığını gün kadat eklenmez. Sadece çalışılan günler eklenir. Yönetmelik böyle ama izinleri müdür yazacağı için napar bilemem. Benimki de aynı bilmiyor eklemeyi yapavak gibi duruyor ama bakalım

Canım hergün yumurta muz cevi fln ye ben çok dikkat ediyorum buna Allaha şükür kilosu da gayet iyi. Ama sırf kilo için niye erken alıyor ki bizim bile suyumuz az sınırın altında sıkı takipteyiz olabildipince içerde kalsın diyor

Mazeret izni kullanabiliyor muyuz

Hurma ye canıö hem doğumu kolaylaitırırmış hem de kilo aldırıyormuş. Ben denemedim 37yi bekliyorum soğuma yakın yenir dediler

Doğum belgesinde ayarlanıyormuş onlar canım. 37ye kadar çalıştın +5in var. 38de dığum olsa +2 daha yazlcak. Soğum sonrası 8+5+2 die iznin olck çalışabilir günü ona göre ayarlıcaklarmış

izin yönetmeliğini okudum 15 tatil sonrası işe başlanılmazsa 15 tatilde izinden sayılıyor gibi bir ibare yok kızlar siz nerden buldunuz ki bunu?????
Yönetmelikte fiilen çalışılan günler sayılır diyor. Oyüzden 15tatil ve yaz tatili sayılmıyor. Ama 1gün çalışma kısmını ben de anlamadım

Günaydın kızlar sömestr tatili sonrası ilk iş günü hiç uyuyamadim şimdide hazırlanmam lazım bugün çok zor geçecek gibi görünüyor hadi bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…