kiyamam yaa aglamaAynen canim bisey oluyo o farkinda bile degil ama yine garip bi tavirlara giriyo o kadar etkileniyorum ki anlatamam cogu zaman agliyorum ve isin kotusu esim de buna sahit oluyo.. Bu durumdan hic hazetmesem de tutamiyorum kendimi..
bende resimler hatta yorumlar konular silinmyr diye biliyrm o yuzdende fotograf koyamytm malesef ama silmenin bi yontemi varsa bende bilmek isterim.. Sanrm nette gorunuyor cnm uye girisi yapmadan girdgmde gormustum.kızlar sanrım eklenen resimleri silemiyomuşuz öyle bi yazı gördüm sitederica etsem alıntıları silebilirmiyiz eskiden silebiliyoduk ne güzel silmenin yolunu bilen varmı Cekirgee nin dediği gibi eskiden eklentiler kısmından siliniyoduda bulamadım şimdi onu yok sanırım artık, nette çıkıyomuki foruma eklediğimiz resimler kendimkini silsem yeter :)
hadi ya kötüymüş bu , editörlerden birine mesaj attım umarım yardımcı olur bilmiyodum bende bi şekilde siliniyodur nasılsa dedimbende resimler hatta yorumlar konular silinmyr diye biliyrm o yuzdende fotograf koyamytm malesef ama silmenin bi yontemi varsa bende bilmek isterim.. Sanrm nette gorunuyor cnm uye girisi yapmadan girdgmde gormustum.
Ikınma olayını doktor yönetiyormuş zaten 4 cm açılma olmadan da yapmıyorlarmış yani ozamana kadar ki tüm sancıyı çekiyormuşsun bana o yüzden biraz gereksiz gelmeye başladı hele de bu kadar riskli durumdan söz edilince iyice korktum benim ya genel aneztezi ya da tam normal olur herhalde bakalım hayırlısı olsun.[/QUOTE]Ağrı bir süre kalıyormuş ama sonra geçiyor diye duydum çevremden.. annem bile 18 yıl önce epidurelli normal yaptı. Bi süre ağrısı oldu. Benim de merak ettiğim şu epidurel ağrı hissetmemek için ya ozaman ıkınma nasıl oluyor?
çok güzelll güle güle kullan cnmkızlar sonunda yukleyebıldım işte oglusumun oyun parkı teyzelerı bugun kurdukf
Kilosu az die nie alıyor ki damarladan mı beslenmiyormuşKızlar merhaba. Bugün doktor randevum vardı ve canım çok sıkıldı çünkü ben hep normal doğum düşünürken doktorum bebeğin kilosunun geride olduğunu ve böyle giderse sezaryenle daha erken alınması gerektiğini söyledi, benim de canım sıkıldı. Şimdi haftalık kontrole gidip takibe alıcaz ve eğer 2 hafta daha bu şekilde devam ederse sezeryana yönelicekmişiz. Bebeğim 34+1 günlük ve kilosu 2100. Içinizde kilosu benimki gibi olanlar var mı acaba?
15i ekleyende var eklemeyende ama rapor aldığını gün kadat eklenmez. Sadece çalışılan günler eklenir. Yönetmelik böyle ama izinleri müdür yazacağı için napar bilemem. Benimki de aynı bilmiyor eklemeyi yapavak gibi duruyor ama bakalım35 ya da 36. haftasında olan öğretmen arkadaşlar;
*Yarın okula gidince bu 15 günlük tatilimiz doğum sonrasına ekleniyor mu?
*Yarından sonra 12 günlük rapor alıp gitmediğimizde herhangi bir açıdan sıkıntı olur mu? (Müdürüm kendisi istedi çocuklar yarıda kalmasın,hem öğretmen bulmam hem de program açısından sıkıntı olur,rapor alın dedi ama o da izin konularına tam vakıf değil;ilçe mem de...)
Canım hergün yumurta muz cevi fln ye ben çok dikkat ediyorum buna Allaha şükür kilosu da gayet iyi. Ama sırf kilo için niye erken alıyor ki bizim bile suyumuz az sınırın altında sıkı takipteyiz olabildipince içerde kalsın diyorAslında minyon tipli değiliz. Dr bu durum ırsi de olabilir dedi, eşimin ve benim kaç kilo doğduğumuzu sordu, ama ben 3300 eşim 3750 doğmuşuz. Yani ırsi olacak bi durum yok..
Sadece kilodan dolayı söyledi. Böyle bir durumda 40-41. Haftalara kadar beklemektense çıkarıp anne sütüyle büyütmek daha iyi dedi.
Bakalım bizimki nolucak şimdi takibe alındı 2 hafta sonra sezeryan mi normal mi diye karar vericez.. Inşallah her şey yolunda gider. Bu hafta bol bol et ye iyi beslen ve yorulma dedi.
Mazeret izni kullanabiliyor muyuzBende aynı durumdayım canım. Daha idare ile gorusmedim yarın gideceğim. Dr calismami istemiyor. Nts de sancılarım çıktı. Erken dogurursun dedi. Birde zaten rapor alamazsin yasal olarak doğum iznin başladığı için dedi. Bende doğum iznini bozduracagim. 32 haftalık iken çalışabilir raporu almıştım ama 37. Haftaya kadar çalışamıycam.
Zaten 28 mayısta iş başı yapacağım okulun son haftaları olacak yeniden ders programı yapıp ders verecek halleri yok. Öyle bile olsa 10 günlük mazeret iznimi kullanacağım. Sonra zaten seminer dönemi
Hurma ye canıö hem doğumu kolaylaitırırmış hem de kilo aldırıyormuş. Ben denemedim 37yi bekliyorum soğuma yakın yenir dedilerCanim hamilelik oncesi de dahil sut hep icerim yogurtsuz sofraya oturamam her gub iki yumurta yiyorum tahun pekmez tahin helva her çeşit meyve hir öğün et de yiyorum ama hala minik bir hafta.bugday corbasi tavsiye ettiler yarin onu yapacağım
Doğum belgesinde ayarlanıyormuş onlar canım. 37ye kadar çalıştın +5in var. 38de dığum olsa +2 daha yazlcak. Soğum sonrası 8+5+2 die iznin olck çalışabilir günü ona göre ayarlıcaklarmışkızlar bu izin konuları açılmışken şunu da sorayım. öreneğin bnm bu hafta 37. hafta iznim başlıyor. yani doğuma en fazla 3 hafta var. acaba bebeğimiz erken doğsa hemen doğum sonrası izin mi başlayacak. yani bunun takibini okul yada meb yapıyor mu? yoksa bebek 3 hafta sonra doğacakmış gibi normal zamanlamaya göre devam edebiliyor muyuz? bebeğimizle geçen bir hafta bile çok önemli çünkü.
Yönetmelikte fiilen çalışılan günler sayılır diyor. Oyüzden 15tatil ve yaz tatili sayılmıyor. Ama 1gün çalışma kısmını ben de anlamadımizin yönetmeliğini okudum 15 tatil sonrası işe başlanılmazsa 15 tatilde izinden sayılıyor gibi bir ibare yok kızlar siz nerden buldunuz ki bunu?????
Sorma yarında işe gidicemUykusuz her gece diye şarkı soyleyesim var. Uykum var ama uyuyamiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?