selam canım aramızda en yeni doğum yapmış tecrübeli olan sen olunca hep bişi soracağım geliyo sana :)karnın doğumdan sonra hemen indi mi yoksa biraz göbek kalıyomu hastaneden ilk çıktığında biraz kalıyodur dimi, ilk doğumdan sonra kaç sene geçince çok net hatırlamıyorum sana sorayım dedim
Benim soracağımıYakamozzz33 sormuş sağolsun :) ben bi ekleme yapayım Cekirgee korseyi devamlı kullanıyor musun, bu arada vakit buldukça gelip deneyimlerini paylaşıyorsun ilaç gibisin çekirge sağol
alez dimi canım yatağa serilenden? bende bu kontrolde soracağım hastane veriyomu gereklimi diye vermiyosa bebek için bi tane almıştım onu koyarımKizlar hastane cantasina hasta bezi koydunuz mu hani su yataga serilenlerden? Adi hasta bezi heralde.
Ben aldım begendim.Stickerlar da yazmışlar çok beğendim.Ama facede paylaşmışlar elit çikolatanın buna benzer paketi 16,50 ben 26,50 tl ye aldım kargo dahil
elit in satış sitesi yokki yada ben bulamadım nası alınıyo netten anlamadım gitti
Kaldı bende biraz
Ama kanama devam ettiğinden azalmada sürüyo göbekte
Merhaba. Benim normal gidiyordu. 32+1 De gittiğimde 2 kg'dı, 34+1 de 2100. Bana da bol bol et ye, dinlen yorulma dedi. 1 hafta sonra tekrar görüşelim dedi. Sonra yine 1 hafta sonra daha çağıracam ve duruma göre bakıcaz dedi. Iyi beslen ki anlayalım damarlardan bebeğe besin az mı gidiyor yoksa sen az mı besleniyorsun dedi. Yani sezeryan mı normal mi 2 hafta sonra mı anlıycaz dedim evet dedi bir de kan idrar testi istedi. Böyle işte ben de cumartesiyi iple çekiyorum şimdi.Bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan.hatta beim doktorum daha korktucu şeyler bile söyledi eğer sezeryanle almazsak anne karnında ölümler bile görülüyo çalışmayacaksın günde en az 3 saatin yatakta geçecek bunun dışında ev işi filan da yok dedi.Yeterli beslenmiyor muyum acaba diye sordum yediklerinle alakası yok bu senin damar yapınla alakalı bebeğe yeterince besin göndermiyor dedi.Sonra bebeğin beyin ve karaciğer kanlanmasına baktı başka birşeylere de baktı ve belki de bebekte bir sorun yoktur bebek annesi gibi ufak olacak bababasına çekmemiştir belki diye espri yaptı :) inşallah öyledir yarın belli olacak bizimki yine kilo almamışsa sezeryanle alınacak maalesef. size benim doktorumdan farklı olarak et filan ye demiş dinlen dememiş nedense...bu arada bunları söylediğinde 31 haftalıktı ve 1450 civarı bir kilosu vardı.O zamana kadar da hep kilosu haftasıyla uyumlu gidiyordu.sizinki de bir anda mı yavaşladı?
Ben de öyle ama su içmek en mantıklısı herhalde, veya soda.Etin yaninda ne iccez o zamn yaa. Bn her yemegn yaninda ayran iciyrm nerdyse. Yogurtsz bi ispangi da dusunemyrm acikcsi
bizim okuldan geçen sene bu zamanlar doğum yapan arkadaş 15 tatil sonrası doğum yaptı önceki tüm izinlerinide ekletmişti (15 tatil dahil) bi sorun olmamıştı ...izin yönetmeliğini okudum 15 tatil sonrası işe başlanılmazsa 15 tatilde izinden sayılıyor gibi bir ibare yok kızlar siz nerden buldunuz ki bunu?????
evet ya bende merak ediyodum çok iyi oluyorCekirgee nin cevapları :))
oda zamanla azalıyodur , bide ilk adetten sonra ve ödem gidincede göbüş kalmışsa biraz azalıyomuş bu koca karından kurtulmak bile baya güzeldir şu halimle düşününce öyle geliyo banaeski halimi özledim valla
bilmiyorum canım ya bugün hiç içmedim ilaçları bakalım yarın kontrolüm var sorucam doktoradogum belirtisi olabilir mi tatlm?
kızlar internete resim yüklemeden forumdan resim nasıl yükleniyor bilen varmı? bide sonradan silebiliyomuyuz ona göre ekliyciim
benmde aklıma geldi magnezyumdan olabilceği. almadım bugün canım ..Esra8891 canım ishal bende de geçen hafta beş gün boyunca devam etti. haftalık gittiğim için doktora bol bol soru sorabiliyorum Allahtan. doktor probiyotik activia yoğurtlardan yememi önerdi. birde megnezyum içiyorsan azalt dedi. oda yapabilirmiş. bende kasılmalar çok oluyor diye hergün magnezym içiyordum. zaten bol su içiyoruz. geçti çok şükür.
Hanimlar ayiptir soylemesi ama hafif bir kahvemsi akintim oluyor normalmi
Cekirgee hasta ped olayini anlatirmisin bixe belkide anlattin ben atlamisimdir
Hasta ped almaya grtek varmi yoksa uzun pedlerden mi alsak sadece?
Bu kisiye gore degisiyor bence ,cunku arkadasimin bebegi daha yebi 3 aylik oldu ,I incir59 rica ederim ne demek, ben rahatsız olduğumdan çıkartıyorum
Bişey de demediler tak takma diye, sadece ilk kalkışta korsesiz kalkmak zor olur diye o gün takmışlardı
Netten baktım sürekli takmayın birkaç saat en fazla yazıyo
Sorma
Aslında bu kadarına bile şükür ama gebelikten önceki halimi düşününce çok şey bekliyorum sanırım
Ablam dedi ki 1 aya kanama ve ödemle beraber bayağı iner
Ama eski kilonu soruyosan, emzirmen sürerse 6 ay sonra eski haline dönersin
54 kiloydum ey gidi..
Emzirirkende bazi kremlere dikat etmek gerekiyor.
Ama bi ara surekli igne yemekten benim kalcamda oyle olmustu is yeri dr uma sordugumda kolonyagi yada alkol ile ov pamukla hergun dagilip kaybolacak demisti,sertlik varsa oda gidiyor yaomistim gitmisti
Sizlere beyaz elbiseyi tavsiye ederim. Dirileriniz beyaz elbise giysin; ölülerinizi de beyaz bez ile kefenleyin. Zira o, sizin giyeceklerinizin en hayırlısıdır.” (Ahmed Bin Hanbel)
Diye buyurmus Peygamber Efendimiz.yenidogan olmasiyla ilgili bir hadis degil muslumanlarin beyaz giymesi uzerine bir sunnetmis
Cnm burda oyle dediler ama bnce oyle bisey yok.kızlar benim 37. haftam bu salı doluyor. bende pazartesiden itibaren 37+0 gibi çalışamaz raporu alacaktım. yani şimdi 15 tatili de doğum öncesi izne mi katıyorlar? kesin mi bu? şimdi bir gün de olsa ben okula mı gitmeliyim???
Poppler ayrıntılı ultrason mu oluyor peki? eğer öyleyse bende ayrıntılı ultrasonda birşey çıkmamıştı çok şükür.bakalım yarın yine az gelişmişse bebeğim doktorum her ne kadar yediklerinle alakası yok dese de bende keserim tatlıyı hamur işini.Ben çok araştırdım da doktorların en çok söylediği şeylerden biriymiş bu bebekte gelişim geriliği meselesi ama çoğu da sağlıklı doğuyormuş.internette de çevremde de hep iyi örneklerle karşılaştım inşallah bizimkileri de sağlıkla alırız kucağımıza çok teşekkür ederim cevabınız için :)
Güzelmiş çikolatalarkızlar hacı şerif çikolatasını merak edenler için ekliyorum gelir gelmez kapı önünde size gösteririm diye çekmiştim :) üzerine ada nın ismini yazmalarını istedim yazmışlar...Yalnız kutuya da yazılsaymış iyiymiş isim kısmı boş geldi olsun yinede beğendim ben baya güzelmiş çikolatası ...
bide doğumdan önce before after yapayım dedim malum 2 hafta kaldı final pozumuz olsun
Eki Görüntüle 1406600
diğer çikolatayı da kahve yanına ikram ederiz diye aldım
Eki Görüntüle 1406602
buda d.öncesi 57 kg halim ile ada hanımla 9. ayımız ve fazlasıyla şişmiş halim
Eki Görüntüle 1406604
umarım silinebiliyodur bu resimler sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?