sorma ben reflüden dolayı gece kalktm zaten snrada yatamadım şimdi de işteyimkabus gibi bir gecenin ardından şu an evde uyumayı tercih ederdim ama maalesef düştük yollara...
bende yatakta yatamadım bi türlü resmen battı... soluma yatmaktan kolum ağrıyo artık... sırt üstü biraz yatayım dedim bebek rahat bırakmadı ayy yatamadım resmen en son saate baktığımda 4tü sonrasını hatırlamıyorum muhtemelen biraz daha oturup uyumuşumdur.. 6:45 te de kalktım zaten şu an iyiyim ama muhtemelen öğleden sonra ruh gibi olucamsorma ben reflüden dolayı gece kalktm zaten snrada yatamadım şimdi de işteyim
Bu reflü nasıl geçicek kızlar yaa gaviscon içtim su içiorum süt içiorum ama banamısın demiyor
35 de doğum yaptığın zaman 35 de sonra 16 hafta izin diye biliyorum ben ama yanlış da biliyor olabilirim. hatta şu anki yasaya göre olmuyor. yeni yasa tasarısında bu konuya da değinilmiş. yeni yasa geçerse meclisten senin dediğin gibi olacak o kalan 2 hafta da 16+2 şeklinde eklenebilecek ama şimdi olmuyor diye biliyorumErken dogumda 32_37 arasinda kalanlari aktarabildigimizi soylediler.yani 35 te dogum yapan biri 37 ye kadar olan 2 hafta arti 16 hafta iznini kullanir
canım evdeki zaman nasıl geçiyor memnun musun işten ayrıldığına? hava kapalı olduğu için can sıkıntın vardır benceBugun garip bi sıkıntı var icimde,,belkide sıkıldım bilmiyorum :sAllah hsyirlara gotursun.
Halbuki ruyamda bebisim dogmus kucagimdaydi beyaz teni siyah saclari vardi gozleri kapali uyuyordu heyecanla gozlerino avmasini bekliyorduk hafi uyan uyan diye , gozleri mavimi degilmi diye merakimizdan:)
canım evdeki zaman nasıl geçiyor memnun musun işten ayrıldığına? hava kapalı olduğu için can sıkıntın vardır bence
saol canım bende izne cıkıyım diorum artık dayanabilirsem bu cumaya kadar dayanıcam dayanamazsam artık bu hafta bırakıcam. Bide bazı durumlar soğuttu beni burdan. İzne cıkıyorum diye zam yapmadılar bana :SEvde zaman hizli geciyor aslinda tek kalmiyorum hic ya anem geliyor ya ben anneme yada teyzelerimden arkadaslar arada fln oyuzden hozli geciyor,ama isi calismayi ozluyorum sanirim ben calismayi seviyorum yyillardir da calisiyordum :s bu donemde calismakta zordur eminim agirlastik Allah sizlerinde yardimcisi olsun
SAĞOL CANIM BENİMseninde gözün aydın canımmm
bende artık izne ayrılmak istiyorum... Bu haftayı atlatırsam inşallah haftaya sadece 3 gün çalışıcam perşembeyi izin alıcam, cuma günü randevum var zaten o yüzden işe gelmicem.. 23 ünde de çalışamaz raporumu alıp evimde oturucam inşallah... benim için önemli olan bu haftayı atlatabilmek...
inşallah canım ya.. artık hakikaten zor sandalyede oturmak falan ayaklar şişiyo evde en azından ben daha çok hareket ediyorum şişme falan da olmuyor... işyerinde wc sorun.. yemek sorun... amaann hayırlısı işte az kaldı diye avutuyorum kendimi bendehaftan kolaylıkla geçsin canım benimde 1 hafta oldu ayrılalı cidden son hafta dayanılmaz olmuştu benim için. evde olmak çok iyi geldi darısı başınıza canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?